אינטרנט

mooshi22

New member
שאלון האינטרנט!

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) ברור..! 2- אינטרנט מהיר? כן 3- של איזה חברה?adsl 4- חברה טובה?לא האינטרנט כל הזמן מתנתק.. :( 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? נאופסט 6- איזה אתר אתה הכי שונא? לא זוכרת.. :) 7- איזה אתר הגעיל אותך? 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? תפוז נאופסט ו100 fm 9- אתה הכנת פעם אתר?כן 10- אם כן- ספר עליו קצת הוא היה אתר קטן כזה (בטיפו) הוא לא היה טוב.. 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג?לא 13- אתה מנהל פורום?לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? כן 16- אתה נכנס לקומונות? לפעמים 17- אתה מנהל קומונה?לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית?לא 19- יש לך מיקרופון בבית? כן 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו... אין לי.. שאלון יפה!

coullette

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo54.gif../images/Emo90.gif../images/Emo115.gif../images/Emo41.gif

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) לא אני גולשת פה באמצעות המחשבה בלבד 2- אינטרנט מהיר? ממש לא 3- של איזה חברה? בזק 4- חברה טובה? לא! 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? תפוז אנשים.כי זה אתר הבית שלי 6- איזה אתר אתה הכי שונא? אף אתר 7- איזה אתר הגעיל אותך? כנל 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? פורום רידנדנט 9- אתה הכנת פעם אתר? לא 10- אם כן- ספר עליו קצת 11- אם לא- למה? אין לי כוח 12- יש לך בלוג? נופ 13- אתה מנהל פורום? נראה לכם יש לי זמן לדברים האלה? 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? ראה תשובה לשאלה 13 16- אתה נכנס לקומונות? פעם בשנה 17- אתה מנהל קומונה? ניהלתי אבל אין לי מושג מה קורה איתה.נראה לי סגרו אותה וגם לא ממש אכפת לי 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? לא 19- יש לך מיקרופון בבית? לא 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...

babytears

New member
יופי

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) כיאלו שיו איזה פאסה לי ישגם WOWוגם אינטרנט זהב (סתם)יש לי רק WOW 2- אינטרנט מהיר? ראו למעלמה 3- של איזה חברה?ראו למעלה 4- חברה טובה?בערך 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? תפוז 6- איזה אתר אתה הכי שונא?פורנו וסקס 7- איזה אתר הגעיל אותך?סקס 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? עזבו 9- אתה הכנת פעם אתר?כן 10- אם כן- ספר עליו קצת אתר של שר הטבעות או משהו כזב שייתי בת 13 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג? לא 13- אתה מנהל פורום?לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? לא 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום?כן ממש אבל רק על נושא שאוהבת 16- אתה נכנס לקומונות? לא 17- אתה מנהל קומונה?לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית?לא 19- יש לך מיקרופון בבית?לא 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו אי לי

שולובולולו ^^

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) מן הסתם. 2- אינטרנט מהיר? ADSL 3- של איזה חברה? חברה? זאת אומרת ספק אינטרנט? נטויזיון. 4- חברה טובה? הם לא משהו, אבל לא חרא :} 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? אממ לתפוז אני מניחה 6- איזה אתר אתה הכי שונא? אתרים שאני שונאת, אני לא נכנסת אלייהם כך שאין לי שמץ 7- איזה אתר הגעיל אותך? Ogrish ו- Rotten... =/ זוועות 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? אתר עם כל מני סיפורים שאנשים כתבו 9- אתה הכנת פעם אתר? המ, לא ממש. לא. 10- אם כן- ספר עליו קצת. אבל אין לי מה לספר O: 11- אם לא- למה? יותר מדי עבודה, וגם אין לי סיבה לפתוח אתר. 12- יש לך בלוג? יאפ, אבל אני בקושי כותבת בו. אני מעדיפה יומן אישי. 13- אתה מנהל פורום? לא. 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? =/ 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? אם הייתי רוצה, הייתי מנהלת, אבל אני לא רוצה. 16- אתה נכנס לקומונות? כן ^^ 17- אתה מנהל קומונה? לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? כע, אבל היא קקה 19- יש לך מיקרופון בבית? יאפ :} 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו... ואם אין לי שאלה? [הו, זאת הייתה שאלה. אז כע, שאלתי שאלה. יופי -_-]

oshriti123

New member
עונה../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) כן 2- אינטרנט מהיר? כן 3- של איזה חברה? בזק בנלאומי 014 4- חברה טובה?דיי... 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? תפוז
6- איזה אתר אתה הכי שונא?וואלה 7- איזה אתר הגעיל אותך? לא יודעת... 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד?בדרך כלל פורומים מעיינים אותי 9- אתה הכנת פעם אתר?כן..כמה 10- אם כן- ספר עליו קצת..בעיקר על מפורסמים...היה לי אתר על אוהד אליש,ועכשיו אני בונה את האתר הרישמי של אורי אומנותי
11- אם לא- למה? -- 12- יש לך בלוג?כן! 13- אתה מנהל פורום? לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום?כן.. 16- אתה נכנס לקומונות?כן 17- אתה מנהל קומונה?לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית?לא 19- יש לך מיקרופון בבית?כן 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...אין

מתוקה777

New member
עונה...

