אינטרנט במחשב נייד

galya6

New member
אינטרנט במחשב נייד

שלום, דבר ראשון,ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שיענה לי על השאלה. אז ככה,איך עושים אינטרנט במחשב נייד? מה צריך לקנות? ממי? ואיך זה עובד?

Jan22

New member
אנטרנט במחשב נייד ? בדיוק כמו בשולחני

יש יציאת USB ,את מחברת את המודם החיצוני ,עושה CONNECT ויש אנטרנט. כמו כן יש את האפשרות של HOT SPOTS ,מה שנקרא אצלנו "נקודות חמות" שאת הרשימה תמצאי כאן http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2416,00.html ,בכל מחשב נייד שנמכר היום תמצאי כרטיס רשת אלחוטי שמאפשר התחברות לנקודה חמה וגלישה . בנוסף לזה יש מקומות שאין בהם נקודות ,ולכן מי שבאמת צריך אנטרנט 24/7 יכול להשתמש בספק הפלאפון שלו והתחברות באמצעותו - יקר !

bar666xp

New member
אני ירביץ לך..

אפשרויות חיבור 1. מודם DSL אם בחיבור USB או ETHERNET {רשת}. 2. אלחוטי... אם זה נתב אלחוטי בבית או במקום ציבורי {הרשימה בלינק שנתת}... כמובן שהנתב צריך להיות עם ו/או מחובר למודם DSL 3. סלולרי כמו שנאמר יקר {מחושב לפי כמות המידע ולא לפי זמן}.

יאיר B

New member
למה USB? (זה ממש קללה!)

כרטיס רשת הרבה יותר טוב ופחות בעיות (דרייברים וצרות אחרות). כבל רשת (אם אין) עולה 10 שקלים +-.

bar666xp

New member
אני לא יחלוק עליך...

אני שונא את המודם DSL שבחיבור USB... רק שלא יבינו מיזה שיש לי/לנו משהו נגד USB בכללי כי למדפסות, עכבר ואפילו מקלדות, מצלמות וכו' אחלה חיבור שאפילו לא ממש מנוצל כראוי מבחינת שירשור הרי אפשר לחבר בעיקרון מספר רב של מכשירים משורשרים לUSB. לגבי חיבור אינטרנט אין על כבל רשת ו/או אלחוטי

למעלה