"איני יודעת,

idonknow

New member
"איני יודעת,

הדברים מוזרים ביותר.אך אין זה פחד, ממש פחד..זה שונה במקצת..הפחד בא מבחוץ, את זה אני הבנתי, אתה נמצא שם ולפתע מסתער עלייך הפחד..הוא קיים וגם אני קיימת, ולעומת זאת,מה שקורה לי הוא שלפתע איני קיימת עוד, ורק הוא עוד קיים..אך אין זה פחד..איני יודעת מה זה. אתה יודע? ... זה קצת דומה לתחושה שאתה מת.או נעלם. הנה: להיעלם.נדמה כאילו העיניים מחליקות מהפנים, והידיים כאילו הופכות לידיים של מישהו אחר,ואז אתה חושב מה קורה לי? ובינתיים לבך הולם בקרבך כאילו אתה עומד למות, אינו נותן לך מנוח.ומכל עבר אתה חש כאילו חלק ממך עוזב אותך,אינך חש אותו עוד..לסיכום,אתה עומד ללכת,ואז אני אומרת לעצמי, עלייך לחשוב על דבר מה, עלייך להאחז במחשבה כלשהי,ואם אצליח להקטין עצמי במחשבה הזאת אז הכל יעבור, רק צריך להחזיק מעמד,אך העובדה היא, וזה הדבר המפחיד ביותר, שכבר אין יותר מחשבות, משום מקום.כבר אין מחשבות אלא רק תחושות, אתה מבין? תחושות... והגדולה מכולן היא חום של גיהנום,שאין לשאתו, ניחוח של מוות התקוע בגרון, חום, ונשיכה, דבר מה הנושך אותך, שד הנושך אותך וקורע אותך לגזרים... כן, ישנן פעמים שזה הרבה יותר. פשוט, כלומר,אני חשה שאני נעלמת,כן,אבל בנועם, לאט לאט..זו ההתרגשות. הוא אומר שאין דבר המגן עליי מפני ההתרגשות,ולכן זה כאילו הדברים נכנסים ישר לתוך עיניי, ולתוך.. לתוך עיניי, כן. אני יודעת שאיני חשה בטוב, אבל... לעיתים יש דברים שאינם מפחידים אותי, כלומרזה לא תמיד כך. בליל אמש הייתה סערה איומה,ברקים, רוח..אך אני הייתי שלווה, באמת, לא חשתי פחד או כל דבר אחר.. אבל אחר כך, די בצבע כלשהו, בצורה כלשהי של חפץ או ב..בפניו של עובר אורח, הנה, הפנים. הפנים יכולות להיות נוראות,נכון? יש פנים, לפעמים, כה אמיתיות, ולי נדמה שהם מזנקות עליי, אלה פנים שצועקות,אתה מבין מה רצוני לומר? הן צועקות עליך, זה נורא, אין דרך להתגונן, אין..דרך.. ... רציתי לומר שאני יודעת שאיני בריאה ואיני מצליחה אפילו לצאת מכאן, ועיתים אפילו ריצה היא בשבילי יותר מדי.. רציתי לומר שאני רוצה בחיים, והייתי עושה כל דבר כדי שיהיו לי חיים, כל מה שיש, ויש כה הרבה שאפשר להשתגע, אבל את החיים איני רוצה להפסיד, אני רוצה בחיים, באמת, ואפילו אם זה מכאיב עד מוות, בכל זאת,אני רוצה לחיות. אני אצליח בכך נכון? נכון שאני אצליח בכך..?" .... "רק לעיתים נדירות, ובדרך שרק מעטים,ברגעים ההם, בראותם אותה, היו שומעים עצמם לוחשים: 'היא תמות' ואף 'היא תמות' וגם 'היא תמות' ואפילו 'היא תמות' ומסביב, הכל גבעות. .................."

uty76

New member
וואוו! מה זה היה?

קל לשורר על הבריאות אם נפרדים מהמחלה...

את רוצה

לחיות ואת רוצה להיות בריאה. זה מאוד ברור מהכתיבה שלך. כוח החיים שלך מאוד חזק, אבל זה לא מספיק. את מוכרחה לפנות לקבלת עזרה מקצועית! כתיבה בפורום זה יפה מאוד אך אין די בכך. אם את רוצה עזרה, ואת רוצה. זה ניכר בהודעה שלך, ו בהודעות קודמות, את חייבת לפנות למקום בו יתנו לך את העזרה לה את זקוקה. אין מה להוסיף יותר בעניין.

