איני מאמין

צייר

New member
איני מאמין

איני מאמין כאשר את נוגעת בי, בכנפי המלאך שלך, נוגעת בגופי ומעירה אותו לתחייה. מחדירה בו משהו מוזר . אני מתחיל לחיות מחדש. לעד את חרוטה בלבי. תאמיני לי שאין אף אחת במקומך לבי מלא רק בך. אני מאוהב אך ורק בך. עני לתפילתי , למשאלתי הגיבי לי. כל מילה שיוצאת מפיך היא כמו נגינת סקסופון, ממלאת את אוזניי חודרת לגופי את בתוכי קובעת שורשים הכל נשמר בזיכרוני. שלך לעד צייר

אתה לי היקום..אהובי ../images/Emo25.gif צייר

כשאתה נוגע בי.. גופי נמס בשלהבת.. של אש. מביטה בגופך..המדהים והיפהפה... ויודעת שבליבי... שאתה שלי...ורק שלי.. לעד אהובי. יודעת שאתה בשבילי.. בכל מקום.. ובכל רגע.. חוזרת לבין זרועותיך המלטפות והחזקות. מתעוררת אני לעוד יום חדש... יום קיצי וחם.. אך חיוך אחד שלך בבוקר צובע אתה לי את היקום.. כולו בצבעים של אהבה. לאורך חוף הים.. מהלכים אנו ביד ביד.. רוח קלילה ונעימה נושבת על גופי.. וידך השנייה החובקת בחוזקה אליך.. מעבירה בי גלים.. של חום.. מתמוססת ממגעך. רוצה אני לצעוק.. רוצה אני לעמוד.. על הסלעים.. שכל העולם יידע: אוהבת אותך מאוד אהובי.. מאושרת איתך.. ברת מזל..שיש לי אותך .. אהובי. ((
)):~) <<
>> ((~:((
)) שלך באהבה: קסם של אישה מקורית <חתימה: אשת המסתור ורעם**> יודע אתה..שאני שלך לעד.

צייר

New member
ששששששש

אל תצעקי את מעירה את השכנים עושה לדגים כאבי ראש שששששש פן התעוררו הכרישים ששששששששששש באהבה לא צועקים באהבה לוחשים מענגים אהבה תדבר עבורינו צייר

ציירוש....אהוב ליבי...היכן אתה |נשי

צייר....אהוב ליבי... היכן אתה נשמה שלי.. לא צועקת ...לוחשת לך באוזנך.. עד כמה שאני מתגעגעת אליך מאוד. לא יכולה בלעדיך.. המחשבות ..עליך ורק עליך רוב היום.
שלך: קסם
של אישה מקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם** > אתה אהבת חיי.

צייר

New member
קסם חמודה

חזרתי מאוחר וישר נכנסתי לצלילה עם המיטה צלילה לתוך הבוקר שלך צייר

ש ו ש ו

New member
קסם?../images/Emo25.gif

גם את כו צייר וכל אחד מכם לחוד עושים לי כיף של בוקר אני נהנית לקרוא אתכם בכל פעם מחדש

../images/Emo25.gifתודה לך שושו יקירתי..|חיבוק.

תודה תודה לך יקירתי שושו. שיהיה לך המשך ערב נעים ומהנה לך ולמשפחתך חמודה. שלך: קסם של אישה מקורית <חתימה: אשת המסתור ורעם** >

למעלה