אינדיאנופוליס

אינדיאנופוליס

יש שאלה שמתרידה את כולם פה אבל עוד לא דנו בה לעומק... האם אינדיאנופוליס יסיימו את העונה בלתי מנוצחים? קשה לי לראות תמונה שלא, כל קבוצה עושה טעויות, אבל טעות זה לא מספיק בשבילהם להפסיד (לא כמו ניו אינגלנד שנה שעברה במיאמי).

zipfer

New member
לדעתי המפלה הראשונה של אינדי..

תיהייה לווא דווקא בשבוע ה 11 (את העשירי אני לא סופר ואני לא מתכוון לזלזל אבל יוסטון?.. לא העונה..)נגד הבנגלס אלא בשבוע ה 12 נגד פיטסבורג כי הם פשוט לדעתי הבנגלס לא מספיק טובים למרות ההשגים שלהם.. אבל זה במקרה ורות'לסברגר ישחק..מה באמת נסגר אם הפציעה שלו?.. אני מת לראות אם ההגנה החזקה של פיטסבורג תיהייה מסוגלת לעמוד או לעצור את ההתקפה של אינדי.. יהייה משחק מעניין בהחלט.. ואם לא אז נגד מי נשאר?.. ג'קסונויל?... סאן דייגו?.. טנסי?... סיאטל?.. סאן דייגו טובים אבל כמה כבר lt יכול לעשות?.. ג'קסונויל?.. אני בספק.. על טנסי וסיאטל אין מה לדבר והאחרונה זו אריזונה שבקלות אפשר לשכוח שהיא בכלל קיימת.... אז אם זה לא

zipfer

New member
יצאתי עולה חדש למעלה

בגלל קצת עריכות.. אז תיקון: כי לדעתי הבנגלס פשוט לא מספיק טובים כדי לעמוד מול אינדי למרות ההישגים שלהם..... אבל אם אינדי יפסידו לפיטסבורג זה רק אם רות'לסברגר ישחק

joseywales

New member
אז בוא ואזכיר לך את אריזונה....

זה היה שבוע 17 משחק אחרון למיניסוטה אשר בפלייאוף, היא נוסעת לאריזונה אשר מסיימת עם מאזן של 4-12 (טוב אה).בקיצור שניות אחרונות וטאצ'דאון לאריזונה בפינאלי של העונה . מיניסוטה מחוץ לפלייאוף, גרין ביי בפנים !!!! כמה שאני אוהב את אריזונה !

ofribecker

New member
הפסד ראשון לקולטס - מתי?

כולם שואלים את זה. המשחק הכי "מבטיח" מבחינה זו הוא לדעתי משחק החוץ של הקולטס בסינסינטי. הבנגלס מראים יציבות מדהימה ומפתיעה העונה, וכמו שראיתי אותם בבולטימור, ביום נתון הם יכולים להביא את אינדי למשחק צמוד ואולי אפילו למעלה מזה. אני עדיין חושב שאינדי טובים מהם בטווח הארוך בממוצע. במשחקים האחרים של אינדי יותר קשה לי לראות אותם מפסידים, אפילו מול פיטסבורג ולו מהסיבה שהמשחק באינדיאנפוליס. מה שכן - ברגע שיבוא ההפסד הראשון, זה מעלה את הסיכוי גם להפסד שני כי יש לארועים האלה מומנטום. קבוצה "מתרגלת" לנצח, וגם "מתרגלת" להפסיד. כשמנצחים, ההתלהבות עולה, שמחת החיים עולה, ואלו פרמטרים שמשפיעים מאוד במשחק כלכך אמוציונלי כמו פוטבול. למרות כל מה שאמרתי עד עכשיו, שלא תבינו לא נכון, אם צריך לשים הרבה כסף על המשחק בסינסינטי, לא בטוח שהייתי מהמר על ההפסד של הקולטס, למעשה לא בטוח שהייתי רוצה להמר עליו בכלל כי הכל פתוח בו. מה שאני אומר זה שזה לדעתי המשחק עם הסיכוי הגבוה ביותר להפסד ראשון של אינדי.

