אינטליום

AmiDebesh

New member
אינטליום ../images/Emo31.gif

בתשובה שקיבלתי מצוות התמיכה של אינטליום מסתבר שבשלב זה הם אינם מתכוונים להוציא מכשירים חדשים. כמבון שהם גם לא מתכוונים להוציא שידרוג למערכת ההפעלה SE. לדעתי בתחום הזה חברה שלא מתכוונת להוציא מכשים חדשים הולכת לכיוון סוף חיים.

2cookie

New member
זה לא תלוי בהם, זה תלוי במיטאק.

הם רק ייבואנים..

AmiDebesh

New member
ובכל זאת בלי מכשירים חדשים

אפשרויות המכירה קטנות בשוק הזה ועם קצב ההתחדשות מדהים, שבו אתה שומע על אנשים המחכים כל הזמן לדור הבא, קשה לי להאמין ישהיה להם למי למכור. אין לי דבר כנגד אינטליום רק שצר לי עליהם

2cookie

New member
רגע, אז מה אתה רוצה?

שהם יאיימו על מיטאק בסחיטה שאם הם לא מייצרים מכשירים חדשים יישלחו להם פאלם M105 הביתה? תאמין לי שיהיה למי למכור. אם הם ימכרו במחירים נמוכים וכל עוד ה-168 חי יש להם שוק. אני בטוח שגם מיטאק לא יישבו בשקט והכל עניין של זמן, בדרך כלל שמועות על מכשירים מן המזרח הרחוק לא דולפות כל כך מהר (למשל, ה-X50 הוא עדיין בגדר שמועה, גם אם מאומתת).

yoaverez

New member
כי הוא קקי

באמת מכשיר איום ונורא... אומנם ב specs הוא נראה מצוין אבל בשטח הוא קטאסטרופה.. איטי, מגושם, נתקע, לא פרקטי... יש לו בעיות עם Destinator ועם אנטנות bluetooth יש לו בעיות לעשות סנכרון אלחוטי בעיות עם עברית של PDAC ציינתי כבר שהוא בעייתי?

AmiDebesh

New member
ואני חשבתי שכל המכשירים נתקעים ../images/Emo7.gif

ואם זה לא כך אז הגיע הזמן להתקדם ואני מבין שהמלך יצא לשוק... אז קונים או מחכים לדל החדש??

2cookie

New member
יש כמה דברים שאפשר לעשות

אתה יכול לדוגמה להאיץ את המכשיר שלך. אני עושה זאת תמיד ומגביר את מהירות המעבד ב-X30 שלי מ-312 מגה הרץ ל-520, ויש שיפור ניכר בביצועים. גם את הפאלם M105 אני מאיץ מ-16 מגה הרץ ל-42, השיפור הזה עוד יותר ניכר...

Ariyeh1

New member
אגב

האפשרות לשדרוג מערכת הפעלה היא בכלל של מייקרוסופט ולא נראה לי שהם נותנים לשדרג ל 2003SE

AmiDebesh

New member
לדעתי אתה טועה

השידרוג הוא אומנם של מערכת ההפעלה והיא של מיקרוסופט אולם השידרוג הוא על פי מכשיר ודגם ומגיע מספק המכשיר. יש שידרוגי מערכת הפעלה למספר מכשירים

Ariyeh1

New member
בתנאי

שמייקרוסופט מאפשרים זאת. התאימות למכשירים היא (לעניות דעתי) עיניין של תאימות לחומרה ולזה באמת אחראים היצרנים. בכל מקרה אין זו אפשרות שיכול היבואן להצעיע על דעת עצמו.

למעלה