אין שומר מסך

kimo

New member
אין שומר מסך

מאיזו שהיא סיבה המחשב שלי מתעלם מהעובדה שהוא צריך לאחר זמן מסויים להפעיל את שומר המסך!!! כך שהוא יכול שעות לא לעבוד ושהמסך ידלק ללא שומר או ללא כיבוי אוטומטי. יכול להיות ששיתקתי משהו בטעות ובלחיצת כפתור אהיה שוב בעיניינים? כי בינתיים כל פעם שאני נוטש אותו אני חייב לכבות את המסך וזה לא בריא ולא סימפטי תודה מראש

zuli2

New member
שומר מסך

היי לחצן ימני על שולחן העבודע-ה , מאפיינים , שומר מסך , קבע פרק זמן , החל , אישור.. (לא לשכוח ...החל... אישור.. עבד? יופי :)

nahuma

New member
שומר ישראל

כפתור ימין במקום ריק על שולחן העבודה בתפריט לבחור את האפשרות למטה - אפשרויות (propertis) בחלון למעלה לבחור לשונית - שומרי מסך לפתןח את חץ האפשרויות הזעיר ולבחור שומר מסך מועדף לסמן בחלון מתאים את מספר הדקות לתחילת השומר ו....ללכת לישון נ ח ו ם

kimo

New member
זה לא עובד, וזו הבעייה

אני מסמן את שומר המסך המועדף, לוחץ APPLY , אישור והכל טוב ויפה. חוץ מזה שהוא פשוט מתעלם ממני, לא מבצע. בגלל זה חשבתי שאולי אקבל מכם פתרון יותר יצירתי בתודה מראש

zuli2

New member
טוב המשך

טוב...אם זה לא עזר... באותו הכרטיס של ההגדרות... לחץ על "הגדרות" , שנה את שורת "מחשב פועל תמיד ל..."שולחן העבודה בבית . במשרד" את שורת "המערכת בהמתנה" שנה ל מספר דקות (נסה דקה אחת בתחילה...ואח"כ שנה כרצונך" כך לגבי כל הערכים ב 2 השורות מתחת. החל ... אישור... (לא לשכוח !!!) ואם גם זה לא עזר...אז צריך לשנות הגדרות POWER MAGEMENT בביוס. בהצלחה.. ספר לנו אם עבד. :)

למעלה