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) 2- אינטרנט מהיר?כן 3- של איזה חברה?נטויזין 4- חברה טובה?אממ כן 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה?נענע 6- איזה אתר אתה הכי שונא?נענע 7- איזה אתר הגעיל אותך?זולו 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד?זאפ 9- אתה הכנת פעם אתר?כן 10- אם כן- ספר עליו קצתסתם אתר על ג'סטין טיברלייק לפני 3 שנים ועכשיו אני לא סובלת אותו 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג?כן פורום 125145 בישראבלוג 13- אתה מנהל פורום?לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום?לא 16- אתה נכנס לקומונות?כן קומונה של פרודו באגינס 17- אתה מנהל קומונה?לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית?כן 19- יש לך מיקרופון בבית?כן 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...אין לי

יונית21

New member
עונה...../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) כה 2- אינטרנט מהיר? לאדעת 3- של איזה חברה? נטוויז'ן 4- חברה טובה? אולי 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? פורום,עמרי רוטברד. 6- איזה אתר אתה הכי שונא? הראל מויאל 7- איזה אתר הגעיל אותך? http://free.org.il/
8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? לאדעת 9- אתה הכנת פעם אתר? יאפ 10- אם כן- ספר עליו קצת -אתר על הראל סקעת המושלם כפרעליו
11- אם לא- למה? :
12- יש לך בלוג? נופ 13- אתה מנהל פורום? נופ 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? לא 16- אתה נכנס לקומונות? לפעמים 17- אתה מנהל קומונה? לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? יאפ 19- יש לך מיקרופון בבית? יאפ 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו... הראל סקעת [
] או מויאל?!

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאינטרנט

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) כן 2- אינטרנט מהיר? כן 3- של איזה חברה? wow 4- חברה טובה? כן 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? וואלה 6- איזה אתר אתה הכי שונא? נענע 7- איזה אתר הגעיל אותך? לא יודעת 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? תפוז 9- אתה הכנת פעם אתר? כן 10- אם כן- ספר עליו קצת אתר על הראל סקעת 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג? כן 13- אתה מנהל פורום? לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? לא, אין לי זמן כרגע לזה 16- אתה נכנס לקומונות? לפעמים 17- אתה מנהל קומונה? לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? כן, אבל אי אפשר לחבר אותה למחשב.... החיבור לא תואם 19- יש לך מיקרופון בבית? כנ"ל 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...

CrazyAngel1

New member
תשובותתתת../images/Emo9.gif

1- יש לך אינטרנט בבית
חח ברור שכן
2- אינטרנט מהיר
למזלי הרב כן
3- של איזה חברה
WOW 4- חברה טובה
יאפפ.. אני תוהה אם זו החברה שעושה לי את האינטרנט איטי או שזה המחשב שאני מעמיסה עליו כל כך הרבה דברים
5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה
תפוז
6- איזה אתר אתה הכי שונא
נענע, בעעע
7- איזה אתר הגעיל אותך
אתר שידידים שלי נכנסו אליו (פורנו, למה אתם מצפים מהם
) 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד
תפוז
, יש בו מלא בלוגים, קומונות ופורומים וזה לטעמי אחלה אתר
מנהלי אתר תפוז
, קבלו ח"ח... 9- את הכנת פעם אתר
המון פעמים אבל בסוף סגרתי את כולם, בכל שרת יש לי לפחות 7 אתרים...
, עכשיו אני עובדת על אתר חדש
10- אם כן- ספרי עליו קצת: אממ... לאתר קוראים מיקס ואת האתר הזה העבירה לי דניאל, הידועה בכינוייה- Danielle b3, באתר יש המון דברים כמו הכינוי שלו אבל בינתיים יש בו רק על מפורסמים, אני עובדת עליו ממש במרץ וכל יום אני מוסיפה לפחות 4 עמודים חדשים
11- אם לא- למה
12- יש לך בלוג
יאפ... 13- אתה מנהל פורום
נופ, אבל אני מאוד רוצה... רק חבל שיש הגבלת גיל
14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו
15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום
מאוד
16- אתה נכנס לקומונות
יאפ.. לקומונת המושלמים, כנסו גם אתם
אחלה קומונה
17- אתה מנהל קומונה
נופ