אינטרנט מביא לשמד

עץ שתול

New member
כנראה שבאמת הצליחו לסבן לנו ת'מוח

עד כדי כך שקשה לנו להודות שהאינטרנט ""קילקל"" אותנו במרכאות כפולות ומכופלות. כל אחד שרוכש ידע מסוים הוא לומד אותה מתוך ספר וכד', בשבילנו האינטרנט זה כמעט המקור היחידי שאנחנו יכולים לדלות קצת אינפורמציה אוטנטית ובלתי תלויה, ולפחות זה הדרך הכי קלה והכי נגישה לצורך הענין. ההיחשפות לסקס יכולה לדרדר גם כאלה אנשים שעדיין מאמינים בכל לב ונפש, ולא זה מה שמביא לאיבוד האמונה. באותו מידה זה גם יכול לסבך אנשים ולהביא אותם לבעיות נפשיות, יש לזה כח מסוים והרבה אנשים מאבדים את הבריות הנפשית שלהם כתוצאה מחוסר סיפוק או מחרמנות יתר גם בציבור החילוני. יתכן, שיש כאלה שבגלל חוסר סיפוק מיני ושאר המגבלות השרירותיות והשערוריתיות זה גורם להם לסבל קשה, ואז הם מתחילים בעצם לשאול את השאלות המתבקשות רק ולו כדי להבין מדוע נגזר עליהם כל כך לסבול והאם זה מצדיק את הרעיון של הדת.

אולי אני נאיבי

אבל אני משוכנע שאצלי הכל היה רציונלי לגמרי. אבל ממש לא באתי לערער על הקביעה שסקס יכול לגרום לאנשים לעזוב את הדת, רק סיפרתי על עצמי.

עץ שתול

New member
באותו מידה ומשקל

יש את האתרים של המחב"תים, ושם יש את כל המסה הכבדה של הראיות והטיעונים המוחצים כדי לשכנע ולהחזיר בתשובה. ולפי הסיפורים שלהם רבים רבים מהעם רחוקים כקרובים התקרבו והתחזקו בדת ובאמונה לאחר שנחשפו לאמת הנוקבת והמשכנעת, ולפי זה האינטרנט היה צריך להיות דוקא כן גורם חיובי שאמור לחזק באמונה, אז מדוע באמת לפי דעתם הגלישה באינטרנט כל כך מסוכנת??? התשובה לכך היא כל כך ברורה וחזקה...
ולכן חברי וחברות הפורום, אין לכם מה לדאוג אם חלילה תתקלקלו, תסתכלו על זה איך היה אילו זה היה נעשה בצורה הפוכה, ומצד השילטונות היה יוצא גזירה שאסור לאף אחד לעיין בתלמוד, ומי שיתפס מחזיק ברשותו ש"ס תלמוד בבלי, ביתו תנותק לאלתר ממים וחשמל, ישללו ממנו כל זכויותיו, המילגה של ביטוח לאומי יעוקלו ממנו, וילדיו יצטרכו להגר לחו"ל כדי להשלים שם בגרויות!!! ניראה לכם שהדוסים היו נבהלים? וגם אם מי מהם היה נענש על כך זה היה גורם להם להרתע?

טiבת לב

New member
אני חושבת

שאם בעלי היה יודע שיש לי אינטרנט... אגב, שרי מאוד חמודה ואמא שלה עובדת בבנק... ויש בגור לפחות עוד 4בנות שאני יודעת עליהן...

אחת חסידת גור?

תגיד לאמא שלך שזה כבר הרבה יותר מאחת חסידת גור,זה כבר בהרבה חסידות וחסידי גור שיוצאים,כן ירבו,טפו טפו טפו...

גם אמא שלי כך

מתפללת ובוכה שאוציא את האינטרנט מהבית. יום אחד בכתה לאחותי שעות בטלפון על כך. והאחרונה, שלחה לי מכתב שכתבה בדם ודמע על כמה זה מצער את אמא שלי, ושאעשה משהו בקשר לזה. אז לא, אני לא אוהבת להסתיר את האמת. יש לי אינטרנט. ונניח שזה לצורכי עבודה. וכמובן שכל מה שיקרה לי זה בגלל האינטרנט. האמת, יש לאינטרנט חלק גדול בכל שינוי שהוא שקרה לי בחיי. ועל כך אני מודה לאלוהים.

מדהים.

מזלי שלהורים שלי לא איכפת כלל (הם אנשים ממש שחורי ומכבדי ידע) מהנושא הזה. אין לי מושג איך הייתי מגיב, מבחינה רגשית, למצב בו הוריי היו מגיבים כמו שהגיבו אצלך. אני מניח שאצל חוגים מסוימים הכנסת אינטרנט הייתה = זה כמו סוג של חזרה בשאלה (נניח - שליחת הילדים למוסדות חינוך מזרוחניקים). ומכאן התגובה הרגשית הנוראה של ההורים. זה כל כך מסבך את החיים, התגובות הללו של ההורים, זה כל כך יוצר מצבים שהם לחלוטין לא טבעיים ולא אמורים להיות. ואו!

סוג ב

New member
לאבא שלי יש אתר באינטרנט

אז ברור שזה לא מפריע לו, מה גם, שאני מורידה סרטים (חינוכיים) לאח שלי...

אני הקTן

New member
אוי ואבוי לי...

בקשר לדוד החקיין, הוא חשוד כעת להיותו דוד החרמן....(יותר מידי) ובקשר לעדיפויות שלי, הן כנראה לא עולות בקנה אחד.

מתבי6

New member
גם לי יש אתר וסיפרתי לה עליו

אפילו הראיתי אותו לאחותי, (אפשר לקלוט אצל ההורים מהשכנים) לדעתי אבא שלי היה מגיב בצורה שונה לגמרי עד שאמא שלי היתה כנראה צריכה לעצור גם אותו. איזה מזל שאשתי לא כזאת

לחוד

New member
עד איזה גיל?

ההורים שלי לא יודעים ואין סיכוי שידעו אם יש אינטרנט בביתי, אם יש שקדי מרק במטבחי ואם אני מצונן או מנוזל. מצטער, אבל אני כבר ילד גדול ועומד ברשות עצמו. (ואשתי לא יודעת שיש חיבור לאינטרנט בבית...)

ילד גדול?

נשוי לילדה קטנה?
למה אם כן אשתך לא יודעת מה יש בביתה? כמו שהם יודעים שיש לי טלפון וארון ומקרר הם יודעים גם שיש לי מחשב, ואינטרנט.

לחוד

New member
ילד גדול, אבל עדיין ילד...

נשוי לאשה גדולה ורצינית. היא גם לא יודעת שמסתתר לה בביתה כופר ומורד. חבל. הוריי יודעים שיש לי טלפון ומקרר ומחשב, אבל למה לעזאזל הם אמורים לשמוע ולדעת על אינטרנט? מה זה ענינם ולמה לעדכן אותם?

כן

המשפחה הקרובה לא יודעים בכלל שיש לי אינטרנט. וחושבים שאני מקליד בזה דברי תורה.

מתבי6

New member
משפחה יודעת שאני כבר לא משתמש במחשב

יש לי שניים ורשת אלחוטית (ואשתי יודעת...) אבל הם לא יודעים. אני מעדיף שלא יידעו אחרת ישגעו לאשתי את השכל שזה מזיק והיא תבקש ממני להוציא את זה. גם היא רוצה יותר את בעלה. מה שאני מאוד מסכים, אם לא יודעים גבולות של זמן זה בעיה בבית. צריך לדעת מתי עובדים ומתי נמצאים עם האישה בבית

למעלה