אין שרשור פרק יומי???

• פותח הנושא 238
  • פורסם בתאריך

faery18

New member
טיילור היא מלכה../images/Emo47.gif

לא איכפת לי איזה ניתוחים היא עשתה זה בכלל לא מעניין אותי אני אוהבת את הדמות שלה בסידרה ומאוד רציתי שהיא תחזור ואני פשוט מאושרת שהיא חוזרת!!

raz the 1

New member
לא נכון

אחרי שהיא מתה היו דווקא פרקים מענינים.. כמו הפרקים בדרום אמריקה עם שילה או לא מזמן עם מורגן.למרות שלא עשתה מי יודע בעיות ולא התפרעה יותר מדי

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif אם בראדלי היה חכם הוא היה יכול לעשות את הסדרה מעניינת גם בלי קשר לטיילור, אבל הוא פשוט לא השתמש נכון בדמויות החדשות שהוא הביא, והוא מיחזר אותם עלילות.. הוא יכל לעשות משו עם אמבר ודיקן, שניהם שחקנים מצויינים ותמיד מעניינים..

Mikel20

New member
כבר ראינו

ותאמין לי שמאז שהיא חזרה, הכל הלך והשתפר...אמנם היא לא עשתה יותר מדי אבל החזרה שלה לסידרה יצרה שוב את הדינמיקה של פעם והחזירה קצת מהאופי הישן והטוב של הסידרה.

arielbbb

New member
../images/Emo186.gifאסביר את עצמי--

מצידי שתחזור...ותצרח בטלפון ובחתונות כל היום.אך שלא תצא נגד ברוק ותחבור עם סטפני נגדה. ושתשאיר את ריד'ג לברוק. ברוק זכתה בו בצדק... היא גידלה את הילדים שלה במשך כמעט כל חייהם. האהבה שלהם לעולם לא תישבר היא רק התחזקה עם השנים. ---אפילו ריד'ג בקרוב יבין שעשה את טעות חייו שהלך לטיילור המשופצת-ויחזור לברוק.. יותר נכון-ינסה לחזור אליה.

faery18

New member
ולדעתי טיילור ורידג' הם הזוג הניצחי

ולא ברוק ורידג'. יש להם עבר משותף מלא באהבה ו-3 ילדים משותפים לעומת אר-ג'י שהוא אחד ועוד בספק אם הוא של רידג'.. חוץ מזה רק התגובה של רידג' היום בפרק כשהוא ראה את טיילור, מחזקת את העובדה שהקשר שלהם מאוד מיוחד וחזק.

238

New member
ממש לא

בס"ד נתחיל בעובדה שטיילור הגיעה לסדרה הרבה אחרי שברוק ורידג' היו לזוג, ונמשיך בעובדה שכל פעם שרידג' בוחר בטיילור על ברוק הסיבה היא לא אהבה נצחית אלא משהו כמו-'אוי,היא שוב בהריון'-ומה נקבל???

למעלה