אינדימדיה חוזרים

MxIxAx

New member
אינדימדיה חוזרים

הכתובת תהיה שונה אני לא המקור, העתקתי, למי שלא שמע ולא מכיר את הנפשות הפועלות

מזל טוב

אני רק מקווה שהם יהיו קצת יותר "עם הפנים לקהל" ולא רק לעסוק בלהיות "צודקים" כל הזמן. אנחנו יכולים לדבר עם עצמנו עוד הרבה זמן, אם לא נלמד לנהל דו שיח.

tookmy

New member
קבוצת תקשורת עצמאית

לאחרונה אתר היה בשדרוגים/ שיפוצים, ככה שלהפנות אליו כרגע קצת אי אפשר, אבל כשתהיה כתובת אם תהיי בסביבה תשמעי על זה.

xVeganJihadx

New member
לגביי אינדי

האתר החדש של אינדימדיה בעברית, ערבית ואנגלית יעלה שוב בשבועות הקרובים. בכתובת החדשה: www.israel.indymedia.org נשמח לצרף לשורותנו עורכים חדשים שמוכנים לסייע בעריכה בהתנדבות. המעונינים מתבקשים ליצור קשר עם רונן: [email protected] לכתבה שהופיעה בשבוע שעבר ב"הארץ" ומגוללת את סיפורה של אינדימדיה-ישראל: http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=999&sw=%E0%E9%F0%E3%E9%EE%E3%E9%E4&itemNo=397782

xena2305

New member
אנטי גלובליזציה?

אני מקווה שאינדימדיה הוא אכן גוף שיקדם את המאבק בגלובליזציה ולא עוד ארגון פרו פלסטיני שיקדיש את זמנו ומרצו לסכסוך הישראלי ערבי. מבט על דף הבית של אינדימדיה של הרשות הפלסטינית מגלה התגייסות מוחלטת שלהם לטובת המלחמה בישראל וזניחת המאבק בגלובליזציה. אני מקווה שאינדימדיה ישראל לא יפול בפח הנ"ל ויעזור להעמיד על סדר היום בעיות כגון שחיקת מעמד הפועלים בארץ,הקשר בין הון לשלטון,יחסה של המדינה לעובדים הזרים,איכות סביבה וכו'.

xVeganJihadx

New member
מאבק אחד.

רק בשביל הפרוטוקול - המאבק בכיבוש/גדר/ציונות הוא מאבק נגד הגלובליזציה. אינדימדיה היא רשת תקשורת עצמאית,אופיה נקבע על ידי כותביה ומגיביה, את מוזמנת להצטרף. ערב טוב.

למעלה