אינטואיציה

shirlove

New member
אינטואיציה

ולמה אני מתגעגעת בעצם?באמת שאני לא יודעת....אני חושבת עליו-המון-על הנשיקות שלו,החיבוק החמים שלו בלילות,הליטופים המדוייקים במקומות הנכונים,חושבת על הנשיקה הראשונה איתו,שהוא תמיד רצה שארגיש נוח,שהוא לא מיהר והיה הכי הכי ,שהיינו במצבים אינטמיים ביותר ולא הסכמתי-והוא קיבל זאת. אתם יודעים מה הכי אפסורד?שזוכרים את כל הדברים הקטנים האלה ומעריכים אותם רק כשאין אותם... מצד שני-היה לי איתו קשה,היינו מדברים בפון פעם ב..3 ימים,וזה לא התאים לי. הוא אהב אותי,אבל לא רציתי אהבה מרחוק,וזה טבעי... הוא השתדל לרצות אותי אבל לא הצליח, אוףףף אני לא יודעת.....!!!!אני כ"כ לא יודעת למה אני מתגעגעת,הרי לא היה לי טוב איתו,ובגלל זה נפרדתי,אז איך זה שעכשיו אני נזכרת רק בדברים הטובים שהיו לי איתו ושוכחת את השאר.... עוד מעט יש לי יומולדת,ובאמת שאני שואלת את עצמי אם הוא יזכור ויאחל לי מזל טוף,האינטואיציה הזו חזקה ממני...אינטואיציה כזו שלא מרפה,תחושה עמוקה כזו שהוא חושב עליי,תחושה פנימית ועמוקה! אתם מאמינים באינטואיציות? לא יודעת.....יש לי תחושה כזו ש...שאנחנו קשורים איכשהו בנשמה,לא יודעת....זה מעבר.נפרדתי ממנו,אני לא אובססית,5 חודשים כבר לא ביחד,אבל זו תחושה פנימית שלי שחזקה ממני.... למה אני מתגעגעת,הרי סבלתי בקשר,אז איך אני זוכרת רק את הדברים הטובים שבו......אוחחח רק לשכב לצידו עוד לילה אחד ולראות את הסדרה המועדפת שלנו. רק לקבל עוד ליטוף ממנו,ושיגיד לי שהוא אוהב אותי..... רק עוד מבט אחד.... הייתי חייבת לפרוק סורי על החפירה

dudusch

New member
תסמונת סיר הבשר?

טבעו של הזמן לחטב ולהיטיב זכרונות (הרי אומרים שהזמן מרפא). מצד אחד, למרות הרע שהיה לך בקשר הוא עדיין גרם לך להרגיש טוב לפעמים, וגם לו היו תכונות שאהבת. מצד שני, כשאת לבד בסופ"ש ובמקום לצאת לבלות עם הבנזוג וכו' את יושבת לבד ומתגעגעת לתחושה של להיות נאהבת, המחשבות שלך נודדות למקום שגם אם לא היה טוב עבורך, הוא מקום ידוע, מוכר. יכול להיות שהוא יתקשר לאחל מזל טוב. ומה אז? תשברי ותחזרי אליו? ומה יהיה עוד חודשיים שלושה, כשהתחושה שהנה משהו השתנה תתבדה ותגלי שחזרת לאותו מקום רע? מגיע לך משהו טוב, גם אם הדרך לשם קשה, תובענית ורצופה מהמורות. אל תשברי בדך רק כי את לא רואה את סופה.

shirlove

New member
תודה על התגובה המעודדת

ולא...חלפו להם כבר 5 חודשים ולא נשברתי-אני גם יכולה להגיד לך שהרגש כלפיו דעך,יצאתי עם מלא בחורים אחריו -תקופות של חודש כל אחד - +,אבל לפעמים יש את התחושה הזו של דווקא אליו מתגעגעת. וכבר הגענו למצב כזה שהוא הרים אליי טלפון ולא נשברתי ....אנחנו עדיין בקשר .....קופף אומנם,תקראי לזה ידידים או איך שבא לך,אנחנו לא בכאסח או משהו.... לא יודעת

יובליק

New member
את לא מרוצה מהמצב כמו שהוא עכשיו?

אתם כמו ידידים כמו שציינת ואתם בקשר מידי פעם, במקביל השתחררת קצת ויצאת עם אחרים ונראה שלא הלך לך עם חלק מהם (אולי בגללו?) בכל אופן החלטת החלטה שאת לא ממש מצטערת עליו לפי מה שהבנתי אבל היית רוצה שהכל יהיה מושלם. אולי תחזקי את הקשר שיש ביניכם, תתקשרי אליו קצת יותר ותהיו ידידים ממש טובים על מנת למלא את מה שחסר לך ולהפחית את הגעגועים אליו, במקביל תמשיכי לצאת עם אחרים ואולי מתישהוא המצב יסתדר והוא יהיה יותר קרוב אלייך עד לרמה שבו תפסיקי לצאת עם אחרים (במידה ולא תפגשי מישהו אחר שיתאים לך ואולי אפילו יותר) ותהיי רק איתו
.

shirlove

New member
יש בעיה קטנה בגללה לא נוכל להיות ידידים ממש..

