אינטרפוץ

• פותח הנושא is99
  • פורסם בתאריך

is99

New member
אינטרפוץ

שלום לכולם יש לי באמבטיה ברז אינטרפוץ, לצערי כאשר המים מאוד חמים (בצהריים בחודשי הקיץ בעיקר) המים הקרים לא ממש עובדים. למרות שפותחים אותו ב 100% מים קרים המים עדיין מאוד חמים. מה הבעיה שלו? צריך להחליף אותו או שיש משהוא שניתן לתקן ? ואם צריך להחליף צריך לשבור את הקרמיקה או שיש דרך לעשות את זה בלי יותר מידי נזקים ? תודה רבה.

אלבה

New member
כנראה הצינור של המים חשוף לשמש

אפשר להסתיר אותו עם איזשהוא פרופיל ממתכת, משהו כמו מרזב.

Rשף

New member
קל לאבחן את זה, לא ?

המים החמים אמורים להתקרר אחרי כמה שניות (אצלי זה לוקח די הרבה זמן) כשמגיעים מים מהחלק של הצינור שנמצא מתחת לאדמה.

cobby

New member
מאחר והבעיה המתוארת היא בקיץ

רוב הסיכויים שצנרת המים הקרים שלך מונחת חיצונית וחשופה לשמש היוקדת ואז גם המים הקרים שלך מתחממים , ואינך מצליח לקבל מים קרים גם במצב שהסוללה מכוונת על מי ברז קרים

fireman

New member
יכולות להיות שתי אפשרויות

אחת כולם תיארו כאן, צנרת חשופה לשמש אך כאן מדובר בעניין זמני, לאחר כמה שניות אתה אמור לקבל מים קרים מאחר ושמש, כמה חמה שלא תהיה וכמה הצנרת תהיה חשופה, אין מצב שהיא תחמם לך את המים בצורה כזאת שגם לאחר שהמים שעמדו בצנרת החשופה כבר התחלפו. אם מדובר במקרה שבכל מצב של פתיחת המים הקרים אתה עדיין מקבל מים חמים אזי מדובר בגומיה ב"מיקסר" של האינטרפוץ.... אצלי הייתה בעיה כזאת עם ברז חמת שיש לו מיקסר, ב3\4 ידית לכיוון המים החמים עדיין הייתי מקבל מים קרים ובכיוון של הקרים הייתי מתחיל לקבל מים חמים. אני החלפתי את כל הברז אבל מאחר ומדובר באינטרפוץ אני מאמין שיש אפשרות לתקן את זה בלי לשבור את כל העסק, מדובר בסה"כ באיזושהי גומיה במיקסר... תזמין איש שירות של החברה שמכרה לך את המערכת (חמת\מדגל....)

למעלה