אין שרשור פרק יומי???

• פותח הנושא 238
  • פורסם בתאריך

238

New member
אין שרשור פרק יומי???

בס"ד טילור חזרה!
אחרי פרק משעמם להפליא בו ניק וברידג'ט מתחתנים(קריאת שירים וסיפורים,שבועות וכל מיני ירקות) רידג' חש בנוכחות שעוקבת אחריו,ואז פתאום כך סתם-טיילור חוזרת. ממש מעניין יהיה לראות איך יסבירו את החזרה שלה.

Shiri from the block

Active member
לאא!!!../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif הנה הסבל שלי מתחיל../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif הימים האחרונים של ברוק שמחה ומאושרת../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

ani88

New member
רידג' מטומטם

מה הוא מסובב את הפורץ כדי לראות את מי הוא תפס? ולמה בדיוק הפורץ נעמד במקום ואפילו לא ניסה לברוח ומה הוא בכלל רוצה מטיילור?!!! שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן: מה קורה עם הקטור וסם? מאז שהם רבו בגלל החזרה של פרסילה, אני לא זוכרת שהראו אי פעם אם הם השלימו או לא? יכול להיות שפיספסתי את האיחוד "המרגש"? הם בכלל התחתנו/ מתכננים להתחתן? מישהו יכול בבקשה לעזות לי סדר בכל העניין הזה?

girlontop

New member
כן ../images/Emo58.gif (אולי גם עתידי)

הקטור וסם נפרדו וזה הפרק האחרון שתראו את סם. סמנתה יצאה מהסדרה (השחקנית חזרה לכל ילדיי) ופרסיליה אמורה להגיע מתישהו בקרוב (בארה"ב) לספר להקטור שסם חזרה לניו יורק או משהו כזה. השמועות האחרונות אומרות שקייטלין גם עפה בקרוב (יש!) אז יכול להיות שגם העזיבה שלה תתורץ במעבר לניו יורק או לקולג'.

ani88

New member
אבל למה

הם היו יחד בחתונה? או שהתכוונת שהפרידה שלהם זה
?

girlontop

New member
נראה לי ../images/Emo58.gif

שהם סתם ישבו יחד או שהם הגיעו יחד בגלל קייטלין. אחרי המריבה מלפני חודש ומשהו (עם פרסיליה והעוגה) לא הראו יותר סצינות משותפות שלהם ואח"כ קייטלין אמרה משהו על זה שסמנתה אולי חוזרת לניו יורק, ומשם הבנתי שהם נפרדו סופית, גם אם לא הראו לנו את זה.

raz the 1

New member
מישהו יכול לספר לי..מה היה היום..

בעיקר בהתחלה עם הפורץ אני הפסדתי היום פרק.

arielbbb

New member
שירי אני איתך!! זה לטובה בגלל שככה

ריד'ג בסוף באמת יבין שברוק היא אהבת חייו. ולא טיילור הבי'ץ המשופצת. אז אומנם יהיו דמעות אבל זה משתלם. זה יחשל את אהבתם כמו תמיד..... ברוקקקקקקקק הכל יהיה בסדר

girlontop

New member
../images/Emo58.gif מעליי! (וגם בהודעה שלי)

עד שטיילור לא תצוץ בלי מסכות ורעלות אנחנו לא יודעים שזאת באמת היא ולכן זה עדיין ספוילר. תתאפקו עוד שבוע+ עם החגיגות/תלישת השיערות.

S c a r l e t t

New member
לא ממש...(נגיד שגם זה ../images/Emo58.gif)

רידג' היה זה שאמר טיילור. והאמ תהיא שראו די בבירור את הפנים שלה אבל בסדר, ניתן לכם ליהנות מהספק... איזה כיף
טילור חזרה
איך חיכיתי ליום הזה, לפרק הזה, לשניה הזאת שנראה אותה, שרידג' יראה שאישתו המתה חזרה. מעכשיו זה רק הולך ונהיה מעניין יותר, אחרי תקופת יובש של כל כך הרבה זמן.

Indiman1

New member
יש!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אחרי כל ההתאפקות במשך החודשים האחרונים, אפשר להגיד בקול רם - טיילור חוזרת !!! לא נראה לי שיש מישהו שלא ידע את זה.. גם לא מתנזרי הספויילרים, אבל עכשיו נראה לי שזה בסדר כבר להגיד שאכן טיילור חוזרת!!! איך היא בדיוק לא מתה, את זה אני לא אגיד כדי לא לקלקל אבל סוף כל סוף הולך להיות מעניין בסדרה כמו שסיגל אמרה. אני מאושר

Mikel20

New member
בטח שכולם ידעו , לפחות פעם ביום

בכל התקופה האחרונה איזה חכמולוג שלא מכיר את חוקי הפורום היה מפרסם הודעה שהכותרת שלה היא "טיילור חוזרת"..קשה היה לפספס את זה!

arielbbb

New member
מה??אני היחיד פה שלא רוצה את טיילור

איך זה יכול להיות??? הגיע הזמן שיעיפו את השחצנית הזאת אחת ולתמיד. נמאס ממנה. כבר שנים שלא ראו אותה,,והיה כל כך פנטסטי חוץ משלושת הפעמים שסבלנו אותה בתור רוח רפאים.--שתישאר ככה. הדבר היחיד הטוב שחזרתה לסידרה הביאה- זו ה-צ-ר-ח-ה!!! היה ענק!!!! איך ברוק עונה לטלפון..ואז-- אהאהההההההההאה

Mikel20

New member
עם או בלי טיילור

השנים האחרונות היו פשוט גרועות!!! פרקים משעממים עד כדי פיהוק, עלילות שמיצו את עצמן כבר ממזמן והחוסר עניין בסידרה הלך והתגבר...כל זה נגמר כאשר טיילור חזרה ואפילו השונאים שלה כאן בפורום מודים בזה! (שלא לדבר על הרייטינג בארה"ב שעולה וקהלים שלמים שחוזרים לצפות בסידרה).

Indiman1

New member
נכון!

הסדרה פשוט כל כך הידרדרה מרגע מותה של טיילור. אין ספק שאלו השנים הגרועות של הסדרה, ועכשיו עם חזרתה שלטיילור הסדרה חוזרת לתחייה. תגידו מה שתגידו, טיילור רק עושה טוב לסדרה !

למעלה