אינטרנט זהב מבאס

זבל18

New member
אינטרנט זהב מבאס

שלום לכם. קיבלתי הרגע אי מייל מאינטרנט זהב בקשר לחייגן שלהם,הם אמרו שכדאי שאני אוריד אותו אני כמו בן אדם נורמלי צחקתי ואמרתי ***:) אך המשכתי לקרוא כי אני יודע לקרוא ומה ראיתי... שמה 30.10 לא תינתן גלישה למחשב שלא ישתמש בחייגן... למה הם עושים את זה יהיה בדיוק כמו אינטרנט רגיל:( אני שונא אותם...

kobster

New member
לא מדויק

למרות הכעס על החייגנים - צריך לזכור כי כל משתמשי ה-ADSL משתמשים בחייגנים. אז עכשיו גם משתמשי הכבלים עוברים לזה. דרך אגב, אני מניח שהרבה יודעים את זה, אבל בכל זאת: ניתן להתחבר אוטומטית עם החייגן כשהמחשב עולה (ואפילו לא לראות את ההתחברות). ככה שזה פחות ´מציק´ ... kobster

חייגנים יכולים דווקא להועיל../images/Emo16.gif

וחבילות "דולר ליום". למה? כידוע הספקים מפשלים הרבה, יום אחד, רצית להתחבר לאינטרנט (או הראווטר/מחשב התנתק ממנו), ולא הצלחת להתחבר. אחרי כמה דקות/שעות של בדיקה, גילית תקלה בספק. מהירויות נוראיות, לא מצליח להתחבר (בגלל תקלה בספק) וכו´. מה עושים? מפעילים את החייגן של הדולר ליום, משלמים לספק אחר דולר אחד (או יותר), ומתחברים דרכו כל היום. אפשרות זו יכולה להיות טובה גם לבדיקה אם הבעיה היא בספק או לא.
ניר

Fever2002

New member
לא להגזים

תקרא על זה בשרשור הבא שם יש מידע בנושא. בגדול ככה:זה לא יתן לך מהירות כמו חייגן טלפון וזה מחייג דרך VPN ולא מודם 56K (כמו שאתה לבטח יודע),נכון שזה מציק,נכון שזה יוצר בעיות לעיתים וחוסר נוחות ללקוח,אבל זה הכורח כרגע כנראה מצד הספקים מסיבות של מעקב חבילות שאינן 24 שעות,בקרה,זיהוי ושיוך הלקוח אצל ספק התשתית וכל מיני סיבות שכנראה מצאו את החייגן כאופציה הכי טובה מבחינתם כרגע. רב הספקים האחרים צפויים לעבור גם הם לצורת העבודה הזו כנראה,ככה שהמצב הזה נכפה עלינו כעובדה מוגמרת.

למעלה