אין שחור ולבן...

Johnny the Doe

New member
לא דיברתי על פרס אלא על רבין

התייחסתי אל פרס במקרה. מה רבין עשה בנידון? העמיד את ערפאת במקום? לא ממש. דין ביבי כדין רבין, ואני לא מדבר על הסוף הטרגי של רבין.

EverMan

New member
אה ?

מצטער להודיע לך , רבין לא הספיק לנצל את הספק ! משום מה ימני כלשהו החליט שהמבנה גוף הפנימי שלו לא לטעמו והחליט להוסיף לשם כמה כדורים ! כנ"ל פרס.

Johnny the Doe

New member
איזה ספק?

למה אתה מתכוון כשאתה אומר ספק? אם אתה רוצה לומר שהיינו צריך לתת מרווח של זמן כדי לראות אם הטרור ייעלם, אז לא! היינו על ההתחלה לומר: מצטערים, לא לזה התכוונו. חתמנו איתך, ערפאת, על שקט, לא התחזקות הטרור. אתה רוצה לומר לי ששנתיים של שלטון לא הספיקו לרבין להבין בעקבות התחזקות הטרור שאוסלו היה טעות?

EverMan

New member
רבין לא הספיק לבצע

אף תוכנית כנגד הטרור , כי בתקופתו כמעט ולא היו בעיות , ואם כן אז הרשות טיפלה בהן. הבעיה היא שלאחר שנים , כל המחבלים חזרו לרחובות. וזה כבר אחרי עידן רבין.

Pacha

New member
אתה לא נורמלי :)

או שאתה שקרן פתולוגי :) או שאני לא יודע "כמעט ולא היו בעיות" LOL

EverMan

New member
בבקשה , תבין ראיות

שהיה טרור בתקופת רבין ושטרור לא טופל.

Pacha

New member
מה זה עוזר אם הטרור מטופל

אם עדיין יש פיגועים ? אני ארשום לך את הפיגועים מאז שהוא עלה לשלטון (רבין) הוכחות: 1. ערבים ישראלים תקפו מאהל צבאי סמוך לקיבוץ גלעד והרגו שלושה חיילים בגרזנים. 2. מחבל מעזה רצח בדקירת סכין את הלנה ראפ, צעירה בת 15 בבת ים 3. ממשלת ישראל החליטה בעקבות ריבוי מעשי הטרור הפלסטיני לגרש 429 מפעילי החמאס והג´יהאד האיסלמי ללבנון. 4. מחבל מתאבד פוצץ מטען חבלה באוטובוס אגד בחדרה 5 הרוגים ו30 פצועים. 5. החייל נחשון וקסמן נחטף על ידי מחבלי החמאס והחוזק בכפר ליד רמאללה ניסיון לחלץ אותו נכשל והמחבלים ירו בו בתחילת הקרב. 6. מחבל מתאבד פוצץ את עצמו בקו 5, סמוך לכיכר דיזנגוף בתל אביב 22 הרוגים ועשרות פצועים. 7. בשני פיגועי התאבדות בצומת בית ליד נהרגו 21 אנשים רובם חיילי צה"ל. 8. פיגוע כפול באזור כפר דרום גרם למותם של שישה חיילים. 9. פיגוע התאבדות של מחבל באוטובוס ברמת גן שבעה הרוגים ועשרות פצועים. רה"מ יצחק רבין, והרמטכ"ל שהגיעו למקום התקבלו בקריאות בוז 10. פיגוע התאבדות בירושלים של מחבל שפוצץ מטעני נפץ באוטובוס, חמישה הרוגים וכ100! פצועים. מספיק ?? אל תשכח את ההודעה הקודמת שרשום בה כמה עוד פיגועים

EverMan

New member
אמרתי :

ותביא ראיות שהם לא טופלו ! אתה מראה שהיו פיגועים , אתה לא מראה שהם לא טופלו ושהרשות או ממשלת ישראל לא טיפלה בהם !

Pacha

New member
מה זה משנה אם הם טופלו או לא?!?

מה שהממשלה עשתה עכשיו היא לא מטפלת בפיגועים ?? העיקרון זה שהיה פיגועים! אתה לא יכול להגיד שאוסלו הייתה התקופה היפה בחייך כי היא לא! היה פיגועים!

EverMan

New member
החיים שלי היו קשים !

אני נולדתי לתוך מלחמת לבנון. משם המשכחתי למלחמת המפרץ. משם המשכתי לאינתיפאדה. וכאן התקופה הכי יפה שלי : תקופת השקט של אוסלו. ומשם המשכתי לתקופת ביבי , השפל הכלכלי והפיגועים. ומשם המשכתי לאינתיפאדה השניה. אז כן , זאת התקופה הכי טובה שלי. היו פיגועים , לא כמו בתקופת ביבי וברק, ובטח ולא כמו בתקופת שרון !!!

Pacha

New member
"לא כמו בתקופת שרון"

שרון לא הוליד את המצב הזה הוא נכנס אליו אל תכחיש שהאירועים החלו אצל ברק בעצם (אני לא מאשים את ברק בזה אני פשוט מציין עובדה)

EverMan

New member
הוא לא נכנס לזה

הוא יצר את זה. בגללו פרצה האינתיפאדה. זה התחיל אצל ברק בגלל שרון.

EverMan

New member
למעשה הוא כן

בגללו פרצה האינתיפאדה. (הנחיתה בהר הבית).

שטרנבי

New member
ומתי הימין יודה שההתנחלויות הם טעות

קטלנית אפילו יותר מאוסלו. אתה יודע למה השמאל לא צועק לחקור את פשע ההיתנחלויות מכוון שההיתנחלויות הם הכתם השחור ביותר בקרירה הפוליטית של פרס ובחיו הפוליטים של רבין.

Wedwil

New member
ומה היינו עושים

בלי צדק מוחלט ואינסופי שאנחנו ההתגלמות הטהורה שלו בולשיט

Johnny the Doe

New member
בשם עצמי אומר שני דברים

1.לא היינו צריכים להתיישב בשטחים מלכתחילה אלא היינו צריכים לסגת מהם כשידינו היתה על העליונה ונסיגה מהשטחים לא היתה נתפסת באותו זמן כחולשה או התקפלות אלא כהחלטה עצמאית שמקורה בשיקולים בטחוניים. 2. בגלל אותו עיקרון שהדגשתי בסעיף הקודם אסור לנו לסגת עכשיו מההתנחלויות אלא רק כשנגיע למצב בו הנסיגה לא תתפרש כהתקפלות שלנו מול הטרור, וכידוע, מצב כזה יהיה רק כאשר ננצח את הטרור.

.המוסד

New member
לא היינו צריכים לנטוש את יהודה

ושומרון במלחמת העצמאות, אבל זה מה יש, למזלנו באה מלחמת ששת הימים לבחור השני, כן, גם היהודים צודקים לפעמים

למעלה