אין תגובה

milford

New member
אין תגובה

חיברתי את המחשב הנייד שלי לחשמל - בלי בטריה - הכל עלה בסדר ואז נתקע וגם מקשים והפד לא עובדים. הקשתי על מקש חלונות כדי לנסות לאתחל וזה לא ביצע את הפעולה. החזקתי את מקש POWER כמה שניות ולא זז משהו. שמתי את הבטריה וניתקתי מהחשמל ועדיין נשאר אותו דבר. אני רואה את המסך אבל כלום לא זז פרטי המחשב : hp compaq nc6220 מערכת הפעלה חלונות XP אשמח לקבל תשובה על פתרון הבעיה בתודה מראש

bar666xp

New member
אם גם אחרי שתחזיק את לחצן הON/OFF כ5-10 שניות

המחשב לא כבה הוצא את הסוללה ונתק מהחשמל {זה המוצא האחרון אגב לבצע רק אם כיבוי כפוי לא עבד החזקת ON/OFF ל5-10 שניות}. נסה להפעיל שוב את המחשב לאחר בחצי דקה אם הכל עובד כניראה איזה ג'אנק שהיה בזיכרון המחשב אם לא עובד קשורה צריך לאתר את התקלה נסה להפעיל את המחשב למסך הBIOS שיעבוד כ5-10 דקות ואז בדוק אם הוא שוב קפוא זאת בעיית חומרה אגב אם לא קפא זה עוד לא שולל לגמרי את האפשרות לבעיית חומרה אבל מקטין ומצמצם אותה. אם זה רק בWINDOWS {אם יש לך או רוצה הורד LIVECD של לינוקס ונסה להפעיל לינוקס מהCD} תוכנה/מערכת הפעלה אם קורה גם עם מערכות הפעלה אחרות יתכן כי יש בעיה בזיכרון {RAM} לדוגמה. יש המון אפשרויות למה מחשב יקפא צריך לבודד את הבעיה כמה שיותר עד לרמה שאם לדוגמה הוא עובד בSAFE MODE ולא בNORMAL אז כניראה אחת התוכנות שעולות עם הWINDOWS ו/או דרייבר פגום/לא מתאים... השאלה היא מעוד כללית כמעט כמו יש לי רכב והוא לא מניע, מה לעשות? בדיוק כמו שברכב זה יכול להיות דלק, חשמל ועוד כך גם במחשב זה יכול להיות המון סיבות.

milford

New member
לזה שענה לי

תודה על הנסיון לענות לי אבל לא ממש הבנתי את התשובה. בכל מקרה, גם בלי לקרוא את התשובה עשיתי במקרה מה שכתבת בהתחלה. ראיתי שהמחשב לא נכבה גם כשלחצתי על מקש POWER חמש שניות אז הוצאתי את הבטריה וניתקתי מהחשמל ונתתי למחשב מנוחה כמה דקות ואז חיברתי את המחשב , בלי הבטריה , לחשמל וכעת זה עובד יפה. אין לי מושג מה הייתה הסיבה לקפיאת המחשב בכל מקרה, תודה על הנסיון לעזור למרות שלא ממש הבנתי את כל מה שכתבת אחרי הביוס

bar666xp

New member
כל עוד הבעיה לא חוזרת על עצמה אז לא נורא.

יש לפעמים תופעות מוזרות... ואיך אמר מרפי... אם כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ על מתג/כפתור ההפעלה/כיבוי... אז דווקה ברגע שצריך אותו הוא לא יגיב.

למעלה