אין stargate מחר!!!
C CommandeRiker New member 14/3/03 #4 פאק!!! אין סטארגייט. מצב חירום ! במקום משדרים את האליפות לאתלטיקה קלה או משהו כזה.....
S S I L V E R F O X New member 14/3/03 #5 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא היתי כאן משהוא כמו שנה כשהפורם גסס ואכשיו כשאין סטארגייט יש לי רק דבר אחד לאמור לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא היתי כאן משהוא כמו שנה כשהפורם גסס ואכשיו כשאין סטארגייט יש לי רק דבר אחד לאמור לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
B Bored Guardian New member 14/3/03 #6 תזמון מצוין בשבילי כי מחר בשעה שזה משודר אני לא אהיה בבית ובדיוק בפרק שעבר נגמר לי המלאי של פרקי סטארגייט על המחשב איזה יופי לי
תזמון מצוין בשבילי כי מחר בשעה שזה משודר אני לא אהיה בבית ובדיוק בפרק שעבר נגמר לי המלאי של פרקי סטארגייט על המחשב איזה יופי לי
C Chakotay New member 14/3/03 #8 גם אני חושב ש פארסקייפ הרבה הרבה יותר טובה מסטארגייט אבל התחלתי לראות סטארגייט והיא סדרה ממש טובה אז אל תלכלך.
גם אני חושב ש פארסקייפ הרבה הרבה יותר טובה מסטארגייט אבל התחלתי לראות סטארגייט והיא סדרה ממש טובה אז אל תלכלך.