אינדיאנה ג'ונס

juggernaut

New member
חח והקשר לפורום הוא.?....

חחח בלי קשר..חח אני חולה על הסרטים! פשוט מדהימים!!!!!!!!1

Lu Tze

New member
אותו שחקן, אותה חברת הפקה,

אותו תסריטאי. וגם אני די מחבב את אינדי.

Padme Amidala

New member
פעם דיברנו על זה, לא?

אני בכל מקרה, צפיתי רק ב-10 הדקות הראשונות. משום מה את השאר אף פעם לא יצא לי לראות... אבל קראתי את הספר של אינדי הצעיר ומעללות הטיטאניק בכיתה ד', זאת הייתה בדיוק התקופה שהסרט היה להיט וכו'... (שקט דין!
)

MajorWinters

New member
תגידו רגע../images/Emo19.gif

אינדי, האם הוא force sensitive? ונעמה, אני אתעלם הפעם, ורק כדי לא להעליב את ליאו, אני זוכר לו את הסרטים הטובים שלו, כי בד"כ הוא שחקן טוב... (מרגיש ריקנות) אבל נעמה, הוא לא קנדי (זהו, עכשיו זה בסדר)

יואב 1980

New member
לא נראה לי

פשוט יש לו הרבה הרבה מזל! הרבה מזל!!! ואם כבר אז אתם חושבים שהאן הוא force sensitive?

Another Girl

New member
הריסון ../images/Emo99.gif

לדעתי תמיד היה קשר בין אינדי ולסטאר וורס (נכון-הבמאי מפיק שם,והריסון בשניהם,לוקאספילם מנצחת על כולם וכו') וברור שאינדי הוא פורס סנסטיב!
שלא לדבר על זה שב"מקדש הארור" יש מלצר שקוראים לו "האן" ולמעדה "אובי וואן",או משו כזה
כמה פעמים ראיתי את "ריידרס",פשוט אי אפשר לספור...זה מה שקורה כשבמשך 4 שנים יש אובססיה על הריסון
אבל הוא בהחלט הטוב מבין ה-3,למרות ש"מסע הצלב" גם מעולה.

Darth Tomer

New member
כן...בערך

ראיתי את כל הסרטים פעם אחת, או שאחד מהם פעמיים... בכל מקרה אני לא זוכר זה היה מזמן :)

funkey monkey

New member
Fortune and Glory!

הטרילוגיה השניה האהובה עליי! (אחרי הדאול-טרילוגיה של SW) פשוט סרטים ענקים. ב"אידיאנה ג'ונס והמקדש הארור" לבאר קוראים "אובי-ואן" :< יש הרבה איסטר אגס בין השנים.

למעלה