אין רול בק !

אין רול בק !

**Update** We will NOT be performing a rollback to address this issue. The affect on the meso economy has been very minimal and we are working on addressing the large increase in scrolls and equipment items through other methods. We will release details soon. Thank you for your patience. הלך ה DB של הבת שלי עם כל הציוד. אבבל אני מניחה שתלמד שיעור מהדבר הזה..... נשיג את כל החפצים מחדש..... מעניין מה יעשו עם מליוני כאוס סקרולס.....

מ י ל ר

New member
0:

הייתי מוכן לזה כבר נפשית ואז פשוט לא 0: רגע, אז שווה לי לקנות כאוס סקרול בשביל לשמור לעתיד?

נראה לי לשרון יש קשרים בנקסון - היא תמיד

בצד המרויח......

צ ל י ל 8

New member
ממש לא.. למה מרוויח? ומה עם כל ה-14% שהלכו

לי שמתתי בפרש הדפוק הזה? דווקא היה מתאים לי רול-בק ליום אחד
אבל בטח שלא לשבת
עד שעליתי וחרשתי רמה שלמה. ואני מצטערת על הדמות של הבת שלך, זה ממש מבאס

Guid

New member
לפחות זה...

למרות שאולי זה יכל להיות דווקא נחמד להשתמש מחדש בקוביות על הקשת שלי... אולי הפעם היה יוצא משהו טוב יותר.

אני מחכה שיגמר המשחק ואשים לך תמונה של

הספר סקילים שלי..... אני לא זוכרת בע"פ מה הסקילים. לדעתי בעבודה ראשונה ממקססים הכל, עבודה שניה ממקססים הכל חוץ מ IRON BODY.... שעליו שמים 11 SP.

sapir aloud555

New member
וופס, קראתי מהר מדי.

עבודה ראשונה - ממקססים הכל חוץ מIron Body שנשאר על 11 נקודות. עבודה שניה - ממה שהבנתי לא צריך למקסס Ground Smash. זה גם הגיוני.

מומלץ באמת לא לגעת בGround Smash../images/Emo118.gif

זה עניין של נוחות אישית. בעקרון ברגע שיש את Brandish בעבודה שלישית, לא נוגעים בשום סקיל התקפה מהעבודות הקודמות, כי זה גם חזק וגם פוגע ב3 מפלצות. אבל יש כל מיני, יש כאלה שאין להם כוח לStrike וSlash והם מעלים את Ground Smash ולפעמים אפילו ממקססים אותו על חשבון Booster. זה הדבר הכי טפשי לדעתי, הבוסטר משמש לאורך כל המשחק, אז לא צריכים לדפוק אותו..

Hawkgirl

New member
../images/Emo207.gif שאלונת בנוגע למד facebook

אם מישהו שם לב, יש בצד שמאל באתר מד פייסבוק, וכשנגיע ל-500k יהיה grand prize... נקסון רשמו מה יהיה הפרס הגדול..? יש ניחושים מה הפרס..?

למעלה