אינהלציה טבעית?...

mini mili

New member
אינהלציה טבעית?...

יש חיה כזו? הרופא רשם לבת שלי, בת שנה ו-4, אינהלציה 3 פעמים ביום ל-5 ימים. יש איזשהוא פתרון טבעי במקום שהייתם ממליצים לנסות? אני חייבת לציין שהמצב לא חמור עד כדי כך שאני מרגישה שאני חייבת לעשות מה שהוא ביקש, ואני מעדיפה לנסות משהו טבעי קודם כל, כי אני מבחינתי מוותרת על זה לגמרי. אשמח לכל המלצה/תובנה. תודה רבה ושנה טובה!

5halo

New member
אשמח לדעת את הסיבה

שהרופא בגללה רשם את האינהלציה.

mini mili

New member
הרבה ליחה

הילדה משתעלת שיעול יבש כבר כמה שבועות, ובמהלך החג ממש נהיתה מנוזלת עם ליחה צהובה ירוקה כזו ומשתעלת יותר ונהייתה צרודה ממש, ואתמול גם עלה לה החום. אז הוא המליץ לעשות אינהלציה בנוסף לתרופה אנטי-זיהומית (אאל"ט) שהוא רשם לה.

5halo

New member
קצת קשה לי להגיד לך להפסיק עם תרופות

אני הייתי משלבת ולא מפסיקה עם התרופות בעיקר אם את אומרת שזה נמשך כבר כמה זמן ארומתרפיה יכול מאוד לעזור, שמן איקליפטוס (לא בלילה) שמן הדס, שמן לבנדר, לשים אותם במבער בחלל החדר. והייתי פונה לדיקור סיני שתרגיש טוב הילה

ilan91

New member
אכילה במצבי נזלת, ליחה או חום...

מזינים את המחלה ולא את החולה... לדעתי, צום קצרצר ולאחריו שתיית מיצי פירות אורגניים והילדה תבריא ותשגשג כמו עשב בר... חיוני לאתר את מקור הבעיה...

טאוֹ

New member
מכיר מקרים דומים שטופלו בהצלחה רבה בדיקור

אפשר לטפל בדיקור גם בילדה בת שנה וארבעה חודשים (ואף פחות), משתמשים במחטים דקות במיוחד שמיועדות לילדים, והטיפול נמשך זמן קצר ואינו כואב בד"כ. טיפול כזה מסייע לסלק את הליחה ללא שימוש בחומרים כלשהם. לעתים מוסיפים גם צמחי מרפא, לפי הצורך, ולעתים לא. רפואה שלמה.

אינהלציה

הייתי מוריד את כל מוצאי החלב כוון ןהם גורמים לליחה בנוסף לשים בלילה מאייד עם שמן אקלפטוס - זה תמיד עבד עם הילדים שלי. ניתן לתת צמחי מרפא אבל זה רק לאחר תישאול מקיף כדאי גם להסתכל באתר של ראן צמחים יש שם פורמולות מוכנות כמו כן ניתן לשאול בפורום אמנון בצלאל נטורופת והרבליסט

5halo

New member
שמן אקליפטוס מעורר

עדיף אותו במשך היום ובלילה לבנדר

yigalby

New member
מחטי אורן

מומלצים וניתן לעשות איתם אינהלציה - בנוסף כמובן לעלי אקליפטוס הידועים יגאל

למעלה