אינטרנט

D o o S h a

New member
אינטרנט

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) 2- אינטרנט מהיר? 3- של איזה חברה? 4- חברה טובה? 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? 6- איזה אתר אתה הכי שונא? 7- איזה אתר הגעיל אותך? 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? 9- אתה הכנת פעם אתר? 10- אם כן- ספר עליו קצת 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג? 13- אתה מנהל פורום? 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? 16- אתה נכנס לקומונות? 17- אתה מנהל קומונה? 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? 19- יש לך מיקרופון בבית? 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...

D o o S h a

New member
יה יה יה

1- יש לך אינטרנט בבית? דההה 2- אינטרנט מהיר? כע 3- של איזה חברה? ברק 4- חברה טובה? לא'ידעת 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? בזמן האחרון- תפוז 6- איזה אתר אתה הכי שונא? את האתר שאני עשיתי 7- איזה אתר הגעיל אותך? כנ"ל 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? ממ.. לא זוכרת 9- אתה הכנת פעם אתר? כעעע 10- אם כן- ספר עליו קצת. נו טוב, הייתה לנו משימה כזא בתוך פרוייקט בבעעצפר, חרא של תוכנה נתנו לנו לעשיית האתר, כזאת גרועה שאת אותו אתר ואפילו יותר טוב הייתי יכולה להכין בWORD!!! 11- אם לא- למה? -- 12- יש לך בלוג? לא 13- אתה מנהל פורום? לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? -- 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? אולי.. למה לא 16- אתה נכנס לקומונות? כן 17- אתה מנהל קומונה? לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? יאפ 19- יש לך מיקרופון בבית? יס 20- איןןןןןן

.

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) כן 2- אינטרנט מהיר? כן 3- של איזה חברה? לאדעת וואו נראה לי 4- חברה טובה? אין לי מושג 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? רדיווו נטו עידן המזררררחחח 6- איזה אתר אתה הכי שונא? לאדעת 7- איזה אתר הגעיל אותך? אתרי פורנו. בע 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? אממ... מצאתי אתר של מלא בנים כוסונים חחחחח אבל אין לי תכתובת 9- אתה הכנת פעם אתר? לא 10- אם כן- ספר עליו קצת .... 11- אם לא- למה? מאיפה לי לדעת איך 12- יש לך בלוג? לא 13- אתה מנהל פורום? לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? ... 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? לא 16- אתה נכנס לקומונות? לפעמים 17- אתה מנהל קומונה? לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? כן 19- יש לך מיקרופון בבית? כן 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...

la nana 2004

New member
עונה

יש לך אינטרנט בבית? (דההה) כן... 2- אינטרנט מהיר? כן 3- של איזה חברה? נראה לי בזק אבל אני לא בטוחה 4- חברה טובה? כן... 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? האתר הרשמי של פלוריסיינטה, והאימייל שלי 6- איזה אתר אתה הכי שונא? לא נראה לי שיש... כי אז אני לא נכנסת אליו 7- איזה אתר הגעיל אותך? אתר עם סירטון על התעללות בבעלי חיים 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? דוקטורס 9- אתה הכנת פעם אתר? כן, מלא 10- אם כן- ספר עליו קצת- כולם היו על שחקנים ועל קטנטנות או המורדים... 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג? כן 13- אתה מנהל פורום? לא אבל הייתי רוצה 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? כן 16- אתה נכנס לקומונות? לא ממש 17- אתה מנהל קומונה? לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? כן אבל היא לא עובדת 19- יש לך מיקרופון בבית? כן אבל הוא לו מחובר למחשב....

emperor28

New member
אוקיי

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) 2- אינטרנט מהיר? כן 3- של איזה חברה? נזק 4- חברה טובה? לא יודע כבר לא מבין בזה כמו פעם 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? תפוז אולי.. או וואלה 6- איזה אתר אתה הכי שונא? לא יודע 7- איזה אתר הגעיל אותך? לא יודע חח 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? אמממ היו דיי הרבה לא זכור לי משו ספציפי 9- אתה הכנת פעם אתר? פעם.. 10- אם כן- ספר עליו קצת: אין לי כוח 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג? לא באינטרנט 13- אתה מנהל פורום? לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? לא יודע רציתי פעם עכשיו לא מושך אותי 16- אתה נכנס לקומונות? כן 17- אתה מנהל קומונה? לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? כן 19- יש לך מיקרופון בבית? כן 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...

victoria777

New member
.

