אינטרנט מה Cradle ?

Assaf Halevy

New member
אינטרנט מה Cradle ?

האם מישהו הצליח להתחבר לאינטרנט על ידי המודם של מחשב ה Desktop? יש את אפשרות הגדרת ה Null Modem אבל לא ממש עובד.

qwertyx

New member
חפש mocha בפאלם גיר

תתחבר לאינטרנט וצא לדרך... (אגב, למה?!)

יש תוכנות שמתעדכנות ישירות מהפאלם

כגון WorldMate (שערי המטבע) ! (עדיף שהפאלם יהיה מחובר לאינטרנט בזמן העידכון... )
עומר המאירי

אם יש לך פאקס או אימייל מוכן על

הפאלם ואתה רוצה לשלוח אותו (ואין לך תוכנת אימייל לסינכרון על המחשב) ? אני לא יכול לחשוב על עוד רעיונות אבל אני בטוח שיש עוד שימושים או שאחרת לא היו ממציאים את זה...
עומר המאירי

אני מכין על הפאלם...

מעביר למחשב .. ושולח מהחמשב . המהירות פי כמה וכמה וגם נשאר לך העתק........

עומר, בלי לקשקש

לכל התוכנות שמבקשות גישה לאינטרנט מותקן קליינט ב PC שמבצע התקשורת לאינטרנט, כגון - Avantgo.

Assaf Halevy

New member
כמה סיבות

1. בחינת יכולות כדי להכיר וללמוד - עובדה שזה קיים 2. ישנן תוכנות שלא כמו שאומר דורון - אין להן שום אפליקצית desktop למשל ProxiMail ו Proxiweb . 3. לעבודה ב Lan ב Intranet כשאין לך אפשרות חיוג החוצה ישיר מהPalm ובכל זאת אתה מעוניין לבדוק PRC שהתקנת או כל דבר אינטרנטי אחר. במצב זה המחשב כמובן מחובר לאינטרנט אך אינך יכול לחייג ישירות החוצה. 4. לתקשורת עם מחשב מרוחק ? לסינכרון עם מחשב מרוחק ?

לא מצליח להבין את אלו שמנסים

אינטרנט בפאלם דרך העריסה, מה בדיוק ולמה אתה מנסה את זה? שאלה שניה - מה יצא לך מזה? סליחה על חוסר הסבלנות..

eligrt

New member
את האמת....

אני "משחק" המון עם פאלם וחיבורו לאינטרנט (גם לצורכי עבודה - מיילים
וכו´, וגם לצורכי "בידור" אישיים
). אני משתמש במודמים סלולרים שונים
(שלא אני קניתי...
כגון המינסטרל של סלקום, 6210,8210 של אורנג וכו) ולמרות כל זאת לא הצלחתם לשכנע אותי למה אני צריך להתחבר לאינטרנט עם פאלם כש 20 סנטימ ממנו יושבת קופסא גדולה ונחמדה (למרות שמותקן עליה WIN...) תחשבו על זה

חשבתי על משהו !!!

אם אתם בחו"ל וכתבתם אימיילים על הפאלם, אני חושב שעדיף להיכנס לאיזה "אינטרנט קפה", לחבר את כבל הסינכרון לאחד המחשבים שם ולשלוח את כולם מאשר לחזור לארץ ואז להראות לקרובים את האימיילים על הפאלם ולהגיד להם שפשוט "לא היה מאיפה לשלוח אז לא שלחתי"...
עומר המאירי

qwertyx

New member
אם אתה כבר באינטרנט קפה...

אז פשוט שלח דוא"ל דרך המחשב... ברור שניתן דרך hotmail, yahoo ודומיהם, אבך כיום גם חלק נכבד מהספקים הישראלים שמאפשרים גישה לחשבון בדואר ע"י ממשק WEB... עדיין, נכון, אפשר גם דרך הפאלם..

qwertyx

New member
אם טרחת לכתוב מכתב על הפאלם,

אתה יכול באמת לשלוח אותו דרך חיבור למחשב.

../images/Emo13.gif , אבל הסיבה המרכזית לתוכנה הזאת

היא כמובן עידכון התוכנות על הפאלם ישירות !
עומר

למעלה