אינטימיות בנישואים

נטושה2

New member
אינטימיות בנישואים

אני חדשה כאן. אני נשואה 6 וחצי שנים ואמא ל-2 בנים. בחודשים האחרונים אני שמה לב לתופעה הולכת ומתגברת של פסיביות מצד הבעל בשעת הפעילות המינית (בפעמים המעטות שיש לנו פעילות). הוא פשוט שוכב ורוצה שאני אעשה הכל. נהיה לי משעמם ולא נעים לשכב איתו. כל מה שמעניין אותו זה המין האוראלי ובזה בעצם מסתכמים כל ענייני האישות בינינו. איך אני גורמת לו להיות יותר פעיל? ניסיתי לרמוז לו (לא רציתי להעליב אותו) שיהיה יותר פעיל אבל זה לא ממש עבד.
 
יש כמה שיטות שאת יכולה להפעיל אותו על ידן

1. דקירות בסיכה. 2. כיבוי סיגריה בוערת על העכוז (עדיף פעם על הימיני ופעם על השמאלי). 3. חישמול (ריכשי שוקר נגד אנסים). 4. צירוף אישה נוספת (עובד על מרבית הגברים). 5. מניעת סקס לזמן מה.
 
כבר עדיף בעל מתנפח

וברצינות - קחי אותו לצימר בגליל, תדאגי שלא יהיה עייף, ליבשי בגד סקסי, תגרי אותו בדיבורים, תתקלחו ביחד, כנסו למיטה ושם תובילי את - תנחי אותו לענג אותך קודם ורק אחר כך טפלי בו. כשתתאוששו קחי אותו לשיחה וספרי לו מה את מרגישה ותגרמי לו להרגיש אשם ומבוייש. ואם כל זה לא יעזור - קני ויברטור ארוך ועצבני ותדאגי שידע שיש לו מתחרה רציני בבית.
 

אטיוד5

Active member
תפעילי בלש פרטי

וזה לא היה סתם-סתם בצחוק. רק על עצמי לספר ידעתי, צר עולמי כעולם הנמל, מנסיוני המצומצם ליבידו הוא מצרך שלא נגמר, ובטח שלא אחרי שש שנים, בהנחה ששניכם צעירים ובריאים.
 

אורמור

New member
והסקס אתו לא מעליב אותך?

מה הזהירות הזו ש"לא יעלב"? אם זה מה שהוא יודע אז בהחלט הגיע הרגע שתאירי את עיניו בעובדה שאת אישה ולא אביזר יניקה... ואם יעלב, שיעלב.
 

אטיוד5

Active member
וואללה, צודקת.

רק עכשיו שמתי לב, אוריק, שיש לך כזה סמיילי מעקם פרצוף בחתימה. על שום מה?
 

מציץ

New member
לא יעזור כלום

מניח שדואג לצרכייך האחרים בדיוק כמו שדואג לצרכייך בסקס וכי אופי הסקס מאפיין גם את היחס הכללי שלו אלייך. את כנראה מקבלת,מוותרת ומסכימה איכשהוא, עובדה! חוששת להעליב אותו למרות יחסו אלייך למהמה??????? הוא לא פוגע בך???? שתי ברירות עומדות בפנייך: להשאיר את המצב כמו-שהוא........ או לשלח אותו לדרכו לכל השדים והרוחות. שיזדיין שם ואיתן
 
למעלה