אינדי-קאבס עכשיו,רבע 2

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד שחקן שחשבתי שהוא פיקציה

לא האמנתי שהוא באמת יהיה שווה משהו העונה
אבל אני חייב לציין שאני לא כל כך אופטימי לגבי קיירי לצערי, נראית לי פציעה שיהיה ממש קשה לחזור ממנה ובטח שיהיה קשה להגיע ליכולת של לפני הפציעה.
אני מאוד חושש ממקרה דריק רוז 2...
&nbsp
&nbsp

picki23

New member
הם הקבוצה עם הסטאר קווליטי הכי טוב בליגה

הסיכויים שלהם לזכות הם לגיטימיים.
&nbsp
מאידך הם עדיין לא משחקים ברמה של גולדן סטייט וברמה של מערב אמצע עונה ואחרי.
&nbsp
הם קרובים מאד...
&nbsp
יחד עם קיירי, שאמפרט, ג'יי אר יהיה קשה לארגן שוב את החבילה. קווין לאב פתאום יקבל פחות כדורים לצבע וכן הלאה.
&nbsp
אני מת לראות גמר שלהם מול גולדן שוב כשכולם בריאים.
אני שם 1000 על גולדן

fatnoam

Active member
גולדן קל

אינדיאנה קבוצת אמצע טבלה ומטה, שנראתה טוב, אבל עדיין זה לא המדד ולא אמור להיות המדד. גולדן לעומת זאת שוברת קבוצות בלי למצמץ בכלל... בכלל לא אותו לבל.
&nbsp
שם 10000 גולדן. קל.

Cade Foster

New member
זה הקטע הזה של נובמבר לא?

ראיתי שגם ללברון ולג'ייאר סמית' ביציע יש שפם כזה ואני זוכר שגם לגריפין היה בעבר

Cade Foster

New member
פול ג'ורג' פשוט מרתיח אותי, מרתיח

אין שום סיבה בעולם לקחת את הזריקות שהוא לוקח. יש כל כך הרבה זמן על השעון, יש מי שיקלע חוץ ממנו, והוא פשוט עולה לזריקות קשות (שהוא יודע לקלוע, אבל זו יעילות נמוכה בהשוואה להתקפה זורמת). אחר כך הוא מוליך מתפרצת, יכול להוריד את זה ל2 במקום זה מאבד כדור, ובצד השני סל ועבירה. אחר כך איבד עוד שני כדורים רצופים ופתאום זה 11.
&nbsp
הוא משחק כמו אנטי מנהיג כרגע. ואני אומר את זה כשהוא בערב טוב מאוד עד עכשיו מבחינת אחוזי קליעה.

rapgamer4ever

New member
בפעם הבאה שמישהו יגיד כמה לברון טוב בהגנה

בבקשה שיזכור את המשחק הזה ויחשוב פעמיים. זה אפילו לא רק חוסר מאמץ אלא קבלת החלטות תמוהה.

Cade Foster

New member
אם פול ג'ורג' רוצה אי פעם להוביל קבוצה לאליפות

הוא צריך להסתכל מה לברון עשה בפוזשן האחרון 25 שניות לסיום. זה שאתה השחקן הכי טוב בקבוצה זה לא אומר שאתה חייב לקחת איזו זריקה שאתה רוצה.
&nbsp
והנה הוא קובר שלשה שמשאירה אותנו במשחק. איזה פסיכופט.

rapgamer4ever

New member
ג'ורג' איכשהו נכנס ל-god mode בכל פעם שהוא פוגש את לברון

לכן מי שרואה את הפייסרס בעיקר בסדרות הפלייאוף המתקדמות חושב שג'ורג' מסוגל לקלוע 27 למשחק באופן עקבי.
בקליבלנד הרבה שחקנים היו סבבה, אף אחד לא מדהים. אינדיאנה חזרה למשחק בזכות ההחלטה התמוהה של קליבלנד לשחק על בידודים לקראת סוף הרבה השלישי. בכל אופן הקבוצה הטובה יותר ממשיכה לנצח

Cade Foster

New member
באינדיאנה הזאת אני חושב שהוא בכיף יכול לעשות 25+ לערב

הוא לא יורד מ26 נקודות ב4 המשחקים האחרונים, ב2 האחרונים הוא שם מעל 30 וב3 המשחקים הראשונים הוא היה באזור ה18 עם אחוזים מזעזעים שהיה ברור שיתיישרו. השאלה על חשבון מה זה יבוא. אם זה על חשבון הפייס אנד ספייס וההגנה הרצחנית שהוא יודע לתת, זה לגמרי לא שווה את זה.

rapgamer4ever

New member
האם הוא יצליח לעשות זאת ביעילות?

