אינדיאני
טוב, לא ממש, אבל דיי קרוב
אמנם פורים כבר עבר אבל אני לא יכולה שלא להזכר באחד האקסים שלי.
הוא היה בחור קנאי ולא ממש אהב לצאת . לא ברורלי איך החזקתי מעמד איתו כמה חודשים טובים
עד שהגיע פורים .
זה חג מאוד מיוחד עבורי. חג שבו אני אוהבת לצאת, להתחפש, לרקוד ובעיקר...לצוד.
סיפרתי לו שאני מתכננת לצאת בערב למועדון האהוב עליי וגם חברות שלי מצטרפות עם בני הזוג שלהן כך שיהיה ממש שמח.
הוא קיטר על זה שהיה לו שבוע קשה . איש קבע , מחזיק מעצמו מינימום טייס.
"תבואי ונראה". אמר והיתה לי הרגשה שהוא ממש לא מתכוון לצאת .לא רציתי שהוא יקלקל לי את שמחת החג .
באתי אליו במצב רוח מוזר. שכבנו והיתה לי הרגשה של סוף. ידעתי שאם הוא לא מוכן לעשות עבורי את המאמץ הקטן הזה.....כמובן שהוא לא התכוון לצאת אלא שנשב אחר כך ונראה סרט .
אמרתי לו שלום ונישקתי אותו. ידעתי שזו תחילתה של פרידה . ירדתי אל הרכב בהרגשה כבדה. רק טלפון מחברה הצליח למשוך אותי חזרה אל המציאות.
פגשתי אותם בכניסה למועדון . חיבוקים נשיקות והיי ומה נשמע והרבה זמן לא ראינו אותך....
נכנסת אל החלל האפל , מניפה יד לשלום ל- DJ וצועדת אל מרכז הרחבה.
הגוף נע לצלילי המוזיקה. תמיד פותח את הערב במוזיקה קצת יותר שקטה ואז מגביר את הקצב .
לא מעניין אותי אלכוהול , לא מעניינים אותי האנשים סביבי. למעשה לא מעניין אותי כלום .
באישזהו שלב בערב עולה לבמה ורוקדת עם החברות .מרשה לעצמי להציץ קצת אל החבר`ה סביב.עדיין מרגישה טעם מר מהפגישה האחרונה עם החבר , שעדיין היה בגדר חבר .
ואז ראיתי את האינדיאני.
שיער שחור ארוך,עור שחום, חולצה ללא שרוולים ורוקד כמו בטראנס. וואו. הוא חדש פה.
המשכנו לרקוד ושמתי לב שאנחנו מתקרבים זה לזו .כנראה שגם הוא שם לב אליי.
מביך. מה עושים? אני לא פנויה .
ובכל זאת, לא מצליחה להסיר ממנו את המבט.
נמשכת אליו בחבלי קסם
הרגשתי שנצמד אל גבי ומניע את גופו בהתאם אליי. חייכתי לעצמי והמשכתי לנוע איתו. השיער הארוך שלו מלטף את כתפיי,ישבנו צמוד לשלי . מתחכך , מלטף.
הוא הושיט יד לאחור ושילב אצבעות בידי וכך המשכנו לרקוד .אוחזים ביד אחת.
הבמה לאט לאט התרוקנה מאנשים שהלכו לשתות. המוזיקה שינתה קצב והוא הסתובב אליי
מעביר את מבטו על גוף מפניי אל רגליי וחזרה ואז חייך חיוך מרוצה.
ידו השנייה שילבה אצבעות בידיי וגופו צמד אליי.
"את מטריפה אותי עם הריקוד שלך " לחש לי באוזן . הבל פיו קרוב לפניי.ריח הבושם לו ממלא את נחיריי.שערותיו הפזורות מלטפות את לחיי.
"גם אתה" אני עונה "וחייבת לאמר לך שאתה יפהפה"
הוא צחק לרגע ואמר "את יותר."
מקדימה ראיתי שהחולצה צמודה לשרירי חזה חסונים ולבטן מוצקה .הוא שם לב שאני בוחנת את אותו ולכד את מבטי . ידו נשלחה לחבק את מותניי ולהצמיד אותי אליו.
רגלו בין רגליי ,אגנו לאגני. שוב מחכך, מלטף , מגרה ומתגרה .
מצמידים מצח למצח ורוקדים צמוד צמוד.
"אני נורא רוצה לנשק אותך" הוא לוחש לי
"אז תנשק!" אני מתגרה בו
הוא מצמיד שפתיים רכות, בשרניות, חמות אל פי . לשוני נשלחת לפשק אותן ולחדור אל פיו. לטעום, לחקור.
הרמתי ידי אל שערותיו ואחזתי בו בחוזקה . מצמידה אותו אליי . הידיים שלו התהדקו סביבי בכוח והוא הוביל אותי אל הקיר . מצמיד אותי עם אגנו וכובש אותי בנשיקתו.
עברו דקות, שעות,נצח עד שהרמנו את הראש זה מזה . חנוקים, ללא אויר .
יודעים שאם יכולנו , היינו מזדיינים שם על הבמה.
