אינדיאנה ג'ונס

henney

New member
אינדיאנה ג'ונס

אני לא ממש בטוחה אם זה קשור למקום (אפילו שראיתי מספיק הודעות לא קשורות) אבל זה בטח יעורר את הפורום! לפי מה שקראתי הסרט הרביעי של אינדיאנה ג'ונס כבר נכתב ויצולם השנה. תאריך משוער ליציאה הוא: מאי 2008 )מישהו אמר 19?), סטיבן שפילברג יביים והאריסון פורד יגלם. דבר אחד לא ברור לי, האריסון פורד בן 60 עכשיו, עם כל הכבוד הוא לא קצת מבוגר לשחק את אינדי!? אני לא מאמינה שאינדי יהיה בן 60 בסרט הזה. ואם הוא באמת לא יהיה, יזדקקו להרבה מייק אפ!

Y. Welis

New member
בן 64 למעשה

בקיץ הקרוב - 65. ראיתי לאחרונה את 'פיירוול' שלו מהשנה הקודמת, והוא נראה שם די מחורץ (אם כי עדיין נמרץ ומספיק כשיר לסצינת מכות בסוף). אני מקוה שהוא ינסה גם הפעם להעביר את הגביע הלאה (למישהו שיחליף את ריבר פניקס).

Darth Tomer

New member
קראתי איפשהו

שבסרט כאילו יהיה לו יורש, הבן שלו או משהו. זה היה מזמן ויכול להיות שזה סתם שמועה.

Y. Welis

New member
יש תסריט מוצע לסרט הרביעי

שמסתובב ברשת וניתן לחיפוש. הוא נכתב ע"י אותו תסריטאי של מס' 3 (שגם כתב אגב את התסריט ל'נשק קטלני 2' המשובח). בין השאר הוא כולל ביקור בארץ ישראל של 1947 ליד מקום גילוי המגילות הגנוזות... וכן מוזכר שם יורש, אבל אני מסופק אם זה יהיה הרקע של הסרט החדש (ולו משום שאינדי אמור להיות מבוגר בעשר שנים בלבד מאז מס' 1). התסריט נחמד, אבל לא מדהים במיוחד.

Y. Welis

New member
ואני באמת חושב שזה תקדים - 18 שנה

אחרי הסרט האחרון בסידרה. באותה מידה אפשר היה ללהק את פורד ל'נקמת הפאנטום'...

Gilliana

New member
א. זה באמת לא שייך לכאן

ב. את מוזמנת לקומונת "סטיבן ספילברג" שאותה אני מנהלת על מנת להתעדכן בכל האינפורמציה בנוגע לסרט החדש. ג. מה את רוצה מהאריסון פורד??? בגיל 64 הוא נראה הרבה יותר טוב מכמה וכמה בני 35 שאני מכירה. למה סתם להשמיץ?
ד. זה לא ממש מעורר את הפורום כפי שאת רואה, רק אנטגוניזם.

subatoi

New member
אז הוא יהיה מבוגר, אז מה?

אז יהיה לנו אינדי מבוגר, והריסון פורד המבוגר יתאים לזה יופי. אז מה? כל עוד הסיפור יהיה בסטייל של הקודמים, והוא ישחק כמו בקודמים, לא תהיה לי בעיה לראות את אינדי ככה.

למעלה