אינך חייב

Mוניk

New member
אינך חייב

אינך חייב לכתוב שיר בכדי לאהוב. אינך חייב לאהוב בכדי לכתוב שיר. ת'ה חייב רק עט, עפרונ ופיסת נייר ואחת שתקרא אותך אחת שתאמר לכ האמ טוב זה או רע או לכתדע ואז תכתוב שנית עד שהיא לא תתנ לכ מנוח לא תתנ לכ לשכוח ואז תמצא ת'מילימ המתאימות ת'מילימ שנוגעות ת'מילימ המרטיטות ת'מילימ, ת'מיקצבימ המתאימים. אז היא תבוא כן, היא תאהב אותכ תאהב אותך בגלל מה שאתה בגלל מי שהינך כן, זה אתה שכמותך כן, בגלל אותן מילים היא לא תרפה ממך תדבק בך עד שתאהב אותה ללחוש מילים לכתוב מילים ל"צעוק" מילים אהבה בנויה על מילים ו......או אומממממממ

מה קרה לכן היום ../images/Emo20.gif

אני גומר שיר, ועוד לא הספקתי לגמור איתו, וכבר דחפתם לי עוד אחד, נו מה, אולי חשבת שאני רוצה לישון קצת, אולי יש מישהיא שאני רוצה לשלוח לה הודעה ולפנק אותה קצת, ובכלל מה זה השפע הזה של ענייני אהבה היום, אני רוצה לישון ולהרדם ולא להשאר שעות נוספות חושב וחולם וחושב וחולם.אני מתחיל להאמין שאת צודקת, שאך שהוא, המילים ישלהן השפעה רצינית בלפתח אהבה, ואני כל החיים שלי חשבתי שזה לא נכון. המילים ישלהם כוח אדיר לשנות את הרגשתי והרגשתה. את צודקת, והדבר הזה מרגש אותי מאוד, עד דמעות. אנחנו יכולים לריב, ונשאר ברקע מועקה, אנחנו יכולים לומר דברים של אהבה למרות שבהתחלה זה לא כל כך יושב טוב ואחר כך זה נתפס. היו כמה פעמים שחזרתי מאוד מבואס מהעבודה, ואז התיישבתי מול הפורום הזה ונתתי מחמאות אמיתיות, ופסחתי על הביקורת, ואז פיתאום נרגעתי ונהייתי אוהב. אופפפפפפ כמה את מדברת, כמה את מדברת , כמה כמה כמה. אהבתי יקירתי, אני שמח שהצטרפת לכוחותינו. מאזה מוצא את???????.

Mוניk

New member
נננננננננ'מעורבת

גיזעית+תעודות ואני אוהבת את נוכחותך וכן למילים יש כח רק צריכ לקרוא אותן נכון עובדה אליעזר בן יהודה מילים מילים מילים מילים ב'פה מילים בעיניים מילים בידיים מילים בתנועות הגופ הכל זועק מילים יש אחד שיודע להביע במילים האחר במעשים וההוא בתנועות וההם בשפת ברייל בשורה תחתונה מילים הן בעצמ הכל הכללל מממממממממ... סייח

שירן41

New member
חחחחחחחח מוניק מילים הם באמת הכול

גיזעית באמת אם תעודות ואותי את היצחק עד כלות ולמרות שסייח ממך מתלהב לך אומר הייייי המשך........
מילים מילים זרמו בנחלים ומוניק תציף אותם כסכר שותף. והכן מילים הם אומרות הכול ולך אומר הרבה מילים ללילה טוב.

ני באמת חושבת שמשהו קרה

יש משהו באוויר ובשל הסיבה הפשוטה שקוננילה עסוק עם סבטלנה במחסן אני שולחת לכן אבקת רגיעה כוכבית חחחחחחחח ניייי נייייי נננננה נה! רק טוב!!!

מוניק

תמשיכי להקסים אותי (ואותנו) עם השירים ה-מ-ק-ס-י-מ-י-ם שלך! יש לך את זה!

למעלה