אין....

אין....

אין מילים. אין שינה. אין דמעות. אין הקלה. אין אויר. אין לב. יש רע. יש אבן במקום הלב. יש כאב. יש שינאה. יש רצון ל... יש לבד. יש לילה שחור ואפל. יש פחד. אין חיבוק.

יש חיבוק ממני, וכל כך הרבה דמעות

אם את רוצה, אתרום לך, אני פשוט לא מאמינה שניבי רוצה לעזוב, זה קשה, זה כואב. ומסכימה לכל מילה ומילה שכתבת, גם לי יש רצון ל...,יש לבד, ופשוט כל כל כל מה שכתבת כל כך אמיתי ונכון גם לגבי, שאי אפשר יותר. אבל כן, יש לך חיבוק ענקי ומחמם ממני, מקווה שהוא יעזור. וחוץ מזה שולחת לך נשיקה, את תפסת אותה. מנסה להיות אופטימית חמודה שלי, זה כל כך קשה עכשיו שזה פשוט לא יתואר. תכתבי לי נשמה שלי, לא יכולה להיות יותר לבדי ופוחדת להשאר לבד. כשאני לבד, קורים לי דברים רעים. ולא רוצה שיקרו, כי אני מצטערת עליהם אחר כך. מחקה לשמוע ממל יקרה, ספרי קצת יותר בפירוט, אם את רוצה ואם זה בכלל אפשרי, גם לך מגיע לבכות, לשחרר את החרא שבפנים(מצטערת על המילים ומגעילות, אבל מה אני יכולה לעשות, ככה בא לי להתבטא עכשיו) אם אסור, כי זה נוגד את חוקי הפורום, אפסיק אבל אין מה לעשות שגם לפעמים מרגישים דוחה.

t@gel

New member
.......

יש שתיקה מתהפכים שוב במיטה הדמעות הן בפנים הלילות תמיד יותר קשים יש נשימה איטית יש נשמה עייפה אין שלווה אין בלב מנוחה אין תקוה אין אהבה אין רצון יותר... אין עוד ביחד אין אור שיאיר אין צליל של שקט להכל אני מסכימה רק לא לדבר אחד יש חיבוק... ויש מי שייחבק מי יחזיק אותך תמיד יעטוף ויגונן יש מי שאוהב ואני כאן... גם בשביל לחבק כל כך אוהבת אותך... לא תביני עד כמה.... חזרתי...ואני כאן מחבקת

תגל, חזרת אלינו סוף סוף

אנא תגל, לא נעים לי לקבל אותך בברכה כל כך עצובה הפלאפון של מאיה סגור עכשיו, וגם של ניבי וער``ן עכשיו לא עובדת מרגישה אני עכשיו כל כך אבודה, ובוכיה אנא, עזרי לי, אני חייבת לדבר עם מישהוווווווווווו וכולם נעלמו לי ומשארתי לבדי בוכה........................................................................................................................................

למעלה