שלום כולם, ברשותי אייפון חמש ועשיתי לו JAILBREAK, אך כשאני מנסה להוריד את האינסטולוס ומכניס את הכתובת הנכונה זה אומר לי שהשרת בשם הזה לא נמצא, ניסתי גם בוויפי וגם מהאינטרנט של אורנג וזה לא עובד, מישהו יכול לעזור לי?
נוגע לגרסאות של תוכנות שאינן זמינות למערכות הפעלה "קדומות".
מערכת הפעלה כזו יכולה להיות למי שלא מעוניין לשדרג את המערכת שלו (וזה לגיטימי מאד!) אבל גם למי שיש לו למש אייפון 2 ויכול לשדרג רק עד 4.2.1.
במקרה כזה לא ניתן להוריד למשל יישום פייסבוק (שלדעתי הוא מיותר אך עלתה דרישה כזו מ"הקהל").
אין לי מושג למה הברנש הנ"ל רוצה אינסטולוס אבל יש סיבה לדון בו.
כדאי רק להזכיר למי שמעוניין "סתם" להתקין תוכנות פירטיות, שמעבר לעבירה על החוק, הוא בוחר בגרסאות שפעמים רבות הן פחות יציבות ושעובדוות פחות טוב.
אפשר להוריד מהחנות ודרך התוכנות האלה אפשר.
מה גם, כפי שאיילת ציינה, יש תוכנות שהגירסאות החדשות שלהן גרועות, למשל dropbox, video tube... והתור משתמש אתה רוצה גירסא ישנה של תוכנות אלה...
הבעיה עם VLC וחנות של Apple היית התנגשות עם רישיון GPL, בגלל מגבלות הפצה ושימוש ש-Apple כופה גם על מפתחי תוכנות שלא מעוניינים להגביל את המשתמשים כמו מפתחי VLC.
אני לא רואה בעיה בהפצתו דרך חנות חלופית.
דווקא הפצת היישום של Facebook, גם אם הוא חינמי וגם אם הצורך לגיטימי בוודאי נוגדת את הרישיון של היישום שאוסר על גורמים לא מורשים להפיץ אותו...