יד הונחה על כתפו. הוא הסתובב . חבר רמז לו שהולכים . הוא ביקש את הסלולרי שלי ותקתק את המספר שלו.
השפתיים שלי היו נפוחות. גופי כמהה למגעו. לסיפוק.
החברות שלי הסתכלו עליי במבטי ההערכה.מסמנות לי עם האצבע ש"שיחקתי אותה".
אוספת את עצמי חזרה אל הרכב. מקבלת SMS מהחבר . "מתגעגע."
מנחית אותי למציאות בבום. "אני חוזרת הביתה" מסמסת חזרה.
"בואי" אתה מבקש ואני מהססת. רק עכשו התנשקתי עם בחור אחר. מה יהיה?
מאותתת ימינה ופונה לכיוונך.
מגיעה אלייך הביתה . 4 לפנות בוקר. אתה עוטף אותי בחיבוק . המחשבות שלי עפות אל האינדיאני .
מוביל אותי למיטה. "אני גמורה" לוחשת לך ואתה רק שוכב לצידי ומלף את לחיי
אתה לא מבין שזה הסוף??מה אני עושה פה בכלל?? FUCK !
מתעוררת אל בוקר סגרירי כמו מצב הרוח שלי."הכל בסדר?" אתה שואל.
"לא! הכל לא בסדר! אתה כולא אותי בכלוב. אני חיית מסיבות ואתה רוצה רק לשבת בפאב או בסלון או עם חברים שלך ! ואני צריכה את התזוזה הזו . את האקשן הזה. זה חסר לי. בלעדי זה אני מתה."
אתה עומד מולי , לא מבין את ההתפרצות הפתאומית הזאת
"מה קורה לך? מה קרה אתמול?"
"כלום! הכל! התנשקתי עם בחור אחר ...."
אתה נושם עמוק ומתקרב אליי . אני לא יכולה לסבול את הנוכחות שלך כרגע ומתרחקת.
הולכת אל הדלת.מניחה יד על הידית ומסתובבת אלייך.
"זה נגמר." אני אומרת בשקט. "אני עוזבת."
אתה לא מגיב. מבטך עצוב , כועס, נדהם . כל כך הרבה רגשות בשנייה אחת.
אני מורידה את העיניים ופותחת את הדלת. ליד הרכב אני עוצרת לרגע. מביטה שוב אל מרפסת ביתך ורואה אותך עומד שם , מביט בי .ליבי מתכווץ בקירבי אך יודעת שזה הדבר הנכון עבורי.
נכנסת לרכב, מתניעה ומכניסה להילוך.
ממשיכה בחיי.
טוב, לא ממש, אבל דיי קרוב
אמנם פורים כבר עבר אבל אני לא יכולה שלא להזכר באחד האקסים שלי.
הוא היה בחור קנאי ולא ממש אהב לצאת . לא ברורלי איך החזקתי מעמד איתו כמה חודשים טובים
עד שהגיע פורים .
זה חג מאוד מיוחד עבורי. חג שבו אני אוהבת לצאת, להתחפש, לרקוד ובעיקר...לצוד.
סיפרתי לו שאני מתכננת לצאת בערב למועדון האהוב עליי וגם חברות שלי מצטרפות עם בני הזוג שלהן כך שיהיה ממש שמח.
הוא קיטר על זה שהיה לו שבוע קשה . איש קבע , מחזיק מעצמו מינימום טייס.
"תבואי ונראה". אמר והיתה לי הרגשה שהוא ממש לא מתכוון לצאת .לא רציתי שהוא יקלקל לי את שמחת החג .
באתי אליו במצב רוח מוזר. שכבנו והיתה לי הרגשה של סוף. ידעתי שאם הוא לא מוכן לעשות עבורי את המאמץ הקטן הזה.....כמובן שהוא לא התכוון לצאת אלא שנשב אחר כך ונראה סרט .
אמרתי לו שלום ונישקתי אותו. ידעתי שזו תחילתה של פרידה . ירדתי אל הרכב בהרגשה כבדה. רק טלפון מחברה הצליח למשוך אותי חזרה אל המציאות.
פגשתי אותם בכניסה למועדון . חיבוקים נשיקות והיי ומה נשמע והרבה זמן לא ראינו אותך....
נכנסת אל החלל האפל , מניפה יד לשלום ל- DJ וצועדת אל מרכז הרחבה.
הגוף נע לצלילי המוזיקה. תמיד פותח את הערב במוזיקה קצת יותר שקטה ואז מגביר את הקצב .
לא מעניין אותי אלכוהול , לא מעניינים אותי האנשים סביבי. למעשה לא מעניין אותי כלום .
באישזהו שלב בערב עולה לבמה ורוקדת עם החברות .מרשה לעצמי להציץ קצת אל החבר`ה סביב.עדיין מרגישה טעם מר מהפגישה האחרונה עם החבר , שעדיין היה בגדר חבר .
ואז ראיתי את האינדיאני.
שיער שחור ארוך,עור שחום, חולצה ללא שרוולים ורוקד כמו בטראנס. וואו. הוא חדש פה.