Kings Crossing

New member
ואני דווקא מאמין

שכמו שמאנינג אמר, או שדאנג'י אמר על מאנינג (לא זוכר)- המכה הכי כואבת מגיעה כשאתה לא רואה אותה באה. הקולטס יתכוננו לסינסי טוב טוב. אם הפסד יגיע הוא לדעתי יגיע מהכיוון של הג'אגס או של של סאנדייגו. תזכרו ששנה שעברה המשחק מול סאנדייגו נגמר בהארכה (אחרי טו פוינט קונברז'ן מרגש של הקולטס דווקא, ובדקות האחרונות). הג'אגס, שנראים טיפה מעל בינוניים השנה (משחק צמוד עם יוסטון...) יתנו פייט מטורף אם הם רוצים להשיג וויילד קארד (יתחרו גם נגד הAFC מערב המעולה, וגם נגד הבית של פיטסבורג וסינסי, לא בטוח איזה כיוון זה, שבשני הבתים יש סיכוי מעולה לקבוצה להשיג וויילד קארד) ייתנו פייט מטורף, כדי שהמשחק הזה שהוא נגד קבוצה מהדיביז'ן שלה (ולכן נחשב יותר) יסתיים בניצחון. אני רק מתפלל שזה יהיה 16-0 בסוף, אבל אני אסתפק אפילו עם 12-4 וטבעת.

zipfer

New member
שנה שעברה זה שנה שעברה..

ההבדל השנה הוא שאדג'רין ג'יימס(RB) חזר למספרים הישנים והטובים שלו.. וההגנה של הקולטס הרבה יותר טובה!.. האמת שכשחושבים על זה לאינדי יהייה יתרון גדול נגד פיטסבורג בגלל הביתיות וסינסי נשמעת יריבה יותר ראויה... אבל העניין הוא שלא הכל פתוח... אני חושב שזה רק פסיכולוגי כי בסך הכל אנחנו יודעים שאינדי יותר טובה וזה מוכח אבל מבחינת הימור אנחנו לוקחים את האופציה שסינסי תנצח כדבר אפשרי בגלל יתרון ביתיות, בגלל מאזן טוב, בגלל הכשרון החדש קרסון פלמר.. בגלל בגלל בגלל.. גם מכיוון שעונה רצופת נצחונות זה דבר נדיר אז זה מפחית טיפה מהערך של הקולטס בעינינו.. כשבאמת מעמיקים בזה.. הכל פיקציה... אם אינדי ימשיכו כמו שהם שיחקו נגד הפטריוטס... אין שום סיכוי שימנעו מהם את הטבעת השנה למרות שלא בא לנו להודות בכך ואולי לטעות...

zipfer

New member
משהוא להוסיף

בקשר לשנה שעברה... כמובן שמנינג לא מה שהוא היה שנה שעברה כי זה די בלתי אפשרי הייתי אומר... המספרים שלו בשנה שעברה נראים כמו משהוא שאי אפשר לחזור עליו... ובינתיים הוא באמת לא חוזר עליהם