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה)מן הסתם 2- אינטרנט מהיר?כן 3- של איזה חברה?בזק WOW 4- חברה טובה?יש שירות.. 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה?תפוז 6- איזה אתר אתה הכי שונא?לא גולשת באתרים כאלה 7- איזה אתר הגעיל אותך?אממ...אתר שנאה להומואים עם תמונה של מת'יו שפרד נשרף בגיהנום 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד?ישראגוסט 9- אתה הכנת פעם אתר?לא 10- אם כן- ספר עליו קצת 11- אם לא- למה?לא מבינה בזה 12- יש לך בלוג?כן 13- אתה מנהל פורום?לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום?לא 16- אתה נכנס לקומונות?כן 17- אתה מנהל קומונה?כן 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית?לא 19- יש לך מיקרופון בבית?כן 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...

גליוש1

New member
doshi!!

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה)ברורררררר!! 2- אינטרנט מהיר? יאאפ 3- של איזה חברה? חברה טובה! 4- חברה טובה? לא...סתאם- כן! 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? תפוז 6- איזה אתר אתה הכי שונא? ~~ 7- איזה אתר הגעיל אותך?~~ 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? תפוז 9- אתה הכנת פעם אתר? כן אבל הוא עדיין לא בפעולה.. 10- אם כן- ספר עליו קצת ~~ 11- אם לא- למה? ~~ 12- יש לך בלוג? נוופ 13- אתה מנהל פורום? לאא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? ~~ 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? לא 16- אתה נכנס לקומונות? מה זה קומונה?? 17- אתה מנהל קומונה? ~~ 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? כן (שבורה/מקולקלת/לא עובדת/לא בשימוש) 19- יש לך מיקרופון בבית? כן 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...~~

../images/Emo110.gif

1- יש לך אינטרנט בבית
(דההה) כעעע 2- אינטרנט מהיר
כעע 3- של איזה חברה
WOW 4- חברה טובה
פסדר
... 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה
פורום אהבה מעבר לפינה.. תפוז בקיצור חחח
6- איזה אתר אתה הכי שונא
שום אתר 7- איזה אתר הגעיל אותך
לא זוכרת 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד
כנ"ל 9- אתה הכנת פעם אתר
כעעעע 10- אם כן- ספר עליו קצת
לחברה שללליי.. 11- אם לא- למה
^ 12- יש לך בלוג
לע 13- אתה מנהל פורום
לע 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו
^^ 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום
חיחיחי אני קטנה מדיי
16- אתה נכנס לקומונות
כעע 17- אתה מנהל קומונה
כן 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית
אצל אבא שלי 19- יש לך מיקרופון בבית
כנ"ל

Shani276

New member
.........

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) אהמ.מן הסתם. 2- אינטרנט מהיר?כן 3- של איזה חברה?012 (אלה עם הסמיילי הקרציה) 4- חברה טובה? אהמ כן 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה?תפוז 6- איזה אתר אתה הכי שונא?נענע 7- איזה אתר הגעיל אותך?אממ לאיודעת 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד?לאיודעת 9- אתה הכנת פעם אתר?
כןכן 10- אם כן- ספר עליו קצת:מרוב אתרים כבר לא זוכרת 11- אם לא- למה? --- 12- יש לך בלוג?לא 13- אתה מנהל פורום?לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו?---- 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום?כן 16- אתה נכנס לקומונות?לא ממש 17- אתה מנהל קומונה?לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית?לא 19- יש לך מיקרופון בבית?לא 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו... אין לי.

jaqui

New member
חיחיע

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) ענית כבר 2- אינטרנט מהיר? כן 3- של איזה חברה? בזק 4 - חברה טובה? ככהככה 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? תפוז 6- איזה אתר אתה הכי שונא? מממ... 7- איזה אתר הגעיל אותך? מממ... 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? כל מיני 9- אתה הכנת פעם אתר? כן בערך 10- אם כן- ספר עליו קצת עליי לא משהו מיוןחד 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג? לא 13- אתה מנהל פורום? לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? לא 16- אתה נכנס לקומונות? לא כל כך 17- אתה מנהל קומונה? לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? לא 19- יש לך מיקרופון בבית? כן 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...

