אין שרשור שאלות...

אין שרשור שאלות...

אבל אני צריכה עזרה . רעיונות למושמושים לא"ש לילה? לא מצאתי בחיפוש בפורום. תודה

בכריתוש

New member
סטיגלייטים?(אם ככה כותבים ../images/Emo6.gif)

כובעי צמר..? חח סתם אין לי רעיונות חזרתי מבצפר אחרי חודשיים של חופש

יוליפ

New member
ממ..

יש לי רעיון,אבל אני אשמח לדעת גם בני כמה החניכים(אם זה לחניכים) שלך..כי זה משהו יותר לכיתות ד',ה'... טוב זה הולך ככה: זוכרת את הסדרה פוקימון? זוכרת את אש, הגיבור הראשי (גם אם לא,לא נורא..)? אז..את יכולה לעשות משהו עם משחק מילים כזה שקשור לפוקימון,אש(הגיבור הראשי XD) ולא"ש לילה עצמו (נגיד ; לעשות מבריסטול כדורים[ולהפוך אותם למשהו שידמה לפוקדור
]ואז לרשום על זה את מה שהחלטת [אני לא יצירתית בקטע הזה..).. מקווה שלא השפלתי את עצמי למוות |: (ושהבנת משהו ממה שרשמתי) ואם החניכים יותר גדולים מכיתה ה'..אז אין לי רעיונות ..אבל אני בטוחה שיש עוד בפורום שיעזרו לך
את יודעת,עברתי כמה א"שי לילה (ב-רבים XD) ואף פעם לא הסבירו לי מה הפירוש של א"ש..אולי תסבירי לי? D:

דורסבג

New member
אימון שדה:)

את יכולה לעשות להם משו נגיד לחאקי אולי (משו בסגנון- גמאני עברתי א"ש לילה), או שתכיני לכל אחד כזה ערכת השרדות לאש לילה: נגיד תשימי פלסטר, שני גפרורים ועוד איזה משו ויכול להיות נחמד:) ותכתבי כזה: במקרה חירום פתח ...(כמו שבור..)

NaturalCrazy

New member
תודה מקסימים ../images/Emo140.gif

אשמח לעוד רעיונות. הם בנים בכיתה ד'

יוליפ

New member
אני מנסה עוד פעם

את יכולה לעשות להם כרטיסים שהם מחוררים אחרי כל פעולה שהם עשו; נגיד אמרת להם לעשות תרגיל מסוים והם בצעו אותו אז הם מנקבים איפה שרשום בדף.. (זה פחות צ'ופארי כזה..) ואז כשהם מבצעים את כל המשימות והדף כולו מנוקב את יכולה לתת להם נגיד משהו בסגנון של טופי. אני מהאנשים שרק שומעים "אוכל" וישר מתחילים לעשות כל מה שאומרים להם
אז נראה לי שככה תהיה להם מוטיבציה יותר לסיים הכל.. ניסיתי לעזור..מקווה שהצלחתי :)

shiran123123123

New member
מממ אפשר..

לעשות דיסקית של אש לילה כזה ואז לרשום על זה משו יפה ולקשט.. אפשר גם לקנות בקבוקי מים חמים ולקשט- טוב ללילות קרים.. :)

הדריק1

New member
את יכולה לעשות להם:

מספרי ברזל...שזה בעצם שרשרת עם המספר ברזל ופפעמון...כי זה מרעיש...וזה יוצא ממש נחמד והם מתלהבים .. אם את צריכה בכלל רעיונות למושמושים אז יש לי קופסא ענקיתתתתתת ענקית שאין בה מקום אז אם תרצי תפני אליי ואני אתן לךרעיונות...:)

../images/Emo190.gif../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif עזרה - קתימב"ה נ"ס ../images/Emo190.gif../images/Emo23.gif

אני ממש צריכה קבצים/פעולות/מידע קיצר כל דבר שיש לכם על הנושא תודה רבה רבה למתייחסים =]

../images/Emo190.gif../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif עזרה - קתימב"ה נ"ס ../images/Emo190.gif../images/Emo23.gif

אני ממש צריכה קבצים/פעולות/מידע קיצר כל דבר שיש לכם על הנושא תודה רבה רבה למתייחסים =]

יSublime

New member
פעולת בקי נס מתה!!!

שזה קתימה נס בוויברציה קצת אחרת... ככה העבירו לנו את הקתימה נס בקורס-חקר רצח כלשהו של בחורה בשם בקי נס...אני לא ממש זוכר מה זה היה אבל זה הקונספקט הכללי. אני זוכר שהייתה רשימה של חשודים שהראו לנו בווידאו...רואים כל חשוד מדבר מול קבוצה והוא ייצג חלק אחר בקתימה-בהגזמה ובהקצנה מטורפת עד שלבסוף חיברו לנו הכל ביחד עם הבקי נס מתה-קצת מכל דבר יוצר את הדרך הטובה ביותר ללעמוד מול קבוצה. זהו,זה קצת מעורפל ולא ברור מקווה שזה עוזר

למעלה