אינטר-טנט .... תגידו ...אם היו אומרים לכם שממחר אין יותר אינטרנט ...מה הייתם עושים ???
ש שָרוֹנִי New member 16/12/03 #1 אינטר-טנט ....../images/Emo36.gif תגידו ...אם היו אומרים לכם שממחר אין יותר אינטרנט ...מה הייתם עושים ???
אינטר-טנט ....../images/Emo36.gif תגידו ...אם היו אומרים לכם שממחר אין יותר אינטרנט ...מה הייתם עושים ???
ח חתולת בית מפונקת New member 16/12/03 #3 ../images/Emo132.gifעד שלמדתי .... שמחשב זה זה שלמטה, ולא מה שאני מסתכלת מולי ?!(הצג) ש'תגעת? מ'חקי מיד ת'שאלה הזו מפה .
../images/Emo132.gifעד שלמדתי .... שמחשב זה זה שלמטה, ולא מה שאני מסתכלת מולי ?!(הצג) ש'תגעת? מ'חקי מיד ת'שאלה הזו מפה .
R r66 New member 16/12/03 #4 הולכת לאינטרטנט של אחרים אין מצב שאין מצב בלי אינטרנט. ואם בכלל אין - כלומר עונש לכולם, לא רק לי... אז מרימה טלפונים ועושה מפגשים עם כל החברים שרכשתי לי כאן
הולכת לאינטרטנט של אחרים אין מצב שאין מצב בלי אינטרנט. ואם בכלל אין - כלומר עונש לכולם, לא רק לי... אז מרימה טלפונים ועושה מפגשים עם כל החברים שרכשתי לי כאן
נ נויה של 4 New member 16/12/03 #5 שוקלת התאבדות סתםםםםםם יהיה לי יותר זמן לעשות הרבה דברים אחרים: ניקיונות ושות'...
L liat ליאת New member 16/12/03 #6 לא יכול להיות מצב כזה ../images/Emo11.gif ואם יקרה כזה דבר, מבחינתי החיים יתחלקו ל: החיים לפני והחיים שאחרי
לא יכול להיות מצב כזה ../images/Emo11.gif ואם יקרה כזה דבר, מבחינתי החיים יתחלקו ל: החיים לפני והחיים שאחרי
P principeza New member 16/12/03 #7 אין מצב! מה זה חיים בלי אינטרנט !!! אפילו לחול אני לוקחת את הנייד שלי.