המשכנו לרקוד ושמתי לב שאנחנו מתקרבים זה לזו .כנראה שגם הוא שם לב אליי.
מביך. מה עושים? אני לא פנויה .
ובכל זאת, לא מצליחה להסיר ממנו את המבט.
נמשכת אליו בחבלי קסם
הרגשתי שנצמד אל גבי ומניע את גופו בהתאם אליי. חייכתי לעצמי והמשכתי לנוע איתו. השיער הארוך שלו מלטף את כתפיי,ישבנו צמוד לשלי . מתחכך , מלטף.
הוא הושיט יד לאחור ושילב אצבעות בידי וכך המשכנו לרקוד .אוחזים ביד אחת.
הבמה לאט לאט התרוקנה מאנשים שהלכו לשתות. המוזיקה שינתה קצב והוא הסתובב אליי
מעביר את מבטו על גוף מפניי אל רגליי וחזרה ואז חייך חיוך מרוצה.
ידו השנייה שילבה אצבעות בידיי וגופו צמד אליי.
"את מטריפה אותי עם הריקוד שלך " לחש לי באוזן . הבל פיו קרוב לפניי.ריח הבושם לו ממלא את נחיריי.שערותיו הפזורות מלטפות את לחיי.
"גם אתה" אני עונה "וחייבת לאמר לך שאתה יפהפה"
הוא צחק לרגע ואמר "את יותר."
מקדימה ראיתי שהחולצה צמודה לשרירי חזה חסונים ולבטן מוצקה .הוא שם לב שאני בוחנת את אותו ולכד את מבטי . ידו נשלחה לחבק את מותניי ולהצמיד אותי אליו.
רגלו בין רגליי ,אגנו לאגני. שוב מחכך, מלטף , מגרה ומתגרה .
מצמידים מצח למצח ורוקדים צמוד צמוד.
"אני נורא רוצה לנשק אותך" הוא לוחש לי
"אז תנשק!" אני מתגרה בו
הוא מצמיד שפתיים רכות, בשרניות, חמות אל פי . לשוני נשלחת לפשק אותן ולחדור אל פיו. לטעום, לחקור.
הרמתי ידי אל שערותיו ואחזתי בו בחוזקה . מצמידה אותו אליי . הידיים שלו התהדקו סביבי בכוח והוא הוביל אותי אל הקיר . מצמיד אותי עם אגנו וכובש אותי בנשיקתו.
עברו דקות, שעות,נצח עד שהרמנו את הראש זה מזה . חנוקים, ללא אויר .
יודעים שאם יכולנו , היינו מזדיינים שם על הבמה.
יד הונחה על כתפו. הוא הסתובב . חבר רמז לו שהולכים . הוא ביקש את הסלולרי שלי ותקתק את המספר שלו.
השפתיים שלי היו נפוחות. גופי כמהה למגעו. לסיפוק.
החברות שלי הסתכלו עליי במבטי ההערכה.מסמנות לי עם האצבע ש"שיחקתי אותה".
אוספת את עצמי חזרה אל הרכב. מקבלת SMS מהחבר . "מתגעגע."
מנחית אותי למציאות בבום. "אני חוזרת הביתה" מסמסת חזרה.
"בואי" אתה מבקש ואני מהססת. רק עכשו התנשקתי עם בחור אחר. מה יהיה?
מאותתת ימינה ופונה לכיוונך.
מגיעה אלייך הביתה . 4 לפנות בוקר. אתה עוטף אותי בחיבוק . המחשבות שלי עפות אל האינדיאני .
מוביל אותי למיטה. "אני גמורה" לוחשת לך ואתה רק שוכב לצידי ומלף את לחיי
אתה לא מבין שזה הסוף??מה אני עושה פה בכלל?? FUCK !
מתעוררת אל בוקר סגרירי כמו מצב הרוח שלי."הכל בסדר?" אתה שואל.
"לא! הכל לא בסדר! אתה כולא אותי בכלוב. אני חיית מסיבות ואתה רוצה רק לשבת בפאב או בסלון או עם חברים שלך ! ואני צריכה את התזוזה הזו . את האקשן הזה. זה חסר לי. בלעדי זה אני מתה."
אתה עומד מולי , לא מבין את ההתפרצות הפתאומית הזאת
"מה קורה לך? מה קרה אתמול?"
"כלום! הכל! התנשקתי עם בחור אחר ...."
אתה נושם עמוק ומתקרב אליי . אני לא יכולה לסבול את הנוכחות שלך כרגע ומתרחקת.
הולכת אל הדלת.מניחה יד על הידית ומסתובבת אלייך.
"זה נגמר." אני אומרת בשקט. "אני עוזבת."
אתה לא מגיב. מבטך עצוב , כועס, נדהם . כל כך הרבה רגשות בשנייה אחת.
אני מורידה את העיניים ופותחת את הדלת. ליד הרכב אני עוצרת לרגע. מביטה שוב אל מרפסת ביתך ורואה אותך עומד שם , מביט בי .ליבי מתכווץ בקירבי אך יודעת שזה הדבר הנכון עבורי.
נכנסת לרכב, מתניעה ומכניסה להילוך.
ממשיכה בחיי.