אינדונזיה

מישמש1

New member
אינדונזיה

מישהו יודע מה הפרוצדורה לכניסה? צריך ויזה עם דרכון ישראלי? זה בכלל אפשרי להוציא כזה דבר? בדקתי באתר שלהם וזה לא כל כך ברור, צריך להגיש איזו שהיא בקשה ואז מקבלים אישור כללי שאיתו מגיעים לאינדונזיה ושם הם מחליטים על המקום. ממש לא ברור. יש למישהו נסיון?

Yo-man

New member
אין תשובה חד משמעית

מי שכן יכול לענות לך אלה דוקא חברות הטיולים המאורגנים המוציאות קבוצות לאינדונזיה. ב-96 הייתי 28 יום כתרמילאי לבד, ואת הויזה השגתי דרך חברת "נתור". גם אז זה לא היה ממש חופשי, אלא שוק אפור שכזה שלקבוצות ואנשי עסקים נותנים אישורים ולמטיילים סתם לא. מאז המדיניות של אינדונזיה השתנתה הלוך וחזור כמה פעמים, ואין לי מושג מה הם אומרים היום. אם תקבל את הויזה תחזור לכאן ואני אוכל לעזור לך בתכנון הטיול.

מישמש1

New member
תודה על התשובה

אם הנסיעה תתממש אני לא אסע עם קבוצה מישראל כך שאני לא יכולה להעזר בטיולים המאורגנים אלא מבריטניה שם אני גרה. אם למישהו יש עוד מידע אני אשמח לשמוע!

Yo-man

New member
צודקת. לא הייתי ברור מספיק

הכוונה לא הייתה ליסוע בקבוצה, אלא שבחברות האלה אפשר היה להוציא ויזה ולהיכנס לבד. זה מה שאני עשיתי לפני 7 שנים, אבל מאז השתנו הדברים בארצינו וביחס מדינות האיסלם אלינו... כדאי לפנות אליהם (נתור או החברה הגיאוגרפית) לקבל מידע עדכני. הרעיון הוא להירשם דרכם ולטוס לבד. בכל מקרה עם דרכון ישראלי רק בארץ יתייחסו אליך. אני ניסיתי בסידני (אוסטרליה) לקבל ויזה לטיסה חזרה, שעברה דרך באלי וג'קרטה לסינגפור, ופשוט אמרו לי שרק מישראל אני יכול לטפל בנושא. נראה לי שאותו פקיד לא הבין שאין בישראל קונסוליה, אבל זה לא משנה את העובדה שלא יכולתי לקבל שירות כאדם פרטי.

sela v

New member
ניסית להתקשר לשגרירות של

אינדונזיה בלונדון, ולשאול אותם האם אפשר לקבל ויזה עם דרכון ישראלי? זה הדבר הראשון שהייתי עושה, אח"כ אם זה בלתי אפשרי. תנסי את הרעיון של לפנות בארץ לסוכנות שמארגנת טיולים, ואולי הם יוכלו לארגן לך ויזה, אפילו שאת לא נמצאת בארץ. דרך אגב שיחת טלפון מאנגליה לארץ יותר זולה משיחה מקומית בארץ, ככה שלא צריכה להיות בעיה להתקשר לארץ.

מישמש1

New member
תודה!

אני אתקשר לשגרירות האינדונזית בלונדון ונראה מה הם אומרים. אבל אולי בינתיים יקרה נס פסח ואני אקבל את האזרחות הבריטית במהרה ולא תהיה לי בעית ויזה בכלל. תודה לכם

sela v

New member
../images/Emo50.gif

ותספרי לנו אחרי שתנסי אם הצלחת לקבל ויזה. לגבי דרכון בריטי אני מכיר מישהו שנסע למלזיה עם דרכון בריטי, למרות שהנפיקו לו את הדרכון בשגרירות בת"א. דרך אגב תזכרי שאם נולדת בישראל יהיה רשום בדרכון את עיר הולדתך, ואם זה ת"א זה די מסגיר שאת במקור מישראל.

מישמש1

New member
../images/Emo3.gifמזל שנולדתי באילת!

מבטיחה לעדכן כשיהיה לי מידע!

למעלה