אינדיאנה לאן?

BeniTaz

New member
אינדיאנה לאן?

חוץ מזה שאני אוהד שלה, לדעתי אחת הקבוצות המסקרנות בליגה מבחינת פוטנציאל. אין לי ספק שבין המקום שהיא נמצאת בו היום לבין המקום שהיא צריכה להיות בו יש פער גדול מהמצופה. אישית לא הופתעתי מהפרידה של ווגל מכיוון שהקבוצה לא התחברה היטב העונה. סבלה לא מעט ממיני משברים ולא מעט דברים השתבשו בדרך.

אז קודם כל אינדיאנה חייבת רכז. הליגה הזאת מלאה רכזים ואין צורך לעשות ויתור על ג'ורג' היל המנהיג המקומי של הקבוצה. היל שומר נפלא, ידיים ארוכות, כבר שמר בעבר על שחקנים גבוהים יותר ויש לו אחלה ידית מהפינות. הוא יכול לשחק בעמדה 2, העמדה שמתאימה לו באמת.

מונטה אליס לא באמת רכז, אף פעם לא היה והשנה הוא היה הרכז של אינדי יותר מאשר ג'ורג' היל. לא עובד. החוזה של אליס כבד מידי, הוא לא סיפק את הסחורה והוא לא מתאים לקבוצה. אני אמרתי את זה אחרי כמה משחקים ושום דבר לא השתנה. חייבים למצוא לו טרייד.

קשה לי להאמין שטרייד על אליס יביא רכז ברמה, מבחינת רכזים חופשיים יש את רונדו ומייק קונלי. אחריהם נוריס קול ואולי אפילו דלאבדובה (תחשבו על שילוב עם בלאט..) הייתי עושה מאמץ ונלחם על אחד מהם.

יאן מהינמי מסיים חוזה והוא נתן עונה טובה מאוד. אינדיאנה צריכה להחליט אם היא מעבירה את טרנר לעמדה הטבעית שלו - סנטר, או ממשיכה איתו בעמדה 4 יחד עם מהינמי.
לדעתי תהיינה למהינמי הצעות ולא נראה לי שהחתמה לשנה-שנתיים ריאלית מבחינתו אלא לטווח ארוך וזה לא מסתדר לאינדיאנה לרחוק. אין ספק שהוא עשה עבודה טובה העונה ואני הייתי מהמר עליו.

בכל אופן אם כבר טרנר, הוא צריך להיות פרויקט מאוד גדול של הקבוצה בקיץ. עבודה על סגירה וריבאונד הגנה, עבודה על משחק הפוסט, מיקומים ולעלות במאסת שריר. הוא מוכשר מאוד אבל צעיר ולא מלוטש.

ג'ורדן היל גם מסיים חוזה. לא נוצל בפליאוף בכלל. לדעתי יקבל הצעות טובות בקיץ והסיכוי שימשיך נמוך. גם סולומון היל מסיים חוזה, בסדרה עם טורונטו הוא קנה לעצמו חוזה שווה במיוחד. ראינו מה הוא שווה.

עוד שחקנים: סי ג'יי מיילס שפתח את העונה מדהים לא התאושש מכל הפציעות שלו. יש לו חוזה לעוד שנתיים. לדעתי אפשר לסחור בו. אותו דבר לגביי לאבוי אלן, שחקן שלדעתי לא מתאים לליגה בכלל, מביך שהוא נחת לחמישיה של אינדיאנה. רובינסון השלישי חייב לקבל שדרוג בדקות וגם מטיי לאוסון אפשר להיפרד.

ההנהלה צריכה לעבוד קשה בקיץ כדי להרכיב סגל משלים חזק לאחר האכזבה בסגל שבנתה בעונה שעברה.

מה אתם הייתם עושים?

rapgamer4ever

New member
מסכים איתך סך הכל

לא אמרת מילה על פול ג'ורג' אבל הוא מעלה רמה בפלייאוף באופן עקבי כך שזו סיבה לאופטימיות בהמשך.
טרנר יהיה שחקן מצוין. יש לו סייז, אתלטיות, טאץ' וגישה נכונה למשחק.
ג'ורג' היל שחקן משלים מצוין שעושה קצת מכל דבר.
&nbsp
מעבר לשלושה האלה אין יותר מדי. הזינוק בתקרת השכר יקשה עליכם להשאיר את יאן מהינמי, שצפוי לקבל חוזה מטורף מקבוצה שתהמר עליו. הייתי משאיר אותו במידה ויתאפשר ואז עושה עליו טרייד בהמשך אבל כנראה שלא יתאפשר.
החוזה של מונטה לא הכי כבד, 33 מליון ל-3 שנים זה בכלל לא הרבה תחת התקרה החדשה. יהיו קבוצות שינסו לחזק את הקבוצה בקיץ ויצאו בידיים ריקות, יכול להיות שאפשר להעביר את מונטה בטרייד לאחת הקבוצות הללו. הבעיה שכנראה לא תקבלו תמורתו יותר מדי.
אפשר לתת למונטה את המושכות של החמישייה השנייה. שיעלה מהספסל ויתן נקודות.
&nbsp
בקיץ תנסו לרדוף אחרי השחקנים שכולם ירדפו אחריהם: קונלי, באטום, אולי לואל דנג או מרווין וויליאמס כסטרץ' 4. חסר לכם רכז וסטאר קוואליטי אבל השמות הכי גדולים כנראה לא רלוונטיים עבורכם. הייתי גם מנסה להחתים את הורפורד למרות שהוא לא מושלם לצד טרנר.
&nbsp
השינוי הכי מעניין יהיה כנראה בעמדת המאמן. יהיה לו אתגר די רציני לבנות התקפה זורמת בקבוצה שאין לה רכז טבעי או עודף כישרון.
&nbsp
&nbsp

picki23

New member
מה אני הייתי עושה:

מאמן: אטורה מסינה
סגל קיים: טרנר, ג'ורג' היל, סלמון היל, פול ג'ורג', רובינסון
, מונטה אליס
רשימת קניות:
האריסון בארנס
מייקל קונלי
די ג'יי אוגוסטין
לאנס סטיבנסון ( אם ממפיס לא תממש)
מיילס פלאמלי
ברנדון באס

טריידים: סי ג'יי מיילס.