Kings Crossing

New member
אני לאו דווקא מסכים

אינדי נראית טוב. טוב מאוד. ואני גם אוהד שלהם, אני פשוט מנסה להימנע מהדיסוננס הקוגניטיבי הכל כך נדרש. אבל חסר להם את המחץ הזה שהיה להם שנה שעברה. את היכולת שיתוק הזה, שהם יצטרכו בפלייאוף, במיוחד אם אינדי יפגשו את דנבר בגמר ה-AFC (התחזית שנראית לי עכשיו יותר מסבירה). להזכיר לך, ניו אינגלנד במאזן 4:4, כל המערך ההגנתי שלה פצוע, וכל הקבוצות בליגה כבר למדו את הפלייבוק שלה בע"פ, וכל מה שנשאר להם זה מהלכים ממזריים כמו ה-Screen Pass או הריצה דרך הצד החלש של ההתקפה. ניו אינגלנד היא אמנם האתגר הראשון האמיתי שהיה לקולטס העונה, אבל אני מאמין שפיטסבורג, סינסי, סנדייאגו ואולי הג'אגס (אם באמת ידברו פה על סיכוי עלייה לפלייאוף) יהוו סיכון מאוד רציני. אמרו בשידור- מאזן מושלם מתחילים לספור אחרי המשחק העשירי, ובליגה הכי טובה בעולם אי אפשר להיות בטוחים בדבר כזה עד השבוע חופש (אני לא מתיימר, פשוט מן הסתם כל קבוצה עם 16-0 תקבל שבוע חופש). ברור שכל קבוצה שתבוא לשחק מול הקולטס תהיה אנדרדוגית, ואני גם די בטוח שהקולטס יוכלו להגיע בלי בעיות לפלייאוף, ואפילו ליתרון ביתיות, אבל בשלב הזה לדבר על 16-0 זה מוגזם. במיוחד שלא רק עכשיו התחילו לדבר על זה. כבר לפני המשחק נגד הראמס דיברו על זה (מחזור 6, להזכירכם). מה לעשות, אני למדתי היסטוריה, אז אני חושב כמו היסטוריון. אני לא חושב על מה יכול להיות, אני חושב על מה היה. אני בינתיים מאוד מרוצה מההישגים של הקבוצה שלי, ואפילו יצא שעוד קבוצה שאני מאוד אוהב גם פתחה את העונה בבום (דנבר). אני מסתפק בזה. מה יהיה? אני לא אנחש, אני רק אקווה. כן יש לי תרחישים אפשריים לגבי סוף העונה, אבל הם לא כוללים את המאזן של הקולטס. כאמור, אני מעדיף טבעת על פני מאזן מושלם. מאזן מושלם יהיה נחמד. בונוס. לא יותר. מה שחשוב יותר זה "להוריד קופים מהגב" כמו שכינו את זה. לנצח את הפאטס בפוקסברו (פרייסלס) ובתקווה לנצח משחקי פלייאוף חשובים, ובסופו של דבר להגיע לדבר הנכסף והמוזהב (מה? זה שנון!). זהו. יום מצויין.

joseywales

New member
סינסינטי= בלוף אחד גדול !

הם יגיעו לפלייאוף ובמאזן מצוין אבל יפסידו בסיבוב הראשון ! בודאי שהם משחקים מצויין אבל מול מי !? הם ניצחו את :קליבלנד,מיניסוטה,שיקגו,יוסטון,טנסי,בולטימור וגרין ביי .קבוצות שאולי חוץ מגרין ביי(לא נכון אבל הייתי חייב)לא שוות כלום ! המשחקים היחידים שהיוו להם יריב הם הפסידו !ג'קסונוויל ולפיטס ! ונשאר להם בלי לזלזל קבוצות ממש עלובות לנצח.קליבלנד,דיטרויט,באפלו. לדעתי הם קבוצה טובה אבל לא מספיק טובים והבועה שלהם תתפוצץ בעוד שבועיים מול הקולטס ! ממש כמו TB ו הג'ינטס.

הלו, הלו, לא לערב את ה-GIANTS

אל תזלזל בהם. למרות שבתוך תוכי אני די חושב כמוך. אומנם הם עם 2-6 מרשים, אבל לוח המשחקים שלהם היה מעבר לסביר. יש להם עוד משחקים קשים ואז נראה אם הם באמת טובים. אחרי מיניסוטה יש להם את פילי שעדיין לדעתי הם האיום הכי גדול ואז משחק חוץ לא פשוט בסיאטל.

zipfer

New member
יש משהוא בדבריך

לדעתי כשמסתכלים על זה הם באמת עוד לא ממש הוכיחו את עצמם... אני חושב שרק ב playoffs הם יוכיחו את עצמם אם הם בכלל יגיעו..

צודק...

לדעתי הם יכולים ליפול רק בפלייאוף. או מקסימום איזה הפסד פיצי ויאללה ממשיכים עם רצף חדש.

geviaz

New member
רגע של היסטוריה

**אני מקווה שאני לא מנחס שום דבר לפני כמה עונות (אולי 2) KC היו בלתי מנוצחים (10-0) וסינסי היו ללא ניצחון (0-10) ואז צ'אד ג'ונסון יצא בהצהרה- סינסי תנצח! וכמו שזה תמיד קורה (אףפעם לא שמעתי מקרה אחר) סינסי באמת ניצחו. בקיצור, ככל שאינדי מנצחים כך יותר רוצים שהם יפסידו וכשזה יקרה החגיגה תגמר וכל אוהדי מיאמי יחזרו לנשום לרווחה. בינתיים הכל יכול לקרות וזה בדיוק הסיבה שבגללה פוטבול הוא המשחק הכי טוב בעולם!

למעלה