טובים,וזה המשיכה...והיא הדדית והיא חזקה. תסכים איתי שאי אפשר להיות ידידים של מישהו שנמשכים אליו.

shirlove

New member
וגם זה לא געגוע כזה...

באמת שאני לא מרגישה צורך לשמוע אותו או לראות אותו...אולי זה כעס,אולי כי אני יודעת שלא נסתדר וחבל על הזמן,ואולי פשוט כי אין אהבה. פשוט יוצא לי לחשוב עליו לעיתים קרובות,לפעמים אני שמה לב שאני קמה בבוקר וממש נזכרת בו.....אבל אין לי את הרצון שלמוע אותו ולרואת אותו-מוזר אה?

יובליק

New member
לא לא מוזר בכלל

אני חושב שיש לך עדיין רגשות אליו ואולי בעצם את פשוט נזכרת בדברים הטובים שחוויתם ביחד ואת רוצה מאוד לחוות אותם שוב עם מישהו אחר כי מאז שנפרדת ממנו אף אחד לא הצליח להחליף אותו מבחינת החוויות השונות והמיוחדות שחוויתם יחד.

shirlove

New member
לא יודעת...

אולי כמו שמישהי כתבה פה,אולי אני בעצם מתגעגעת לאהבה,ולא דווקא אליו

המישהי הזאת חושבת שזה לא אולי - זה בטוח

אם את מתגעגעת לחיבוקים ונשיקות ולרגעים היפים והרומנטים אבל לא לבנאדם עצמו, לא מרגישה שום צורך להיות איתו או געגועים לדברים ספציפיים בו - אז את פשוט מתגעגעת לזוגיות ולאיך זה כשיש אהבה ולא לבן אדם עצמו. זה קורה המון להרבה אנשים ואין לך מה להתבלבל... רק חשוב שתדעי לעשות את ההפרדה כדי שלא תעשי טעויות כמו לחזור אחורה לבני זוג לא מתאימים בגלל שלפעמים לא נעים ואפילו עצוב להיות לבד

shirlove

New member
כן אני עושה את ההפרדה ולכן....

לא הלכתי אליו ואמרתי שאני מתגעגעת. אבל יש לי שאלה.... עובדה כשנפגשתי איתו בתור "ידידים" אם אפשר לקרוא לזה ככה...והוא אמר שכביכול לא אכפת לו אם אצא עם חבר שלו(אני יודעת שאכפת לו) זה הפריע לי....או שניסה לגרום לי לקנאות ביום העצמאות כשאמר לי שאני אכיר לו חברה שלי-אחת שעברה שם בדיוק והוא אמר את זה בטון ממש כזה שאת שומעת מנסה להתגרות ולעורר קנאה,זה הפריע לי. או כשרצה ללכת עם חבר שלו אחר-היינו חבורה אני חברות שלי וחבר שלו איתנו,וחבר לשו אחר קרא לו אז כשהוא רצה ללכת אליו-עמוק בלב שלי ממש לא רציתי שילך והתעצבתי. או שאני חושבת איך עוד שנה שנתיים אני עלולה בטעות לפגוש בו...ומה שעלול להתפתח מזה. או שכשהוא התקשר אליי מתישהו כשהייתי עם "חבר " שלי....אז באיזהשהו מקום קצת שמחתי,ובאיזשהו מקום קצת כעסתי שהוא מעז להרים אליי צלצול. אבל מצד שני לא מתגעגעת אליו ספיציפית כמו שאמרת,לא לשמוע אותו,לא לראות. אבל מצד שלישי...אין צד שלישי. כן אני מתגעגעת לאהבה עצמה,מודה באמת. אבל אני לא יכולה להתכחש לזה שהוא תפס מקום בלב שלי...ושהוא לא יצא לי משם למרות הכל. שחוויתי עוד קשרים...נשיקות חיבוקים ליטופים,ותמיד בסופו של דבר כשזה נגמר בין אם אני גמרתי ובין אם הקשר התנתק לבד איכשהו,אני נזכרת דווקא בחיבוקים שלו ובנשיקות שלו,ובליטופים שלו,ובו. אולי כי הוא האהבה הכי ארוכה שלי או אולי כי הוא היה האהבה הראשונה שלי. לא יודעת.....אבל זו עובדה מצטערת אם חפרתי....