מונטה אליס צריך לבוא מהספסל, הוא בשלב הזה של הקריירה No disrespect . טרנר צריך לשחק סנטר לדעתי.

BeniTaz

New member
רשימת קניות גדולה במיוחד

בארנס יקבל מקסימום איפשהו (אלא אם כן יתפשר כמו גרין ויישאר באוקלנד), אני לא חושב שהוא עשה מספיק כדי לקבל אז אני מקווה שאינדי לא תיקח אותו. הוא גם לא בסדר עדיפות ראשון. העמדה הטבעית שלו היא SF ולא נראה לי מה שעובד איתו בגולדן סטייט בהרכב נמוך יעבוד באינדיאנה.
&nbsp
אוגוסטין נכשל באינדיאנה, לא מאמין שיחזור לאיפה שנכשל.
&nbsp
סטיבנסון.. אחד האהובים עליי. היה לי חלום שיחזור השנה. הבעיה שאיתו זה הכל או כלום. או שאתה בונה סביבו (פחות או יותר התפקיד שהיה לו באינדי) או שהוא לא קיים. בשלב הזה, ההימור לא משתלם. במיוחד שאינדיאנה עמוסה בעמדות שלו.
&nbsp
פלאמלי.. השאלה כמה הוא שווה. אני רואה שאתה בעד להחזיר את הסגל של לפני שנתיים. רק בלי היברט בבקשה.
&nbsp
באס, זאת אופציה.. תלוי מה יהיה על המדף, אני מקווה שיותר מבאס אבל חייבים להשיג יותר מלאבוי אלן.

Cade Foster

New member
אינדיאנה צריכה קודם כל מאמן

אחר כך נראה לאן. אני חושב שזה נכון להיפרד מווגל. הוא מאמן מצוין והוביל את הקבוצה להישגים אבל יש לי הרגשה שיש לו תקרת זכוכית. אני חושב שהוא הכין את הקבוצה מצוין לסדרה מול טורונטו אבל הגיב גרוע למתרחש וזה פחות או יותר מסכם אותו.
&nbsp
בגדול אני אוהב את הרעיון של מסינה, לקחת איש צוות מסן אנטוניו זו תמיד הבחירה הבטוחה. גם מגיע מארגון הספורט הכי טוב בעולם, גם מתרבות מנצחת וכמובן אני זוכר אותו לטובה מהתקופה בצסק"א. והוא גם גבר שבגברים.
&nbsp
לגבי הרוסטר אני לוקח קצת מכל דבר שרשמתם. מסכים שאליס צריך להוביל את החמישייה השנייה מעמדת הרכז, מסכים שהיל צריך לזוז לעמדה 2 ושרובינסון יקבל יותר דקות כמחליף שלו. אני לא חושב שאינדיאנה צריכה עוד שחקני כנף, להיפך היא צריכה להיפטר מכמה. מסטאקי ומיילס לנסות להוציא איזו בחירת סיבוב ראשון - השני יותר מידי תלוי בקליעה האוטומטית שלו וכשהיא לא שם הוא בעיקר מזיק, והראשון פשוט לא שחקן ששווה את השכר שלו ולא עושה שום דבר ברמה גבוהה.
&nbsp
השאלה הגדולה היא מה עושים עם טרנר. אני חושב שהפוטנציאל שלו גבוה מאוד אבל אני לא חושב שהוא בעמדה 4 מתאים לאינדיאנה. חייבים לנסות להחזיר אותו ל5. אם זה תלוי בי מהינמי נשאר והשניים ביחד מחלקים ביניהם 48 דקות. מה שמשאיר אותנו עם רכז (רונדו/קונלי יספקו אותי מאוד) ו4 שמתאים לסמול בול (להורפורד יש אחלה קליעה, צריך לבדוק מי חוץ ממנו פנוי). אלן יכול להשלים את הסגל - כשחקן עשירי ברוטציה אין לי בעיה איתו.
&nbsp
לסיכום:
PG רונדו/קונלי
SG ג'ורג' היל
SF פול ג'ורג'
PF אל הורפורד(?)
C מהינמי/טרנר
&nbsp
Second unit:
PG מונטה אליס
SG גלן רובינסון III
SF סולומון היל (שימו לב שמועמד לשחקן המשתפר בעונה הבאה. בעונה שעברה סימנתי את מהינמי ולמרות שלא זכה אני חושב שהוא נפל ברדאר שלי ואצל אחרים לא ממש)
PF לאבוי אלן
C מהינמי/טרנר
&nbsp
אם לא נצליח להביא רכז לא הייתי מתפשר על כל מיני נוריס קולים למיניהם, מקדם את אליס לחמישייה ואת ג'ו יאנג לרכז המחליף.

למעלה