אינטגרה NC700X VS

jony stekino

New member
היי, היי , אחד , אחד לא התנפל בבקשה

אני יודע ששניהם לא ספורטיבים , פשוט מעניין אותי מי יותר גרוע

פרארי1

New member
מי יותר גרוע?

אולי התכוונת למי יותר רגוע?

אף אחד מהם לא גרוע, אם זה באמת מה ששאלת.
הם חולקים את אותו מנוע, אותה שילדה, אותו גיר, אותם גלגלים, יש להם יכולות לא רעות בכלל מבחינת ביצועי השילדה אבל המנוע שלהם יחסית חלש ובעיקר בעל אופי מאד רגוע, עם מנתק הצתה ב-6500 סל"ד.
עם הגיר הידני ב-NC700X זה קצת מעיק, עם הגיר הרובוטי באינטגרה זה פחות מעצבן והוא עושה עבודה מצויינת, בעיקר במצב S, במצב D הוא מעלה הילוכים מהר מדי, לטעמי.

שוקל אחד מהם כיורש לפנתאון?

jony stekino

New member
אני יודע שעם האינטגרה יותר נעים לרכיבה

השאלה שלי האם אותו גיר הרובוטי שתורם לנסיעה רגועה , האם הוא גם יכול לתרום גם לזריזות ,
או שאופנוע ספורטיבי חייב להיות עם גיר רגיל ?

או שבמקרה הזה החוקים משתנים

פרארי1

New member
הנקודה עם הגיר הרובוטי היא אחרת

לא הייתי מגדיר אותו כתורם לנסיעה הרגועה, מה שהוא עושה זה "מעלים" את החסרון של המנוע, שנגמר לו האוויר מוקדם מאד.
במקום להחליף הילוכים בתדירות גבוהה ולהגיע למנתק ההצתה הלא נעים, היפני הקטן שהושתל בגיר עושה את זה במקומך, חוסך את ההגעה למנתק ודואג שתפיק את המקסימום מהמנוע, בעיקר במצב S, בו הוא מושך את ההילוכים גבוה יותר בסל"ד.
כמו כן, תמיד קיימת האפשרות לתפעול ידני של הגיר, עם החלפות מהירות כברק בזכות מנגנון הקלאץ' הכפול.

מקווה שזה עונה לך על התהיות, אבל הכי טוב זה פשוט לקחת סיבוב ולהרגיש איך זה עובד.

NEO83

New member
סתם שאלה

כמה זמן/ק"מ יש אחריות על האופנועים/קטנועים?

T0MERKE

New member
האחריות לשנתיים ללא הגבלת קילומטר

פרארי, ל 700X האויר לא נגמר מהר מידי, הוא לא בנוי לעבוד בסל"ד גבוה. רכבתי עליו מס' ימים ברצף ומאוד נהנתי מהאופי הרגוע שלו.
הוא גם נותן מהירות סופית מרשימה וגם מאוד פרקטי. פשוט צריך לעשות איזה סוויץ' בראש לפני שניגשים לאופנוע הזה.
וחוצמזה, הוא צורך דלק כמו קטנוע 250 ...

פרארי1

New member
אני מתאר לעצמי שכאשר מתרגלים זה פחות מציק

כאשר מגיעים עם הרגלי רכיבה מסויימים, זה מרגיש שהמנתק מגיע בפתאומיות, סביר שאחרי תקופת הסתגלות זה הופך להרגל ומפסיק להפריע (ואז עולים על אופנוע אחר, מחליפים הילוכים ב-4000 סל"ד ולא מבינים למה הוא לא זז לעזאזל
).

bener

New member
אפשר להזמין את ה NC700X עם הגיר הרובוטי

אם זה מעשי זה מחדד את השאלה מה עדיף הקטנוע או האופנוע.

פרארי1

New member
קיים בליין של הונדה

למיטב זכרוני, בהשקה נאמר לי שניתן יהיה להזמין אותו במיוחד בתוספת מחיר של 9K שקל, אבל הוא לא ייובא בצורה סדירה.
מבחינת שימושיות, לאופנוע יש במפתיע יותר מקום אחסון מאשר לאינטגרה (לפני הוספת ארגזים), לי הקטנוע היה נוח יותר.
באמת לא יודע איזה הייתי בוחר מביניהם

למעלה