איני אמא

איני אמא

אבל יש לי ידיד שיצא מהארון ומאז שהוריו גילו...העיניינים מתנהלים רע... כתבתי על זה כאן http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=996093 יש דרך כלשהי לסייע להורים לקבל את זה במידה והם לא רוצים ללכת ליעוץ?

יש כמה דרכים

אפשרות אחת היא להציע להורים במידה ואת קרובה אליהם מספיק לצלצל לקו התמיכה של תהילה,שם יוכלו לשוחח באנונימיות במידה וירצו ,עם הורה "מנוסה" ולקבל מעט מידע ועידוד, ייתכן שאפילו מספר שיחות כאלו יגרמו להורים בשלב כל שהוא להשתתף באחת מקבוצות תהלה הקרובות למקום מגוריהם, אפשרות אחרת ושוב במידה אות קרובה אליהם והענין צף מעל פני השטח-לקנות להם במתנה את הספר"אמא יש לי משהו לספר לך" קריאת הספר תשבור להם מספר מיתוסים והם יגיעו להבנה שאת הילדים אנחנו מקבלים ללא תנאי ואוהבים אותם בהתאם, אולי אפשר גם לתת להם את כתובת האתר והפורום הזה - בו יוכלו לדפדף ולהתרשם ולראות שהשד אינו נורא כל כך, כולנו ילדים של החיים כמו שנאמר בשיר,,אף אחד מאיתנו אינו מושלם ואין זו סיבה לא לקבל את כולם באהבה גדולה למרות הקושי,צריך רק לרצות ! אם תרצי תוכלי לשלוח אלי כאן מסר אישי ונמשיך משם, שיהיה בהצלחה ושבוע טוב ושקט

תודה וסליחה על התגובה המאוחרת

איני קרובה מספיק...וגם כרגע אין עם מי לדבר...אבי מקורב אליהם...אני מקוה שהרוחות ירגעו יהיה ניתן לשוחח עימם... תודה

למעלה