אין

ש חף

New member
אין

לי מושג מה אני עומדת לכתוב בהודעה הזאת. סתם,עוד שלוש שעות יש לי בגרות באזרחות,אבל אני פה. יום ראשון,אני לא אוהבת את יום ראשון -הוא מעיק כזה... חם רצח,עושה חשק לים. וואי,עכשיו שמתי לב שאין לי פואנטה ואני סתם מקשקשת ויכלתי להמשיך עוד הרבה אבל אני חוסכת מהאנשים היקרים בפורום. אז מה?!?!?!? אז פעם אחת כתבתי הודעה חסרת משמעות-סתם כי בא לי! שיהיה לכם יום מאושר!!!!!!! שחף.

דידית

New member
אני אוהבת כאלה הודעות!

לא תמיד חיבים לכתוב משהו עם תוכן! לא תמיד חיבים להתעמק ולהתפלסף, אנחנו כאלה שגם מקשקשים לפעמים אז למה שזה יעדר מהפורום? אפרופו יום ראשון- שונאת אותו! אחרי הסוף שבוע קשה להתרגל לשגרה. דידית <אהבה את "סתם כי בא לי">

גל נעים

New member
בגרויות?,בחום הזה?,לפחות יש מזגן ?

שיהיה באמת בהצלוחה. (אותי לבגרות במחשבים המורה שלי התקשר לאמא שלי הביתה,בזמן שאני יושן שנת חורף וצעק עליה "איפה גל?,יש לו בגרות היום!!!", אמא שלי העירה אותי,וכמו מטורף הגעתי לבית ספר עם קורי עכביש בעניים מהשינה,לפחות הוצאתי בבגרות הזו 89!) יאללה-באמת שתצליחי.

uri80

New member
בהצלחה !!!

גם לי אין ממש מה לכתוב אז לא נורא סוף סוף נגמרה השביתה ושוב יש אינטרנט מהיר הולכות לצאת לי העיניים מלקרוא את כל ההודעות שהפסדתי בכל מקרה שחף -בהצלחה מקווה שיש לכן מזגנים שם

ש חף

New member
זהו,

אפשר כבר לנשום לרווחה.... (ונשארו לי רק עוד שלוש בגרויות) היה טוב,וטוב שהיה... גם קיבלתי תאריך גיוס (סוף סוף) וכבר אבא הזמין לי כרטיס לחו"ל... יש לי המוןןןןןןןןן זמן להיות איתכם... אל דאגה

איך היה?

הבן שלי חזר מהבחינה ואמר שהיה קל. אגב, תנאית, למה אזרחות זה איחס? לדעתי זה הרבה יותר קשור לחיים שלנו מאשר כל מיני מקצועות אחרים.

נעים גל

New member
אני חושב שאתה צודק,

בתור אזרח במדינת ישראל ובכלל בעולם מתוקן שרוצה לקדם את עצמו,חייבים האזרחים להבין את שיטת המשטר,זכויות וחובות שיש לנו בעבור העובדה שיש לנו מדינה. נ.ב-הפשר של השם "נעים גל" זה בגלל שאני מתחכם קצת עם "הרודן מנטעים" שחסם אותי...עד הפעם הבאה. <תמיד גל טען שהאמת הכי כואבת בעולם,מה לעשות..>

anat80

New member
ככה?

אבא כבר הזמין לי כרטיס לחו"ל?? אוי, החיים הטובים... אז איך היה באמת? אני אישית עשיתי את הבגרות הזאת (ועוד כמה) בזמן הצבא אז לאן את טסה? ואלו בגרויות נשארו לך? ומה תאריך הגיוס שלך??? אולי תתגייסי עם אחותי הפצפונת..

למעלה