לא שמישו קורא אבל..אניוואיייייייי

- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) בוא נחשוב..ח 2- אינטרנט מהיר? כהה 3- של איזה חברה? וואו 4- חברה טובה? נראליי 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? פיקים ובלוגיםם 6- איזה אתר אתה הכי שונא? לא שונאת 7- איזה אתר הגעיל אותך? עבורררררר 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? פלא מאניה חח 9- אתה הכנת פעם אתר? כה 10- אם כן- ספר עליו קצת טוב..הכנתי אתר 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג? לא 13- אתה מנהל פורום? לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? עם עוד מישו
15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? לא .הציעו לי אבל זה לא לרמה שללי..חח 16- אתה נכנס לקומונות?לא 17- אתה מנהל קומונה?לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? כה 19- יש לך מיקרופון בבית? מקולקלל 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...

נמנמ

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) כע 2- אינטרנט מהיר? אכן 3- של איזה חברה? wow 4- חברה טובה? כע,אני חושבת 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? תפוז.. 6- איזה אתר אתה הכי שונא? אממ אין..אני גולשת רק באתרים שאני אוהבת. 7- איזה אתר הגעיל אותך?ראיתי פעם אתר שמראים כלמיני סרטוני זוועות כאלה..בלעכס 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? אמ..תפוז..בלוגים.. 9- אתה הכנת פעם אתר? כע 10- אם כן- ספר עליו קצת! אמ..היה לי אתר בטיפו.. 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג? אכן =) http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=omerush 13- אתה מנהל פורום? nop 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? nop 16- אתה נכנס לקומונות? לא 17- אתה מנהל קומונה? לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? כן 19- יש לך מיקרופון בבית? כן,אבל הכונן של המיקרופון במחשב התקלקל =/ 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1- יש לך אינטרנט בבית? כמובן. 2- אינטרנט מהיר? כן. 3- של איזה חברה? לא זוכרת. 4- חברה טובה? כנראה. 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? תפוז, ישרא. 6- איזה אתר אתה הכי שונא? לא יודעת. 7- איזה אתר הגעיל אותך? לא יודעת. 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? לא משהו ספציפי. 9- אתה הכנת פעם אתר? כן. 10- אם כן- ספר עליו קצת: אתר לביה"ס, לא משהו מעניין. זה האתר היחיד שכן העלתי לאינטרנט. 11- אם לא- למה? - 12- יש לך בלוג? כן. 13- אתה מנהל פורום? בהיידפארק. 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? עם עוד מישהו. 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? מספיק לי הזה בהיידפארק. 16- אתה נכנס לקומונות? לעתים רחוקות. 17- אתה מנהל קומונה? כן, אבל אין לי כח אליה. 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? כן. 19- יש לך מיקרופון בבית? כן, לפעמים הוא די דפוק.

עדידודודוש

- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) ברור 2- אינטרנט מהיר? כן 3- של איזה חברה? נטויז'ן 4- חברה טובה? כן 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? וואלה ותפוז (וואלה זה הדף בית) 6- איזה אתר אתה הכי שונא? לא יודעת 7- איזה אתר הגעיל אותך? לא זוכרת 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? פורום סקרים ושאלונים 9- אתה הכנת פעם אתר? לא 10- אם כן- ספר עליו קצת --- 11- אם לא- למה? לא בא לי 12- יש לך בלוג? לא 13- אתה מנהל פורום? לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? --- 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? אולי 16- אתה נכנס לקומונות? כן (רק למרשמלו) 17- אתה מנהל קומונה? כן 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? לא 19- יש לך מיקרופון בבית? כן 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו... אין עדי את עושה אחלה שאלונים באמת! וגם עמית..

