אין תחרות!!!!!!!!!!!!!! אין תחרןת במשמר העמק!!!!!!!!!!!!!
ג גזר ממין נקבה New member 13/2/03 #2 כן אני יודעת... כתבנו את זה למטה.... איזה ביאוס!!!!!!!!!!!! אוף מעצבן אבל זה רק לטובה כי לא היה לנו זמן להתכונן בגלל כל הגשם הזה!
כן אני יודעת... כתבנו את זה למטה.... איזה ביאוס!!!!!!!!!!!! אוף מעצבן אבל זה רק לטובה כי לא היה לנו זמן להתכונן בגלל כל הגשם הזה!
מ מ ה ק ש ו ר New member 13/2/03 #6 היום בבוקר...................... אמרת לי שיש תחרות. מה פתאום שינית את דעתך??????
ג גזר ממין נקבה New member 13/2/03 #8 שלחו הודעות מההתאחדות ל אימיילים שהתחרות בוטלה וגם דיברו עם נעם ממשמר העמק...
S shaililo New member 13/2/03 #3 דההההה....../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif ביאסו לי ת'חיים עכשיו.....
ג גזר ממין נקבה New member 13/2/03 #10 זה בתל מונד...אני חושבת וכנסי אני נוסעת עם אילן או שהוא איתי איך שהוא ניפגש שם כולם אז נדבר על זה כבר מחר!
זה בתל מונד...אני חושבת וכנסי אני נוסעת עם אילן או שהוא איתי איך שהוא ניפגש שם כולם אז נדבר על זה כבר מחר!
S shaililo New member 13/2/03 #11 אנחנו נוסעים עם פיקולו../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif אני לא בטוח באה...
ג גזר ממין נקבה New member 13/2/03 #13 שיי!! את ח-י-ב-ת לבוא וגם כולכם!!!! אתם חייבים!!! זה יהיה ממש נחמד אם כולנו נהיה שם!!!!
S shaililo New member 13/2/03 #15 בעעעעעעע...../images/Emo3.gif אין לי כוחחחחח... ומבחן במתמטיקה ביום ראשון
א אוסטין המלכה היחידה New member 13/2/03 #18 אני מקווה שאני יבוא לא בטוח.. ו.... אם אני יבוא אז אני אצלם תמונות
S shaililo New member 13/2/03 #12 יש תחרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים! היא נדחתה רק בשבוע!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש תחרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים! היא נדחתה רק בשבוע!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
א אוסטין המלכה היחידה New member 13/2/03 #14 באיזה שעה זה מתחיל?? מישהו יודע?ו.. זה עולה כסף להיכנס לתערוכה?
ט טאורה המלך New member 13/2/03 #19 זה עולה 20 ש"ח ודווקא היתי מוכנה מאוד מאוד מאוד לתחרות באסה... אבל זה נדחה רק בשבוע לא נורא...
ג גזר ממין נקבה New member 13/2/03 #20 אז נפגש שם !?!?!? אני הולכת לשם.... תגידו אני יודעת שזה לא קשור אבל מישהו יודע אם אפשר להביא כלבים פחחחח
אז נפגש שם !?!?!? אני הולכת לשם.... תגידו אני יודעת שזה לא קשור אבל מישהו יודע אם אפשר להביא כלבים פחחחח