אינטרנט אלחוטי

סוסי

New member
אינטרנט אלחוטי

יש לי מחשב נייד שקניתי לפני שנתיים איך אני יודע אם יש אפשרות לאינטרנט אלחוטי?

יאיר B

New member
אתה יכול לבדוק במפרט של המחשב,

אפשר בספר (אם כתוב איך להפעיל את הרשת האלחוטית - אז יש) ואפשר גם דרך מנהל ההתקנים (אם יש שם רכיבים של WiFi).

clarkkent100

New member
נצל"ש - ואם יש לי כפתור

של רשות אלחוטית, ואפילו בספר רשום שהכפתור הזה אמור להפעיל את הרשת האלחוטית, אבל מעולם לא השתמשתי ברשת אלחוטית, איך אני יכול לגלות אם יש לי כרטיס רשת אלחוטי או לא? גם המחשב שלי (ACER Travelmate 233XV) נקנה לפני שנתיים.

יאיר B

New member
אם יש כפתור יש גם כרטיס רשת.

הוא אמור להפעיל משהו. לא שמים כפתורים סתם (בניידים אין דבר כזה הכנה ל... - זו יחידה אחת שבאה קומפלט). אתה תמיד יכול לבדוק במפרטים של הנייד (באתר החברה, אם עוד יש שם את המפרט). או לנסות להפעיל את הרשת: שב במקדונלד / ספריה (אוניברסיטאית, שם תמיד יש אלחוט) ותנסה להפעיל את הרשת (צריך דרייברים מותקנים לכרטיס הרשת כדי שיעבוד).

clarkkent100

New member
בעיה רצינית..

הדרייברים, כנראה, לא מותקנים אצלי במערכת, מכיוון שהם לא מופיעים במנהל ההתקנים. באתר אינטרנט שלהם יש אפשרות להורדת דרייברים, וכן, יש שם דרייבר לכרטיס רשת אלחוטי לדגם של המחשב שלי, אבל לאחר ההתקנה, לא נראה כל שינוי. אני צריך להתקשר לחברה ולשאול אותם.

shoshvany

New member
בהרבה מקרים

קורה שיש כפתור WIFI / BT ואין כרטיס במחשב מדוברים בדגמי ניידים שיש להם דגם מתקדם ודגם בסיסי ופשוט משתשמים באותו מארז לשניהם. זו לא הכנה ל.. פשוט זה יותר זול לעשות קו ייצור בודד משניים. זו דרך פעולה שגרתית בעולם המחשבים, INTEL עוד מימי 486 בנו קו ייצור בודד למעבדים חזקים ופשוט הורידו מעגלים בסוף בשביל לשווק גם גרסה זולה והם עדיין עושים את זה היום (ב-CORE-DUO הקו של מעבדי ליבה בודדת זה בעצם מעבד ליבה כפולה נכה)

למעלה