אינטל

shay or eli

New member
כמה שזה עצוב, זה עדיין לא באשמתם

הטרדת עמיתים לעבודה היא בהחלט סיבה מוצדקת לפיטורים, גם אם הוא היה מסוכסך איתה וגם אם הוא ממש ביקש יפה. זה שהוא התאבד אח"כ, זה אמנם מאוד מצער, אבל הם לא אלה שחתכו לא את הורידים. הטענות בקשר לפיטורי עובדים חולים ושאר הטענות הן אולי מוצדקות, אבל במקרה הזה להגיד שהוא התאבד באשמתם זה פשוט לא נכון. הם לא הכריחו אותו לשלוח מסרים גסים לעמיתיו, הוא היה צריך לדעת שזה יגרור השלכות. הפיטורים שלו היו מוצדקים ואם הוא התאבד בעקבותיהם זה מאוד מצער, אבל אינטל לא קשורה לזה. אני בד"כ לא מצדד במעסיק על פני העובד, אבל הפעם זה שונה.

iceviper

New member
הבאתי את הכתבה

בעיקר בגלל תאור אופי החיים והעבודה באינטל. כמובן שהם לא אשמים שהוא התאבד.

אנשים, מה קרה לכם?!

התחרפנתם? אפשר לנקוט בכל מיני סוגים של סנקציות ואזהרות. אתם חושבים שאחרי שהיו מאיימים עליו בפיטורים, וברגע האחרון "חוננים" אותו, הוא היה מעיז להטריד את האישה הזו שוב? אפשר לאיים, אפשר להשעות לתקופה מוגבלת ללא שכר- יש הרבה צעדים דרסטיים מלבד פיטורים. הדיבורים על "לא הכריחו אותו לשלוח מסרים גסים" מזכירים לי ויכוחים שהיו לי עם תומכי עונש מוות: בניסיון להסיר את האחריות מעל המעניש על העונש האכזרי- מזכירים שהפושע הוא זה זה שבחר לבצע את הפשע. מה הקשר? אין ויכוח על מה שעשה ועל אשמתו, הויכוח הוא על הלגיטימיות של העונש. שי אור אלי, האם בכל צעד (ואני מתכוון ל-100%) מהפעולות שאתה עושה בשעת כעס או מצוקה, אתה יודע מה בדיוק תהיה התוצאה? כלומר, האם אתה לא עושה דברים שבדיעבד אתה מודה בפני עצמך שהם היו שגויים, אבל פשוט הם "יצאו לך" בלי שליטה, כמו קיטור שמשתחרר כדי למנוע התפוצצות?

shay or eli

New member
טוב, אני ואתה לא מכירים את הפרטים

ולכן יהיה די דבילי מצידנו להתווכח האם העונש היה מוצדק או לא. אנחנו לא יודעים אם הוא חצה קו אדום כלשהו או לא. אבל גם אם ניתן לערער על צדקתו של העונש, כשאשתו מאשימה את אינטל בהתאבדותו זה כבר שטויות.

למעלה