אינדיאנה פייסרס

88nothing

Active member
אינדיאנה פייסרס

יש למישהו דעה על אינדיאנה?? למה הקבוצהלאא מצליחה כשיש לה שחקן כמו גרנג'ר,ורכז טוב כמו פורד?? איך יכול להיות שלקבוצה אחת יש 2 סנטרים כמו פוסטר(יעיל רק בריבאונד ויודע לנשוך) ונסטרוסיץ(לא שחקן!!) אשמח לתגובות!

דעתי

אינדיאנה פשוט לא מספיק טובים נכון לרגע זה במזרח המשתפר TJ פורד הוא רכז טוב (אבל לא מעולה ולא פרנצייז פלייר) עם נטייה לפציעות. גרנ:גר שוטר נהדר וגם שומר לא רע בכלל אבל השיטה ההתקפית של אובריאן מקפיצה לו את הממוצעים בצורה מרשימה (פשוט אידאלית עבורו) והעובדה שהכח ההתקפי העיקרי השני (דאנליבי JR ) לא שיחק עד לפני שבוע הסנטר הפותח של הפייסרס כרגע הוא רוי היברט - לדעתי אחלה שחקן שעוד יתפתח לסנטר סולדי ביותר .אני בספק אם הוא מתאים לשיטה של אינדי (הוא כבד מאוד ומתאים למשחק עומד לעומת הריצה הרגילה) החוזה של טינסלי הדפוק והמיובש גם תוקע אותם קצת . לדעתי הם עוד מסוגלים (בהנחה שהבריאות לא תשחק תפקיד) להיאבק על המקום השמיני (הקהל משווע למשחקי פוסט סיזן) אבל העתיד אמור להיות ורוד.

rapgamer4ever

New member
מצב המשכורות באינדי מהגרועים בליגה

הם יוציאו על מרפי, טינזלי ופוסטר ב-3 השנים הקרובות 73 מליון דולר. אני ממש לא רואה שם עתיד.

88nothing

Active member
אז בעצם מה שאתם אומרים זה...

שהטרייד עם גולדן סטייט הרס להם את החיים! למה טינסלי לא משחק(מכיר את בעית הפציעות שלו)... כמה כבד משכורת וקבל פוסטר העתיק? יש טרידים באופק?? כי פורד וגרנג'ר 2 גארדים טובים לחלוטין! היברט(קצת מכיר אותו) הוא עוגן לא רע בכלל! ומרפי ודאנליבי הם גם לא שחקנים כלכך גרועים!

rapgamer4ever

New member
במידה מסוימת כן

אינדיאנה אכן נדפקו מאותו טרייד. אינדי לא קבוצה רעה, היא יותר טוב מהרבה קבוצות היום. מצד שני אני לא רואה לאן הם ממשיכים להתפתח. היום הם קבוצה של 30 נצחונות ועוד שנתיים אולי 38 נצחונות, אבל לא ככה נראות ציפיות מכובדות. אגב, בירד ביצע כמה מהלכים ששיפרו את מצב המשכורות באינדיאנה, בראשם כמובן הטרייד המצוין של ג'רמיין והחוזה העצום שלו בתמורה לראשו (חוזה נגמר) ופורד (אחלה שחקן כמו שאמרת).

88nothing

Active member
אני יודע שראשו קיבל חוזה של 60 מיל בסאן אנטו

ל5 שנים ועכשיו הוא מסיים אז מתפנה להם 17מיל בתקרת שכר(נדמה לי שככה זה שנה אחרונה של חוזה), וחוצמזה מה עוד נגמר להם ומתי? פשוט לפי מה שאני מבין כדי לשחק משחק מהיר(פורד וגרנג'ר לא מספיק פיסים למשחק על חצי מגרש),צריך גבוהים מהירים ואתלטים מה שלאינדיאנה ממש אין(אלה אם מרפי שתה רדבול) אז נדמה לי שהם פשוט נופלים בין הרצון לרוץ ליכולת\חוסר יכולת לשחק לאט

מצב המשכורות לא כזה רע

ואני מאמין שהם ימצאו טרייד אכיל על טינסלי מתישהו יתרה מזו ,העתיד הורוד קשור לשיפור המתמשך וההדרגתי של גרנגיר והצבתו כשחקן פרנצייז ושני הרוקיז הכי מבטיחים לטעמי מחוץ לטופ 3 בדמות ראש והיברט .

