אין שרשור בישיוס?

m i c h m i c h

New member
אין שרשור בישיוס?

כל השבוע חיכיתי להשוויץ! קניתי 4 חזיות+כתפיות ב200 ש"ח. בחנות הקבועה שלי-פמינה חנו תהמפעל.

niya

New member
הנה פתחת אותו../images/Emo140.gif

אחלה בישיוס!!
אני קניתי חולצת סריג ארוכה בזארה (לעונת המעבר/חורף) ב- 40 ש"ח -
לאור שרשור הבישיוסים של שבוע שעבר, במקרה הייתי בקניון ועוד יותר במקרה
עברתי ליד זארה. אז נכנסתי, ובזמן שחיכיתי שחברה שלי תמצא חניה, מצאתי באיזה שולחן עמוס כלמיני את החולצה הזאת (שתתאים לי יופי לבטן שהולכת ומתהווה)

תתחדשי.... איפה יש חנות מפעל...

אני קניתי ים בגדים לילדים לשנה הבאה משילב....יש מבצעים שווים.... לעצמי כלום.... אני 10 ימים אחריי לידה ככה שכרגע לא קונה כלום.... עד שקצת אחזור לעצמי.... אבל יש טבעת ששמתי עליה עין ברזילי - טבעת כסף טהור עם יהלום קטן וחריטה של הנסיך הקטן.... אני בונה עליה... אפשר להיכנס לאתר של רזילי ולראות אותה....

niya

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

אני מקווה שהיתה לידה קלה

יצורה

New member
זה לא ממש נחשב בישיוס

אבל קניתי משקפי שמש ענקיות
. החבר ניסה להניא אותי מהמעשה ע"י שימוש בדימויים כמו "סוניה פרס" או "חלון קדמי של אוטובוס", אבל מכיוון שבהיסטוריה נרשמו מספר מקרים בהם הוא הביע סלידה מבגד ששאר העולם התפעל ממנו, התייעצתי עם כמה חברים וקניתי. אחרי שהרכבתי אותן, החבר אמר "את יודעת, אם אני רק אצליח להתגבר על התמונה של סוניה פרס, אני אודה שהן חמודות". אז למה הן לא בישיוס? בגלל שאני עטלף והעדשות האופטיות עלו ים כסף, זה למה

niya

New member
את עטלף???

את?!?!?! מה עובר עלייך? ומה לעשות, עדשות עולות כסף...

m i c h m i c h

New member
ברחוב תובל 11 רמת גן

זה באיזור של הבורסה, אם את מתכננת ללכת תגידי לי אני אסביר לך איך נכנסים כי זה לא ממש ברור איפה היא.

נראה לי שברביעי אני צריכה להיות באיזור הבורסה

הזמינו אותי לאישהו סקר ולא החלטתי אם יש לי סבלנות אז את מוזמנת להסביר

m i c h m i c h

New member
אז ככה...

זה לא תובל 11 זה תובל 15 לפי מה שמצאתי באינטרנט אבל תכלס זה נמצא בפינה של רחוב תובל עם רחוב החילזון בצד שרחוק מביאליק. יש שם מבנה תעשייתי שלא ממש כתוב עליו כלום, צריך להיכנס לעלות במדרגות קומה ברגל (קצת מפחיד) ואז בצד ימין של המסדרון יש דלת הזזה שכתוב עליה פמינה חנות המפעל. פתוח א-ה עד 17:00, יש שם מגוון עצום של חזיות ומוכרות מאוד נחמדות. אני מבקרת שם קבוע.

m i c h m i c h

New member
יש להם את כל האותיות ...

ולכל אחת יש מישהי ששלחה אותה, זה מקום שעובר מפה לאוזן.

m i c h m i c h

New member
יש שם מלא חניונים

תעשי סיבוב עם האוטו ותשווי מחירים כי הטווח מחירים מאוד שונה. יש כמה מטרים אחרי החנות חניון שעולה כ20 ליום. היום אגב עברתי שם, אז במבנה איפה שנכנסים יש מעלית (אני עולה במדרגות) ומעל המעלית יש שלט "פמינה חנות המפעל קומה א'" או משהו כזה. והבניין הוא אכן תובל 15.

בשיסתי טבעת אירוסין -הבחור קנה בהרבה הרבה

כסף ובגלל שלא אהבתי את הסגנון של הטבעת (יותר מידי יהלומים ליד יותר מידי עדינה),החלפתי ויצא שנשארנו עם זיכוי בה.שטרן של 4000 ש"ח, אז יש איפה להתפרע לקראת החתונה עם טבעת נישואין או תכשיטים לחתונה

למעלה