איני יודעת מה לעשות

הכבויה

New member
איני יודעת מה לעשות

אני בת 35 נשואה באושר ואם לשלושה אני לא מצליחה להינות מסקס למרות שבעלי עושה הכל בכדי לעורר אותי מינית כולל ליטופים ליקוקים ירידות פשוט הכל כל ניסיון שלו לגיוון בתנוחות זוכה להתנגדות מצידי אני לא מסוגלת להנות ואפילו הדבר גורם לי דחיה מחשבות לא נעימות נכנסות לי לראש כגון סקס זה מגעיל דוחה לא הגייני אני אף פעם לא נגעתי באיבר המין של בעלי למרות שאני יודעת שהוא מאוד רוצה יש לי הרגשה שאני סובלת מבעיה כל שהיא אבל לא יודעת כיצד ואצל מי לטפל אני חייבת לומר שכשאני מצליחה להתגבר אל רגשותי אני נהנת מאוד ואפילו מגיעה לאורגזמה . היתי מוסיפה שהקשר שלי עם בעלי מצוין הוא מבין ומתחשב במצבי אבל לאחרונה הדבר מפריע לו יותר הוא הוא אומר ומראה זאת אנא עיזרו לי

black hock

New member
סקסולוג?

ממתי הדחייה הזו מסקס?יש לך מושג מה יכל לגרום לזה?

נימשון

New member
סקסולוג ויפה שעה אחת קודם

יש מקרים בהם לא אנשי פורום יעזרו אלא בעל מקצוע שיודע, מבין ובעיקר ידע איך לכוון אותך.

את לוקחת גלולות?

לפעמים שימוש באמצעי מניעה הורמונלי 0גלולות, זריקות, מדבקות, התקן מירנה) יכול לגרום לירידה בחשק. אני יודעת שאצלי זה ככה. עוד גורמים אפשריים לירידה כללית במרץ וגם בחשק מיני: אנמיה, בעיות בתפקוד בלוטת התריס, חוסר בויטמין כזה או אחר. אם פרט לחוסר חשק מיני את גם עייםה, לא מרוכזת או כל ירידה אחרת בתפקוד - שווה לגשת לרופא משפחה לבדוק מה קורה אצלך. האם זה היה כך תמיד אצלך? משהו חדש ולא רגיל? התגברות של משהו שהיה שם תמיד? האם אולי ילדת לאחרונה? אצלי שנה אחרי הלידה לא היה חשק לסקס, אולי משהו כזה?

שלום וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני פוגשת נשים רבות רבות החוות דברים דומים. אשמח לנסות ולעזור. האם זאת החוויה שלך מאז ומתמיד, בנוגע למין? או שהיו זמנים שהיא הייתה שונה? והאם את מענגת את עצמך? האם אי פעם עשית זאת? השאלות האלה הן פתח למידע שיכול כבר לשפוך אור. אשמח להמשיך מכאן

הכבויה

New member
שוב שלום

מעולם לא היתי אקטיבית מידי אבל ההדרדרות במהלך השנים ובמיוחד בשנתיים האחרונות ממש דרסתית אני משתמשת בגלולות לא ענגתי את עצמי בעצמי

Princess Maya

New member
הצעה

את אומרת שההדרדרות החלה במהלך השנים ובמיוחד השנתיים האחרונות. מה קרה בחייך בשנים האחרונות ובשנתיים הללו? אילו אירועים מרכזיים קרו והשפיעו עליך? הגוף שלך בעצם מאותת לך שלא בהכרח יש לך בעיה מינית אלא שיש לך בעיה אחרת, שאולי בכלל לא קשורה לתחום המיני, המשפיעה עליך דרך הגוף והמיניות שלך. אם לפני כן יכלת לנהל חיי מין טובים ומספקים גם ללא אקטיביות יתר, הרי שביסודו של דבר את אשה בריאה, ואולי קרה משהו שלילי בחייך שבא לידי ביטוי בפגיעה בתפקוד המיני שלך. בכל מקרה, אני מאחלת לך בהצלחה ומברכת אותך על הרצון להתמודד עם הבעיה ולפתור אותה

אש באשה

New member
נשואה באושר?

אני לא חושבת.איזה מין אושר זה?כתבת שאף פעם לא נגעת באבר של בעלך, וזו כבר סיבה מצויינת ללכת ליעוץ פסיכולוגי.אין לך בעיה הורמונלית יש לך בעיה באופן בו את תופסת את המיניות.

הכבויה

New member
חיבת לברר

אני חייבת לברר את ענין המין האורלי מקריאה בפורומים השונים מצטיירת תמונה כאילו מין אורלי ו"לעשות ביד" בין בני זוג זה חלק בלתי נפרד ממשגל בעיני הענין נטפס כנועז ומנת חלקם של מעטי מעט, בדימיוני קשה לי לתאר את חברותי והנשים שבסביבתי מקימות מין אורלי האם אני טועה? אני מפנה את שאלתי לנשים בפורום האם לדעתכם העובדה שלא נגעתי באיבר המין של בעלי מעיד בהכרח על בעיה

אני לא יודעת אם זאת בעיה או לא

אבל אני כן יודעת שזה חלק חשוב מיחסי המין, לגעת ואם רוצים גם ללקק... אני גם בהתחלה קצת נגעלתי מלגעת, אבל תוך כמה שבועות התחיל לסקרן אותי איך האיבר שלו ירגיש לי ביד. כנ"ל לגביי לרדת לו, אבל זה לקח יור זמן, כמה חודשים, עד שרציתי לעשות את זה.

גלית35

New member
כבויה -בקשר לשורה האחרונה שלך../images/Emo20.gif

לדעתי כן-בטח זו בעיה,ויפה שלבעלך זה לא מפריע. ואוננות זה דבר טבעי.את באה מחינוך דתי? מסורתי? כמו שכתבו לך לפני לכי לטיפול. בהצלחה

ChulChul

New member
כן

האמת קשה לדמיין מין בלי מין אוראלי ולעשות ביד. את לא מרגישה קרובה לבעלך מבחינה גופנית אני כשאני עם חבר שלי הגוף שלו זה כמו הגוף שלי ולגרום כמה שיותר הנאה בכמה שיותר דרכים. זה שאת נגעלת מהאיברים האינטימים של בעלך מראה לדעתי על בעיה. את דתיה?

למעלה