קודם כל לדעתי חבל על הסרטים

אם הוא מנסה לגרום לך לקנא או לא לקנא... זה בערך אחת הסיבות למה אני לא ממליצה להישאר בקשר עם אקס שיש לגביו כל כך הרבה היסטוריה ומשקעים רגשיים. יום אחד כן תהיה לו חברה או שלך יהיה חבר וחבל על הכאב לב והתסבוכות שיבואו בעקבות זה. אם תפגשי אותו עוד שנה שנתיים - קודם כל את לא יודעת אם הוא בכלל יהיה רלוונטי, יכול להיות שלא תרגישי שום דבר בכלל. ואפילו אם זה כן יצבוט לך את הלב, אני לא רואה סיבה שתתחילו לשוחח על מי יוצא עם מי ואם תצאו עם חברים אחד של השני. חבל על המשחקים האלה... פשוט תגידי שלום-שלום וזהו. וחוץ מזה אין כל רע בלהיזכר ולהתעצב, אני כשהייתי תקופות לבד הייתי חושבת על אקס מלפני 3 שנים ואקס מלפני שנה ואפילו על אנשים מלפני הרבה יותר שנים שפספסתי איתם הזדמנויות. זה לא אומר שאת תישארי תקועה עליו לנצח, זה טבעי להיזכר ולהרגיש קצת עצבות כי אין לך כרגע זוגיות וחסר לך כל מה שהייתם עושים ביחד. את הרי יודעת שאת כל הדברים האלו תעשי יום אחד עם מישהו אחר וזה ירגיש לך טוב בדיוק כמו שהיה איתו אם לא יותר, תחשבי על זה שכל הדברים שהפריעו לך בקשר עם האקס - שהוא לא התקשר הרבה ולא ידע להתייחס לבחורות וכו' - תחשבי כמה הרבה יותר קרבה ואהבה תהיה לך עם מישהו שכן תהיו בקשר יומיומי והכל, הקשר עם האקס ייראה לך מיד הרבה פחות משמעותי.

shirlove

New member
וואו חבל"ז את משקיעה בתגובות

נכון-הרבה אומרים שחבל סתם לשמור על קשר-אבל לפעמים שומרים על קשר בגלל שאולי ש..... כבר הרבה זמן שאנחנו לא מדברים ,חודש,לא אייסי לא כלום... לא יודעת אני עוזבת את הנשוא הזה בצד מה שיהיה יהיה, בכל אופן תודה על התגובה

shirlove

New member
וסליחה על המישהי חחחחחחח

פשוט בהתחלה לא ממש קראתי את השם שלך\כינוי. ד"א לאקס שלי ולי יש עבר בלנסות לגרום לקנא..... כל הזמן הייתי עושה לו עוד כשהיינו ביחד בוא אני אכיר לך מישהי,מכעס וכל מיני,אז בעצמאות אחרי שנפרדנו הוא התגרה בי וניסה לעורר בי קנאה...הוא לא סתם אמר לי פתאום תכירי לי מישהי. כל זה בלשון עבר ....כמו כשכבר כתבתי. ולדברים ספיצייפים בו,אני אגיד לך תאכלס....התאכזבתי ממנו המוןן הבאתי לו צ'אנסים מפה עד לשם. מודה שהיו רגעים שניסה לרצות אותי,אבל תכונות אי אפשר לשנות, אבל אני גם לא שוכחת את היתרונות שבו....הוא בחור נהדר!לא תמצאי הרבה כאלה. הוא בנאדם חרוץ,עובד,וטוב...אין לו כוונות רעות,הלב שלו טהור,הוא לא בחור מתוחכם שיעשה דברים מסויימים בשביל להשיג משהו,אבל זה הוא כשלעצמו כאדם. בזוגיות לא יודעת.....אולי גם אני לא ידעתי איך להתנהג איתו וזו התוצאה,אין לי מושג.... אני נזכרת בו איך הוא הרים את האחיינית הקטנה שלו-היום היא בטח כבר בת שנה וחצי...אני נזכרת איך אהבתי אותו!מאוד!הייתי מאוהבת בו!ולראות אותו ככה עם האחייניות שלו שכל הזמן נכנסו לחדר והטרידו אותנו....והוא בחור טוב,וסבלני...אם היה יודע להתנהג עם בחורות הוא היה מושלם! בדיוק גם אני שמתי בושם לפני כמה זמן(עוד מעט יוצאת) והריח מזכיר לי אותו,איך הייתי באה אליו כל הזמן עם הבושם הזה...הפגישה הראשונה שלי איתו הכל, שוב סליחה על החפירה
הגרון כבר חנוק לי

למעלה