אין
קופץ

אין ../images/Emo32.gif קופץ

ואני מנהלת אז מותר לי. רעות טסה לארה"ב ובא לי למות. צ'אט תנחומים יוצא לדרך

noosh

New member
היא טוענת שלא

אבל אני מבטיחה לך שהיא תכנס כל יום לפורום כדי לראות כמה מתגעגעים אליה פה. (ולקרוא את המסרים שלי בדרך |MILK|)

אז אני יכולה להיו רגועה?

"רעותתתתתתתתתת אני מתגעגעת אלייךךךךךךך" "רק אתתתתת אוהבתתת אותייייייייייייי"

FooK MI

New member
No one's flooding the forum ../images/Emo10.gif

Guess it's clear Reut's gone
אני אולי פריק מסריח אבל היהודים הופיעו פאקינג שלוש שעות מלאות והיה כיף ממש
למרות שכל הזמן השוויתי לטורי
.

noosh

New member
למה למה למה

אני מורידה את האוזניות ושומעת שמישהו בחדר שם טורי ברקע :|:|::|:|| ואז הם צחקו עליי שנלחצתי. אני שונאת אנשים שלא מבינים שמוזיקה יכולה באמת להשפיע. (עזבו את זה עכשיו יש פה טוטאל אקליפס בפול ווליום, כי אמרתי שיש לה קאבר טוב לזה).

behappy

New member
וואי זה כזה שיר../images/Emo7.gif

[יערררר/אריק איפה איפה את??
איפה חבורת הלו קיטי שלנו? איפה ימי מלון יהלום אשר בטבריה? איך הכל נגמרררר] פעם לפני איזה שנה הייתי במצברוח לשיר הזה וחיפשתי את כ-ל הקאברים שלו ושמעתי מליון פעם את ה-אנד איי ניד יו נאו טונייייייט
הוו, היו ימים...

FooK MI

New member
אני לא מפסיק להאזין לו ../images/Emo10.gif

אפילו שמתי BFP, כי כל דבר אחר הייתי עוצר ומחליף בטוטאל אקליפס ;[ ובדיוק היה לי שיעור ותמיד המורה שלי שם את 'מנהרת הזמן' ונורא רציתי שיהיה טוטאל אקליפס ואמות, אבל לא היה. לעומת זאת, השמיעו את תמונה אימפרסיוניסטית של ערנוש ועשיתי "אמג
".

noosh

New member
אני אוהבת את השיר הזה

"הכל לכדי תמונה אמפריוניסטית". יש לו מילים ממש יפות. אני משתדלת לא להיות מזוכיסטית ולחרוש על טוטאל אקליפס, אבל זה לא מפריע לו להתנגן בראש כל הזמן, אז לפעמים אני נכנעת
אבל אני משתדלת שלא. ועכשיו מישהו פה התלונן שיש לי הרבה טורי בתיקיית המוזיקה שלי
. ציטוט: "כבדה לי קצת תיקיית המוזיקה, קצת יותר מידי טורי איימוס (עמוס?) יכול להפיל כל אחד לקרשים." כאילו, אפשר לחשוב שאין לי שם איזה 436456 שירים של הביטלס או משהו כזה. והוא צירף איזה שיר אייטיז. אז אמרתי לו שאני אביא לו אלבום אייטיז של טורי, אם אייטיז זה מה שעושה לו את זה. ואז נשמע אותו שר "בייבי איט ברנס, בייבי איט ברנס, בייבי איט ברננננסססססס טו בי יור פייר און דה סיידדדדדד", והוא לא יוכל להתלונן יותר
.

FooK MI

New member
תינוקי זה שורף תינוקי זה שורף

תינוקי זה שורףףףףף להיות אשך בצדדדדדדדדד יסססססססססס

FooK MI

New member
קרדיט לעננים על התרגום, כמובן ];

אבל אמרתי לכם שאתם צריכים לשמוע את התרגום של יובל ל-Almost Rosey
זה גם אותנטי
(מה זה אותנטי
.)