אינטרנט במחשב נייד

dorrere

New member
אינטרנט במחשב נייד

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד אך אני מעוניין לדעת כמה יעלה לי לשים אינטרנט אלחוטי, מה התשלום? במה זה כרוך? אני מעונין לדעת את כל המינוסים וכל הפלוסים של האפדרות הזו. תודה רבה לכולם!

kobi 23

New member
אם כן

דבר ראשון אתה צריך כמובן שיהיה לך תשתית בבית של אינטרנט. עכשיו ,אם המחשב שלך בבית מחובר לרשת באמצעות מודם USB אתה חייב להחליף אותו למודם רשת. ניתן לעשות את זה בחינם בכל סניפי בזק. הדבר הבא שאתה צריך הינו נתב או ראטור בלעז , עניין של 230 ש"ח וזהו בעצם. היום כל המחשבים הניידים מגיעים עם אנטנה לקליטה אלח'. בהצלחה

kobi 23

New member
כמובן

אם אין לך בכלל אינטרנט במקום שאתה רוצה אתה צריך להתחבר ולברר אצל החברות השונות

kobi 23

New member
TP-LINK ?!

זה לא מה שמוכרים באייבורי ? אני ממליץ להימנע מכל קניה של אייבורי , אם זה מחשב , נתב , מקלדת ,דיסקים לצריבה או אפילו כבל.

itaizil

New member
מוסיף שאלה לשרשור...

בהנחה שהחלפתי את המודם USB שלי למודם רשת ורכשתי ראוטר כדי שהאינטרנט יהיה אלחוטי. האם זה מסובך להתקין את הראוטר? ההגדרות הראשוניות מסובכות? אגב, יש ראוטר מסויים שמומלץ?

kobi 23

New member
לא מסובך בכלל

יש הוראות מפורטות איך לעשות זאת. לגבי המלצות לראוטר כזה או אחר אני ממליץ לך לשאול ב"פורום רשתות ופס רחב"

itaizil

New member
...?

בהתחלה תכננתי לעשות כזו חבילה דרך בזק או נטויזיון... זה אפשרי גם אם המודם רשת צריך להיות מחובר במקביל גם לנייח (באופן פיזי, לא לאחוטי...)?

dorrere

New member
יש לי אינטרנט אלחוטי בבית..זאת אומרת

יש לי שני מחשבים בבית (נייחים) וביניהם יש רשת בייתית זאת אומרת אינטרנט אלחוטי, לכן זה אפשרי?

kobi 23

New member
אם יש לך כבר

אינטרנט אלח' אתה לא צריך שום דבר. אלא אם לא הבנתי אותך נכון

יאיר B

New member
המודם לא מחובר לניד לשולחני אלא לראוטר.

כל המחשבים מתחברים דרך הראוטר (שזה גם יתרון כי הוא זה שמחייג ואז לא צריך את החייגן של חברת האינטרנט). מחשבים נייחים יכולים להתחבר באלחוט או בכבל רשת רגיל (לראוטורים יש בדרך כלל 4 כניסות לפחות של כבלי רשת רגילים בנוסף לאלחוט).

bar666xp

New member
נתקצר ונסדר...

מה מצריכה רשת אלחוטית? נתב אלחוטי וכ.רשת אלחוטי במחשב... {נייד, שולחני זה לא משנה}. מה מצריכה רשת קווית? נתב {גם באלחוטי יש יציאות קוויות}, כ.רשת קווי/רגיל וכבל המחבר בין המחשב/ים לנתב. עד כאן הרשת על חצי רגל, אם אתה רוצה יותר פורום 20 {רשתות ופס רחב}. כדי שכל הרשת תהיה מחוברת לאינטרנט צריך מודם שיחבר לרשת האינטרנט זה יתחבר לנתב שיבצע את החיוג לאינטרנט.... שוב זה על חצי רגל. כדי ללמוד יותר על רשתות ואינטרנט ברשת הבייתית משרדית כנס לפורום 20 קרא קצת המאמרים והקישורים שם זה ימקד אותך לדעת מה אתה צריך מה לא ומה כבר יש לך.

למעלה