איננאףףףףףף !!!!

omni96

New member
איננאףףףףףף !!!!

יענו enough אנשיםםם תגיבו תכתבו ! די נמאס שהפורום יבש ! אההההההההההההההההההההההה

zoeilovebam

New member
../images/Emo99.gifיבשש

חםםםם.....רטוב....פלאפון מצלצל צריך ללכתתת חופששששש בגרות בלשון לא עוברים באסהההה ביי בייבי בום!! הרבה תינוקות ביחדד יאאא עכשיו גיליתי

AdShEaTaKoRe

New member
פאק אתם משעממיםלי תתחת!!!

תגיבו באמת תרשמו... על בטוח קרה לכם משהו מעניין בחופש הזה כבר, לא?!?!? אפילו לי כבר קרו דברים - היה קטע ממש מצחיק שעשינו משחקשתיה עם בירה ומסתבר ששתיתי איזהליטר וחצי בירה אם לא2 וחבר שלי שתה איזה 3 חחחח הקיצר היה שמח לאללה... רואים אפילו זה משהו... תגיבוווווווווווו אגב - יש לי את הפרקים החדשים של ויוה לה באם מהפרק הראשון ועד השביעי

VVEE MAN

New member
הנה שמעו משהו

חזרתי מטיול שנתי משהו עצבן יום ראשון קיאקים בירדן היה כיף!!! אחר כך בערב מלא ילדים בחדר רואים דברים שצילמנו כולל בן ואור באילת והדברים שלי ושל אבי כולם היתלהבו אחר כך אני וקמפבל(נתן) קרב כפות כזה מצולם שפרשתי ממנו אחרי שתי כאפות חזקות לא הרגשתי את הלחי הרבה זמן והיא הייתה אדומה מאוד מאוד מאוד ועוד שטויות ודברים מצחיקים שצילמנו יום אחר כך הלכנו לצוק מנרה וללונה גל ומי שהיה אז יש שם את המגלשה הטייפון הזה עם הגלשן הזה שיושבים בקיצור החלטתי להיתאבד ולא עצרתי בדרך לצמיגים ש"בולמים" אותך וככה כמעט שברתי צלע או שתיים ועפתי מטרים ספורים גם ביום הראשון החלטתי ליהיות כפואריסט וניסיתי סלטה ונחתתי על הצד של הגוף מגובה של מותן בערך והמדריכים דיברו איתי ואמרו לי שזה מסוכן ושהם לא רוצים פצועים בטיול חח בדרך חזרה מישהו מהכיתה שלי ישן באוטובוס אז לקחתי מצלמה וצילמתי אותו מביא לו נודים בפנים וזרקו עליו זבובים ובייגלה חחח זהו

omni96

New member
ייאא גדולל !!!

פשוט אדיר אין אני מת לכאלו טיולים וכאלו חברים בביהס כולם בביהס שלי הומואים חחחח חוץ ממני (?)

bobby6killer

New member
כבוד

ראו אותי כוסיות אילתיות? רגע רגע טיול לצפון? כמה שעות נסיעה זה היה לכם?

VVEE MAN

New member
כן ראו אותך

ו8 שעות נסיעה היינו בטבריה אבל לא שמתי את הכפר מונש אלא את הדברים שהיו באילת

למעלה