אינג'קטור לקסבו 250

avihco

New member
אינג'קטור לקסבו 250

המנוע נכבה בקפיצות, וטיפל'ה בעיות בהתנעה אז הלכתי למוסך - האינג'קטור של הדלק מקולקל. המוסכניק אמר שזה עולה בסביבות 600 שח', אמרתי לו שירגע תכף ומיד, יעמוד בפינה ויחשוב על מה שהוא עשה. בכל מקרה, מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה חלק? ואולי גם צמיגים ? ואיפה כדאי לתקן בירושלים? תודה מראש.
 

פרארי1

New member
בירושלים אתה יכול לפנות לרמזור

או לרק אופנועים, שניהם מורשים של עופר אבניר ומכירים את ה-XEVO. בטוח שמדובר במזרק ולא במשאבת הדלק הידועה בנטייה להתקלקל?
 
חשבתי שנפתרה הבעיה במשאבה בדגמים האחרונים

נראה שההוזלה הביאה גם בשורה טובה אחת בתחום איכות הכלי... אני הרגשתי בכלי לפני כחודש את הסמפטומים הבאים: 1. נכבה ברמזורים לפעמים. 2. קשיים בהתנעה 3. משחק עם הזרקת הדלק באופן שונה ממידת פתיחת המצערת (מפחיד ומסוכן!) 4. ונטה מתחילה לפעול מיד עם ההנעה. 5. סרגל תצוגת חום המנוע הראה מדדים לא מציאותיים הייתי משוכנע שיש שתי בעיות, כאשר אחת מהן היא המשאבה. הסתבר שחיישן הטמפרטורה הוא העבריין, וגרם לכל הסימפטומים. המשאבה - טפו טפו טפו, עדיין תקינה.
 

netco

New member
אמממ

גם לי לפני חודש וחצי הלך האינג'קטור באמצע נסיעה (בערך). עלות של 680 שקל כולל עבודה אצל מוסכניק מוכר וידוע, בראשון. לוידע אם זה מחיר הוגן (נשמע לי מעט מוגזם), אבל הוא היה אדיב ושירותי מאוד, אז זרמתי עם המחיר. אבל זה היה די מבאס. אחרי זה הרגשתי כמה פעמים השתנקויות של המנוע ב 7000 סל"ד בערך, שהיו מתרחשות כמעט קבוע כשלא הייתי מתדלק בתחנות הקבועות שלי (אחת ליד העבודה, אחת ליד הבית). לא ברור למה, לא ממש קרה לאחרונה. בקיצור גם לי עלה אותו מחיר בערך, אז ייתכן שה המחיר בגדול של האינג'קטור. (ואולי לא, תכל'ס מה אני מבין...)
 

nirav

New member
הרבה תקלות יחסית לאקסבו

אני רכשתי את שלי יד 2 , עם 3000 קמ בן שמונה חודשים..מקווה שימשיך לעבוד רגוע:)
 
למעלה