אינטרנט אל חוטי

m1321

New member
אינטרנט אל חוטי

שלום לכולם יש לי שאלה- אם אני רוצה שבדירה שלי יהיה חיבור אינטרנט אל חוטי ללפ טופ שלי- איך אני עושה את זה? איפה אני קונה כזה? זה יקר? עדיפ לקנות את זה בארצות הברית? \ אני כרגע בארצות הברית ומתלבטת אם לקנות את זה פה או בארץ- מה דעתכם?

MacMac7

New member
זה לא בעיה.

קודם כל - איך אתה עכשיו מתחבר לאינטרנט? אני מחובר לאינטרנט בשיטת ADSL. קניתי ראוטר של חברת 3COM שהוא גם ראוטר אלחוטי (מגיע עם 2 אנטנות בחלקו האחורי). ההתקנה מאוד קלה ומהירה. נכנסים להגדרות של הראוטר ומגדירים לו את שם המשתמש והסיסמה של החיבור לאינטרנט והוא זה שמחייג ומחבר מעכשיו (המחשב לא צריך לעשות את זה). כמו כן הוא כולל FIREWIRE כך שגם זה נחסך מהמחשב. לגבי הגדרות של חיבור אלחוטי זה קצת יותר מורכב. לכן , במקום להכביר במילים אני מצרף מספר קישורים של סרטים בנושא (מאוד קלים להבנה ועוזרים): 1. איך להקים רשת אלחוטית ביתית 2. איך לאבטח רשת אלחוטית. בכל קישור תוכל למצוא מספר קישורים להורדת הפרק בפורמט המתאים לך. בהצלחה.

e-shfiyut

New member
איפה רואים את ההגדרות של הראוטר?

סתם כדי להשכיל. אני כבר מחוברת דרכו...

MacMac7

New member
תלוי בחברה

אבל זה מתבצע דרך דפדפן והכתובת בדרך כלל 192.168.1.1 192.168.0.0 משהו כזה הכל צריך להיות רשום בחוברת שהגיעה עם הראוטר. אחרי שתשתמשי באינטרנט אלחוטי לא תביני איך עבדת עד כה מחוברת בחוטים ומקובעת. זה מגניב שניתן לגלוש מכל מקום.

e-shfiyut

New member
אני משתמשת באלחוטי.

עשיתי ת'הגדרה עם התמיכה הטלפונית שלהם לפני שנה ומאז הכל בסיידר. תודה!

למעלה