ועוד דבר

בעניינים האלה, זה אף פעם לא מסתדר בעצמו. זה רק הולך ונהיה יותר ויותר גרוע. את יותר ממוזמנת להשאיר לי הודעה בפרטי ונמשיך בטלפון.

uty76

New member
נראה שאין מקום לבהלה

פורום משוררים צעירים... קצת פרובוקציה של הסבל זה הכל...

uty76

New member
אני חש שסף ההיסטריה בשרשור גואה

וזה בדיוק הזמן לעזוב בזמנך החופשי את מוזמנת להתנצל אני עשוי אפילו לסלוח..

אל תיקח את זה כהעלבה אישית

לא מכירה אותך, כן מכירה את נערה. כוונותיה טובות. היא לא התכוונה לפגוע. אתה פשוט לא מבין את גודל הנושא...

נראה לי שיש חוסר הבנה

ההודעה של idonknow התחילה בציטוט והסתיימה בציטוט (") זה לא משהו שהיא כתבה על עצמה

יקירתי,

בדיוק השבת בעיתון ידיעות אחרונות בעמוד הראשי היתה כתבה על בחורה ש... הצוואה שלה היתה לאנשים (בעיקר בנות) במצבה ללכת לקבל עזרה מקצועית. ללמוד מהמקרה הקשה שלה. את זקוקה לעזרה. אמיתית. מקיפה. הלוואי ויכולתי לעזור לך. באמת.

לכאוב עד מוות ולמות מכאב או לחיות

ולרפא את הכאב. אבל מה עושים כשהכאב איננו מתרפא? האם גם אז שווה לחיות? כן, ילדתי. אינני יודעת אם להיות גאה במילותיך אלה או שמא להזיל דמעה בחבקי אותך באהבת אחיות שאין דומה לה. ילדה שלי, לו רק תשאפי אל ראותיך את הרצון לחיות. הרצון! לא עוד לחיות בתוך הזרם רק כי הרבה אנשים חיים, לא לחיות בחוסר ודאות ליופי שבעולם סביבך. לחיות!!! הפחד הוא שבא אליך. כך גם את כבר אמרת. הפחד הוא ממשהו שאולי יקרה לא טוב. את מפחדת ממשהו שעוד לא קורה. את מעסיקה את עצמך בעתיד ולא חיה את ההווה וגם כשמגיע העתיד.... אל תחשבי יותר מדי על מטרות בחיים. או מטרות ל-חיים. אל תפספסי את ההווה במחשבה תמידית על מה יהיה. זכרי לדעת תמיד שהעתיד שתבני הוא על ההווה בלבד. ואם כיום תפספסי, לא תתקדמי ולו למקום אחד. דמעה גדולה מתגלגלת בראותי אותך כותבת על חיים ועל רצון לחיות. אושר גדול. הקטע היפה שכתבת פה מתחיל בצורה כה עצובה, כה מפחידה ועם זאת נגמר בחיים. ברצון לחיות. וזה הרי כל מה שהיית צריכה כדי לשבור את החומה. חומה של עצב. של כאב. הכאב הוא משהו שאת יכולה להתמודד איתו. מבטיחה לך ילדה יפה. לכל כאב יש מרפוא ודרכי התמודדויות משלו. ברצון לחיות את לוקחת את הכלים שיעזרו לך להתמודד עם המצבים הקשים ביותר בחיים. ולבד. אף חבר לא יוכל לחיות את החיים שלך או לכאוב במקומך את הכאבים שלך. ככל שהחברים יעזרו ויתמכו ויאהבו, עדיין במצבי הכאב הגדולים ביותר תצטרכי קודם כל לעזור לעצמך ולאחר שתעזרי לעצמך יוכלו באמת להיכנס לליבך ולעזור לך. והכי חשוב, תזכרי שהחברים הטובים ביותר שלך הם אלה שיהיו איתך תמיד, אך לעיתים הם יצטרכו אותך לא פחות, והם עלולים לעשות דברים שיכאיבו לעצמם, רק בגלל שהם עלולים להרגיש שאת לא פנויה לעזור להם כרגע. אבל הם החברים האמיתיים שלך. אלה שיאהבו אותך גם כשיכעסו עליך, ולא יגידו עליך דברים נוראים, ויזילו דמעה בלילה כי ירגישו שנטשת אותם, ירגישו שאת כבר לא שם בשבילהם, ומשום מקום יום אחד הם יחזרו אליך ודמעה על לחיים, אז תביני מי הם ולמה שווה לחיות אוהבת.

למעלה