Danielle b3

New member
../images/Emo163.gif

יש לך אינטרנט בבית
כן
אינטרנט מהיר
כן
של איזה חברה
נטוויז'ן
חברה טובה
כן
לאיזה אתר את נכנסת הכי הרבה
יש כמה
איזה אתר את הכי שונאת
לא יודעת
איזה אתר הגעיל אותך
לא יודעת
איזה אתר עניין אותך במיוחד
יש כמה..
את הכנת פעם אתר
מלא פעמים
אם כן- ספרי עליו קצת.. היו לי איזה 10 לפחות
יש לך בלוג
לא
את מנהלת פורום
לא
אם לא- את רוצה לנהל פורום
אממ.. כן
את נכנסת לקומונות
לפעמים
את מנהלת קומונה
לא
יש לך מצלמת אינטרנט בבית
כן
יש לך מיקרופון בבית
כן

MissNusha

New member
מיייי

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) כן 2- אינטרנט מהיר? כן 3- של איזה חברה? משו אוסטרלי 4- חברה טובה? כן 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? וואלה ותפוז 6- איזה אתר אתה הכי שונא? אמ.. לא יודעת 7- איזה אתר הגעיל אותך? לא יודעת 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? לא יודעת 9- אתה הכנת פעם אתר? כן 10- אם כן- ספר עליו קצת? חחח מה יש לספר? היה לי משעמם רצח 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג? כן 13- אתה מנהל פורום? לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? לא 16- אתה נכנס לקומונות? כן 17- אתה מנהל קומונה? לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? כן 19- יש לך מיקרופון בבית?כן

סינטטית

New member
תשובות..../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) כן 2- אינטרנט מהיר?כן 3- של איזה חברה?בזק 4- חברה טובה?כן 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה?היידפארק 6- איזה אתר אתה הכי שונא?אין כזה 7- איזה אתר הגעיל אותך?המ 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד?סינרגיה
9- אתה הכנת פעם אתר?כן 10- אם כן- ספר עליו קצת עזבו
11- אם לא- למה? ^ 12- יש לך בלוג?יש 13- אתה מנהל פורום?לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו?^ 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום?לא 16- אתה נכנס לקומונות?כן 17- אתה מנהל קומונה?לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית?כן 19- יש לך מיקרופון בבית?כן 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...אין לי

nni8

New member
עונה

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה)מן הסתם 2- אינטרנט מהיר?כן 3- של איזה חברה?וואו 4- חברה טובה?נראה לי חח 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה?הרבה.. 6- איזה אתר אתה הכי שונא?אין 7- איזה אתר הגעיל אותך?נממ... 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד?גם אין בלוגים אולי 9- אתה הכנת פעם אתר?כן 10- אם כן- ספר עליו קצת פחח לא זוכרת 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג?כן 13- אתה מנהל פורום?לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום?אולי 16- אתה נכנס לקומונות?לא 17- אתה מנהל קומונה?לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית?כן 19- יש לך מיקרופון בבית?כן 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...

עונה

1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) ענית למה שאלת 2- אינטרנט מהיר? כן 3- של איזה חברה? וואלה לאדעת חח 4- חברה טובה? 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? תפוז 6- איזה אתר אתה הכי שונא? איןץץ 7- איזה אתר הגעיל אותך?לא זוכרת 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? לאדעת 9- אתה הכנת פעם אתר? אממ כן בדיוק 10 דקות שרד חח 10- אם כן- ספר עליו קצת 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג? כן 13- אתה מנהל פורום? לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? לא במיוחד 16- אתה נכנס לקומונות? כן 17- אתה מנהל קומונה? בערך 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? כן 19- יש לך מיקרופון בבית? כן 20- אם יש לכם עוד שאלה תוסיפו...לא

למעלה