אינטרנט

אינטרנט

טומאה, רוע, הבלי העולם הזה, תאוות, ושוב פעם טומאה. אז תגידו - רימון, ניחא, אבל עדיין זה התעסקות בזבל באופן נגיש. עם כל הכבוד לקידמה ולטכנולוגיה, ללימודים ולחברה- זה נזק! ואל תגידו שלא, אני שונאת רמייה עצמית. ונכון, יש הרבה טובות ונוחות וכל זה, אבל שווה את ההרס? תיקחו את הפייסבוק, את העולם הוירטואלי הזה, שווה? אני שואלת אתכם- מאיזה גיל תאפשרו גישה חופשית לילדים שיהיו לכם בעזרת ה`, אם בכלל יהיה לכם נט בבית.. ?!

nesteaaa

New member
לכתחילה לא יהיה אינטרנט וגם אם יהיה

זה יהיה מסונן ברמה גבוהה. ומגיל 15 ומעלה בשעות מסוימות וכשהמחשב בסלון במקום שעוברים אנשים

אבל אתה יודע...

חסר דרכים לגלוש בלי דעת ההורים? תסתכל מה קורה מסביבך, הנט מוצף בבחורי ישיבות עלק ! ולפעמים מוכרח שיהיה נט

nesteaaa

New member
לאבא אפילו חילוני גמור

שנותן גישה חופשית לכל התכנים באינטרנט זה פשע ... מה יעשה היל מחוץ לבית זה נושא אחר.. אני הייתי בחור ישיבה ולא הייתי איפוא שאני היום אם לא הייתה לי גישה לאינטרנט..{וזה לא שאני פושע גדול}

אתה רואה?

תראה- אני שקועה בנט, להורים שלי זה לא מפריע, הם יודעים שאני לא עושה שטויות, וגם אני לא מרגישה רע עם איפה שאני נמצאת. השאלה אם אדם כמוך, שיודע שהוא בירידה מה עושה במצב הזה. והאם טוב לו עם הדרך הזאת

nesteaaa

New member
זה כן אמור להפריע להורים שלך

כי אין אפוטרופוס לעריות.. אמורים להיות קרטיריונים מסוימים... וזה ברור מפריע לי שאני במצבים האלה.. בירידה.. זה טוב מדומה..אבל זה עמוק כל כך..אי אפשר לחזור אחורה בשניה..אומרים שהחטאים שאדם בימנו יכול לעשות בשעה של שיטוט באינטרנט .. פעם אדם לא היה עושה בכל ימי חיו.. ודי למבין

אנטרנט

יהיה בבית. לגבי הגישה של הילדים תלוי באיזה גיל. תמיד כדאי בגיל ילדות להגביל את זה לזמן בגלל שלילדים יותר קל להתמכר ובגלל שישיבה ממושכת בלי הרבה תעסוקה מזיקה לבריאות בעיקר לילדים שהם בגיל ההתפתחות, בעיקרון אם שמים את המחשב במקום שכולם רואים ולא בחדר סגור הסכנה הרבה יותר קטנה

תלוי

תלוי באיזה אתרים. לילדים גדולים יש יותר שיקול דעת לעומת ילדים קטנים (את זוכרת את הפרשה של הקצין שהטריד 4000 ילדות בגילאי 8-14?)

רiעה צxן

New member
אני לא

יכניס מחשב לבית. כ"ש לא אינטרנט... בקשר להגבלת הילדים, אין הרבה מה לעשות. היום יש את המכשירים עם wi fi, מי יודע מה יצא עוד כמה שנים, ככה שגם אם לא יהיה מחשב או אינטרנט בבית אין הרבה מה לעשות נגד זה. רק להתפלל, ולקוות לטוב.../tapuzforum/images/Emo197.gif

אז מה הקטע לאסור לגמרי?!

הגזמת! זה כמעט נחוץ! אפשר בלי נט. בפרט שאתה מודע לעובדה שלא חסרות דרכים ובלה בלה

רiעה צxן

New member
אפשר להסתדר

גם בלי אינטרנט... לילדים זה לא כזה נחוץ. אבל אם בכל זאת נצטרך (ההורים/tapuzforum/images/Emo13.gif) אז זה יהיה של רימון/אתרוג ושאר ירקות...

זיתרענן

New member
לצערי

יש לי נט בבית. אבל אני מתכונן לחסום אותו עם קוד. שהילדה לא תוכל לגלוש בשום פנים ואופן. כיום בגיל 10 חודשים אני לא נותן לה אפילו לראות סרטים. כשהיא תגדל ויהיו מכשירי פון עם גלישה חיצונית וכל זה, מן הסתם יהיה לזה אפשרות חסימה. וכבר היום יש שירות של סינון של רימון לסלולריים של סלקום

זיתרענן

New member
שאת רוצה

חסימה לפון. הם כבר ידעו על מה את מדברת, הרי הם מוכרים את זה.. (אגב, זה רק לסלקום)

אוקיי.....

מחר על הבוקר בעז"ה... אגב, אתה יודע מה זה אומר... שאני לא קוראת יותר בבלוג שלך

למעלה