הוא קולע 26+ נקודות בשלושת המשחקים האחרונים (לא 4) ובשניים מתוכם שראיתי הוא לקח זריקות קשות וקלע אותן באחוזים שנראו לי גבוהים מהרגיל.
אולי ג'ורג' השתפר אבל מאיך שאני זוכר אותו לפני הפציעה הוא לא היה מסוג השחקנים שמסוגלים לייצר מצבי קליעה טובים התקפה אחר התקפה במשך דקות ארוכות, כפי שעושים הסופרסטארים הגדולים. או לחילופין לייצר מצבי קליעה בינוניים אבל להצליח לקלוע אותם באחוזים טובים, שזה נדבך נוסף שהופך אותך לסופרסטאר התקפי.

ווגל עשה בדיוק מה שבלאט עשה בפלייאוף

ונתן לפול ג'ורג' להוציא כדור במאני טיים(אחרי שלשה במאני טיים), שהסתיים בסל של ג'ורג' היל.
&nbsp
בטוח שאף אחד לא ידבר על זה :)

rapgamer4ever

New member
למרות זאת הייתה לו החלטה לא טובה קצת קודם לכן

בפיגור 2 נקודות, משהו כמו 18 שניות על השעון. כדור של קליבלנד. אין לי בעיה עם ההחלטה לעשות טראפים אבל כשהם ראו שלברון הוא זה שמקבל את הכדור היו צריכים לעשות עליו פאול מיד. הוא מוסר מסירות מעל דאבל טימים למחייתו, בעוד שמהעונשין הוא בינוני מאוד (למרות שבסוף קלע 2 כמו גדול).
ההחלטה הזאת עלתה לאינדיאנה בדאנק של לאב ולא פחות חשוב בשניות יקרות.

Cade Foster

New member
אם זה היה 18 שניות

אז היה צריך להישרק 8 שניות כי רק כשנשאר משהו כמו 9 על השעון הם עברו את החצי בכלל. זאת הייתה בעצם המטרה, לכפות את האיבוד כדור. אבל אני מסכים איתך, היה צריך לשלוח אותו לקו ושינצח אותנו משם.

Cade Foster

New member
סך הכל אני מעודד

מראש היינו אנדרדוג מובהק (בטח בקליבלנד) ודי עשינו להם את המוות. ההגנה נראתה טוב (ריבאונד ההגנה זה כנראה משהו שאני אצטרך להתרגל אליו) ומה שהכי חשוב זה שקיבלנו את אליס סוף סוף בערב קליעה טוב. זה היה מספיק לניצחון נגד כל קבוצה שהיא רק קצת פחות מוכשרת מקליבלנד, ואין הרבה כאלה בליגה.
&nbsp
רק דבר אחד אני מבקש. די כבר עם הקטע הזה של צ'ייס באדינגר כשחקן רוטציה לגיטימי. הסיבה התאורטית היחידה לנוכחות שלו על הפרקט היא ריווח - והוא מזעזע עד עכשיו העונה מכל הטווחים, אפילו מהעונשין. אין סיבה שהוא יהיה ברוטציה לפני גלן רובינסון וסולומון היל.

billc

New member
3 שחקני חמישיה בקלבלנד לא משחקים,

אני לא הייתי מעודד

Cade Foster

New member
מהחמישייה רק 2

ובאינדיאנה מיילס וסטאקי לא שיחקו גם הם.
&nbsp
זו לא תחרות, קליבלנד טובה יותר עם הפצועים ובלעדיהם. בתחשב ביחסי הכוחות ובהופעה אני מעודד.

billc

New member
שיא NFL בקרוב שיא מרשים, פייטון מאנינג עומד

לשבור את שיא היארדים בכל הזמנים, שיא שיהיה קשה מאוד לשבור אותו.
זה מקביל לשבור את שיא הנקודות של קארים עבדול ג׳אבר

billc

New member
יש סיכוי שזה לא יקרה היום

למעלה