אינטימיות

red flower

New member
אינטימיות

יושבת מול המסך מנסה לחשוב איך לתאר את אתמול. סיפור? עוד סיפור שיופץ על גביי המחשב? יהפוך להיות שרשרת של אירועים שמסתיימים באורגזמה? והרי זה לא היה שערורייתי במיוחד, או ביזארי. רק ביקשתי רק רציתי שתאונן מולי. לראות את הפנים שלך מרוכזות ככה כמו ילד אתה כשאתה מאונן אתה יושב לי על הבטן ומתחיל. העיניים נעצמות ואתה נושך שפה אחת. אתה ממצמץ. מה אתה מדמיין שם? מדי פעם העיניים פותחות חריץ ומביטות בשדיים שלי. מתנשמים עולים ויורדים. לא מהגירוי המיני כמו מהריגוש של לראות אדם ברגע כל כך פגיע. אתה מעביר את הקצה של הזין קרוב לשד שלי ושוב מתמתח אחורה ונעלם לתוך עצמך. לתוך התמונות שמרצדות לך מאחורי העיניים. מה אתה מדמיין שם??? אני לא צריכה לדמיין , לא צריכה להעצים את הרגע הזה שמונח מולי בשלמותו. אתה מתלטף בעדינות כזאת. סוג של מגע יש באוננות שאדם אחר לעולם לא יוכל לחקות. תקיף ועדין בו זמנית. טיפה אחת מחליקה מבין אצבעותייך ונוחתת לי על השד, אתה מחליק יד ספוגה על בטני. מבויש?

bugbuster

New member
טוב אז מה אני אגיב, שזה מדהים?

שזה ענק שזה\ שזו כמו תמיד, כתיבה מעולה ממש.

red flower

New member
../images/Emo15.gif

איזה כיף תגובה, ועוד ממך... ואני כבר חשבתי שזה יעלם לו ויתנדף בתוך בליל הפנטזיות :) תודדדדדדה

דבר כזה לא אמור להתנדף

יש משהו מאוד חזק בנגיעה הזו בעצמנו. זה משהו אינטימי,מסוג הדברים שרבים מאיתנו אולי מנסים להדחיק ולא לדבר על זה בקול רם למרות ואף על פי שזה נחשב לדבר נורמלי לחלוטין. עצם זה שמישהו נותן לנו להסתכל עליו בשעת מעשה, בזמן שהוא כ"כ בתוך עצמו מבחינה מסויימת, זה צריך לומר לנו כ"כ הרבה. את רואה? זה עדיין בראש הדף...

blackwedding

New member
אינטימיות מסוג אחר

מנסה לכתוב, להוציא מהלב איזה רגע אינטימי משלי, אבל המילים מתבלבלות... זוכר איך בפעם האחרונה, חיכית לי בבית; היה מוזר לרגע להגיע לדלת של "גינטר וגרתה זקס" (נו, זה באמת מה שכתוב על הדלת...) ולדעת שאת תפתחי לי את הדלת... התממשות רגעית של פנטזיה רטובה; לחזור הביתה, אלייך, איתך... כמה שעות של אושר, פורקן של געגוע, פורקן של תשוקה... את מזיעה, מתפתלת, גונחת, רועדת; קרובה לגמירה ואני בשלי, ממשיך להטריף את חושייך, להטריף את חושיי והנה זה מגיע, בקול תרועה גדולה.... את מתמוטטת לזרועותיי, רועדת... אני עוטף אותך לתוכי, רועד איתך, נושמים ביחד...

למעלה