אינטרנט ממכר

אינטרנט ממכר ../images/Emo10.gif

פעם הייתי למשל רואה יותר טלוויזיה, קורא חלקים נרחבים יותר מהעיתון , אפילו הולך לסופר בשביל לקנות כל מיני דברים ועוד כל מיני .. אני נמצא שם לפעמים סתם ..בשביל כאילו "לא להפסיד" משהו כשבעצם שכחתי הרבה תכניות אהובות , דברים שפעם לא הייתי מחמיץ .. אני בקושי רואה טלויזיה . בעעעעעעעעעעע

מזדהה איתך לגמרי... :|

פעם הייתי רואה טלוויזיה בערך שעה וחצי שעתיים והיום בכלל לא... פעם הייתי משקיעה שעתיים ביום ללימודים והיום חצי שעה במקרה הטוב חחח לא מזמן התפרסם איזה סקר שקובע שבני נוער גולשים בממוצע 11 שעות בשבוע... חחח זה בערך מה שאני גולשת ביומיים..

החיבור עולה כסף הרי וזה כל הזמן

מחובר , המהיר , אז רוצים אולי גם תמורה לכל שקל

מירי17

New member
גלישה וצעירים

סקרים מעודכנים יותר מראים: כי (מהנוער ) 10% גולשים 10 שעות ויותר ביום, כ50% גולשים 3-4 שעות ביום ...

I am a freak

New member
אני רק יכול לדמיין את החיים כמכור

אני דווקא לא גולש הרבה ואני לא מחשיב את עצמי כמכור, למרות שהמכורים בדרך כלל משקרים לעצמם
אתה מדבר על האינטרנט כאילו זה דבר כל כך נורא ואני לא חושב שאתה בכלל מסתכל על ההצדדים החיוביים. אבל זה נכון שכשהאינטרנט מפריע לך ללמוד ולפתח לעצמך חיי חברה זה כבר נחשב כבעיה. כמה שעות אתה גולש ביום
[רק כדי לדעת כמה המצב חמור
] הפריק.

אני לומד במכללה אז שם אני רב היום

אבל עכשיו בחופש , עם כל המשברים שיש לי אני מלא זמן פה , שעות על גבי שעות ...בעעעע

I am a freak

New member
בן כמה אתה רון../images/Emo35.gif

משבים יכולים להיות סיבה טובה להתמכר לאינטנרנט- לאף אחד לא איכפת איך אתה נראה, לאף אחד לא איכפת איך אתה הולך או מדבר- העיקר שאתה יודע להתבטא ולהעביר את המסר שלך כמו שאתה מעוניין להעביר אותו. ואני באמת מבין את הזוהר וכל המשיכה שיש לאינטנרנט בנוגע לאוכלוסייה הזו. אבל, במקום להסתתר מאחורי מסך- תנסה לצאת יותר ולהראות לעצמך [ולכולם] שדיכאונות לא יעצרו אותך. תעשה דווקא אחד ענקי לעולם
ותראה לו שזה יהיה איך שאתה רוצה ולא איך שהוא כופה עליך לעשות
תמיד כאן כדי לדבר, וגם באייסיקיו [157125817] הפריק.

I am a freak

New member
אני מתאר לעצמי שזה נחשב הרבה

זה מפריע לחיי היום יום שלך
זה מפריע לך אישית
הפריק.

amiak

New member
כמות שעות היא לא המדד.

בעבודה אני גולשת כל היום. מינימום 9 שעות יומיות. זה מה שאומר שאני מכורה?

I am a freak

New member
בואי נשאל שאלה נוגדת ../images/Emo26.gif

אדם שגולש רק שעה-שעתיים ביום יכול להיות מכור
הפריק.

amiak

New member
כן.

תלוי מה השפעת האינטרנט עליו. זמן הוא לא מדד.

I am a freak

New member
אפשר לחלוק על דעתך../images/Emo35.gif

אדם שמכור רוצה להתחבר בכל זמן פנוי שיש לו- ואם אין לו כזה, הוא יפנה לעצמו. זה באמת נראה לך הגיוני שאדם שגולש רק שעתיים ביום יכול להיות מכור
זה כמו שתגידי שפנאט [יהודי] לא ישליך אירועים בחיי היום יום על האלוהים או כמו שתגידי שבחור מאוהב יחשוב על אהובתו רק שעתיים ביום. בואי אשאל עוד שאלה- מהן ההשפעות של התמכרות לאינטרנט
הפריק.

amiak

New member
אפשר לחלוק, ואף רצוי...

שלושה ימים הייתי אצל אחותי. אין לה אינטרנט. רציתי להתחבר בכל רגע נתון - ועדיין, לא יכלתי. בהזדמנות אחרת, אצל אחות אחרת, התחברתי לשעה. כי זה כל הזמן שהיא הקציבה לי. להגיד לך שלא השתגעתי!? השתגעתי ועוד איך. מאיפה לך ששעתיים גלישה ביום לא מעידים על התמכרות? שוב... התמכרות זה תחושה. זה כל המסביב. היו לי ימים שלמים שבחלומות שלי הייתי מקלידה. פנאט יהודי לא ישליך כל אירוע על האלוהים. ואת זה אני יודעת - מהמשפחה הקרובה. בחור מאוהב לא קשור בכלל להתמכרות. הדוגמאות שהבאת לא קשורות לנושא הנידון פה. ההשפעות שונות. יש השפעות פיזיות (כאבי גב, בעיות עיניים, בעיות במפרקי היד) יש השפעות חברתיות - ניתוק מהחברה, בידוד. יש השפעות נפשיות(?) - לא בטוחה בקשר להגדרה... התמכרות ליחסים וירטואליים עם אנשים מהאינטרנט. דפדף קצת בפורום. תראה כמה עשרות דיונים על הנושא --- מהי התמכרות, מה התסמינים ומה ההשפעות.

I am a freak

New member
אז כאן האי הבנה

לא שאלתי כמה שעות את גולשת בלי הגבלות או עם הגבלות. בכלליות- כשאתה בבית שלך, כשאין אף אחד שמפריע לך או כל הדבר אחר- כמה שעות אתה גולש. זה לא היה ברור
מצטער.
פנאט יהודי ישליך ה-כ-ו-ל על אלוהים. זה חלק מההגדרה של פנאט.
בחור מאוהב קשור מאוד להתמכרות. בגיל שלי [גיל הטיפשעשרה] כשמאוהבים זה מעסיק אותך לאורך כל היום. ואני מתכוון כ-ל היום
אני לא יודע איך זה אחר כך... בגלל זה אני לא מכליל. אחת מההשפעות וההשלכות של התמכרות לאינטנרנט זה לא זמן גלישה ארוך יותר
באמת, איפה ההיגיון שלך
הפריק.

amiak

New member
אבל הדוגמאות שלך לא קשורות בשיט.

ויפה שהוספת גיל טיפשעשרה. אדם צריך לדעת איפה הוא עומד. בכל מקרה --- התמכרות לאינטרנט לא מחייבת שזמן הגלישה יתארך. אלא שמקום האינטרנט בחיים יגדל. זה כל העניין של התמכרות - תלות. זמן גלישה ארוך הוא פשוט שימוש מופרז בכלי. וזמן הוא לא מה שקובע. וההגיון שלי? אף פעם לא היה לי הגיון.

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif מסביר הבכול

לדעתי, כשאתה מתמכר לאינטנרנט, הפועל היוצא של זה הוא שימוש יותר מרובה באינטנרנט. וחוץ מזה, גם את בגיל הטיפשערה... את בטח יכולה להזדהות
הפריק.

למעלה