rapgamer4ever

New member
למה? הוא רע מאוד

אולי הכי רע בליגה אחרי וושינגטון והניקס. כל הקבוצות שמשלמות יותר מאינדיאנה כרגע הן או קבוצות חזקות או קבוצות עם המון מקום מתחת לתקרה ב-2010. אינדיאנה ווושינגטון הן היחידות שלא משתייכות לחבורה הזאת. הבסיס שלהם לעתיד הוא בסדר אבל גם לא מבטיח במיוחד. גריינג'ר הוא אולסטאר לגיטימי כזה אבל לא יהיה פרנצ'ייז פלייר מצליח לעולם (אין לו הרבה ותק אבל הוא כמעט בן 26) וחוץ ממנו אין עוד בשורות גדולות בקבוצה. הרבה שחקנים משלימים טובים כמו פורד, דאנליבי ואולי היברט בעתיד, אבל ככה לא מגיעים רחוק. החוזים של מרפי, טינזלי ופוסטר עדיין תקועים בגרון ל-3 שנים הקרובות ומוחקים סיכוי של אינדיאנה להחתים שחקן חופשי גדול.

88nothing

Active member
רע אבל...

נסטרוביץ מסיים חוזה גדול! מרפי ופוסטר הם שחקנים לא רעים בכל זאת! וטינסלי הרבה יותק טוב ממש שחושבים(כשהוא בריא) + לארי בירד יכול להיות שיש להם עוד קצת עתיד! מקסימום שיעשו דראפט טוב!

rapgamer4ever

New member
דראפט הוא באמת התקווה

גריינג'ר נלקח יחסית במקום נמוך וגם היברט נראה כמו בחירה טובה, כך שאוהדי אינדיאנה צריכים לבנות על הדראפט. אגב, מרפי שחקן די רע ופוסטר שחקן ממש רע. במיוחד כשאתה משלם לשניהם יחד משכורת ששווה למשכורת מקסימום. טינזלי כבר רגל וחצי מחוץ לקבוצה לפי מה שהבנתי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתם מדברים על חוזים ולא מזכירים דבר חשוב

לגריינג'ר נגמר החוזה בסוף העונה הבאה וכמו שזה נראה כרגע, אפ אינדי ירצו להשאיר אותם אצלם הם יצטרכו להכניס את היד עמוק לכיס. בשביל לעשות את זה אם צריכים למצוא דרך להיפטר מהחוזה של טינדסלי. החוזה של ראשו מסתיים בסוף העונה הנוכחית ויפנה להם המון כסף בתקרת השכר אבל זה עדיין לא מספיק כדי להחתים את "דור העתיד" כלומר את גריינג'ר ואת היברט.

rapgamer4ever

New member
לפי מיטב ידיעתי כבר סוכם ביניהם הארכת חוזה

להיברט לא צריך לדאוג, יקרו עוד הרבה דברים עד שתתקבל ההחלטה אם להחתים אותו ובאיזה סכום. ולגבי גריינג'ר כמו שאמרתי זה די סגור. מס המותרות שיצטרכו לשלם, אם בכלל, לא יהיה גבוה.

bostonForever

New member
בעיקר בעיית פציעות

פורד פצוע סדרתי, טינסלי מושעה והקבוצה נשארת יותר מדי בלי רכז ראוי (ויסלחו לי ג'רט ג'ק וטראויס דיינר). קבוצות שמשחקות על ריצה צריכות מישהו שינהל את המשחק (אפשר לראות את זה בגולדן סטייט של העונה לעומת עונה שעברה). דנליבי פתח את העונה פצוע וחזר רק עכשיו והוא השחקן השני החשוב בהתקפה. הסנטרים של אינדיאנה יעילים בהתקפה ומורידים ריבאונד בצרורות. הבעיה העיקרית לדעתי היא הגנה עלובה. דנליבי לא שומר גדול וגם לא טרוי מרפי. אין חוסם משמעותי מתחת לסלים. לדעתי יש בקבוצה חומר להאבק על כניסה לפלייאוף אבל אני לא רואה אותם מצליחים. מילווקי יהיו שם הרבה לפניהם וגם שיקגו אם המאמן העלוב שלהם יפסיק בניסויים שלו ויארגן רוטציה נורמלית.

Oxycodone

New member
עם הסגל הנוכחי הם אמורים להגיע יותר רחוק

לפחות מקום 8 במזרח ! הבעיה היא שחוץ מגריינגר ודאניבלי שרק חזק בקושי יש התקפה...חוץ מזה הם נראה לי הקבוצה שמפסידה הכי הרבה משחקים צמודים בליגה..וגם משחקים שהם הובילו בהם כבר..היום יש משחק שלהם מול דטרויט , לא יודע את מי לעודד..אני ממש רוצה שאינדי יתנו פייט ו יכנסו לפלייאוף מהמקום השמיני.

למעלה